bende duymuştum onu cuma ile sela arası 18 kere diye sen nasıl biliyosun
aynı şekilde biliyorum canım cuma ezanı okunmadan 18 defa ben yapmıstım hemen evlendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende duymuştum onu cuma ile sela arası 18 kere diye sen nasıl biliyosun
aynı şekilde biliyorum canım cuma ezanı okunmadan 18 defa ben yapmıstım hemen evlendim
aa benim 2013 ü bulcak sanırım şuan ki sevdiğim kısmet olursa 2013 de düşünüyoruz çok uzak bi tarih bana göre ben 2012 de evlenmek istiyorum işyerindeyim cuma günü abdest olayını falan nasıl yapsam ki okuyayım bide işyerinde olduğum için türkçeden hızlı hızlı okusam olurmu ki deneme şansım olursa arapça çok yavaş okuyorum bu cuma bi deneyeyim bakalım nasip olcak mı:80:
hayat ne oldu ablanı tanıştırdınız mı düğünde merak ettim hani yazıcaktın
hayır olsun canım rüyan öncellikle rüya tabirinden pek anlamam...
ablan için hayırlısı inşallah inşallh hayırlıdır olur..
haftasonu köy mevlidindeydim halamın kızı evli onun eltiside gelmişti görücü usülü evlenmiş işte sordum nasıl sevebildin mi hemen diye daha kapıyı açar açmaz ısındım dedi inşallah ablandada öyle bişey olur iyi insanlarsa tabiki değilse ablanın başını yakmaya gerek yok benden slm söylersin
gerçekten birisine seni seviyorum demek ve seni seviyorum dendiğini duymak harika bi duygu
gerçekten birisine seni seviyorum demek ve seni seviyorum dendiğini duymak harika bi duygu
GÜNAYDINN.....
bu topikte ne muhabbetler oldu
cimcime vardı bu yaz evlenicek
spedii vardı onun düğünü yakında
sinem 44 vardı görmüyorum onu artık nerelerdeki:44:
tospacım vardı ama nickini değiştirmiş o nerde onuda bilmiyorum
gülpembe arkadaşımız evlendi diye biliyorumm
bi ben kaldım ciddi ilişki içindeyim ama evlenemiyorumm yaa 2013 gelir mi ki
ne güzeldi eski muhabbetlerr ahh ahhh
merhaba kızlar ben geldim
hayatcım derim tabiki ablanın doğumgününü kutlarım inş.yeni yaşı ile birlikte aşkta gelir
eylülgüzeli kaç yaşındasın sen sevgilinde yok heralde..inşallah seninde başına gelir aşkla bakar aşkla bakılırsın
ya kızlar bir birine aşkla bakanları öyle kıskanıyorum ki, bende imreniyorum keşke bendimde olsun diye bakıyorum ama nerde bekliyorum işte...