• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

tamam canım ben konuşur mutlaka sana haber veirim tatlım opuyorumnanaktan
sen inetrnetten felanda araştır mutalak buluruz canım bi yerolumunekankayizsmile

canım hemen hemen bütün arkadaşlarım yaşadı bu tarz sorunları yumurta dayandamı mecburen ilgileiyolar işlerle evlenmekte sorun yani...

KIZLARR BEN GELDıM::

YEMEĞE GıDERKEN NE OLD..HıÇ beklemiyordum ..biri vardı ben bakıyordum taa yazın oda bakıyordu ama ölesine bugün karşılatık şirketin arabası ile yanımdan geçti ilerde durdu bana bkıyordu ee bende başımı öne eğdim yanından geçtim adın ne senin tanışalım mı dedi..çokk hoştu ama ben sadece ona bakıp susmakla yetindim.arkama bile bakmadımm ama yakışıklı yaa yaşıda nerden baksanız 27-28 vardır..

ayy başımm ağrımaya başladı..kızlar bu arada bugün 2 kez aşağı indim sabah iyi değildi hava ama öğlende indiğimde çok güzeldi kalabalıktı günlük güneşlik içim açılmıştı..şimdi dükkaa geri döndümm ve üşüorum soğukya biizm burasıı

ay biricik çok güzel ayakkabı, valla seni alan yaşadı biricikim çeyizini tamamlıyosun ne güzel.
Ben sözlendim bi dünya eksiğim var :((

ay biricik çok güzel ayakkabı, valla seni alan yaşadı biricikim çeyizini tamamlıyosun ne güzel.
Ben sözlendim bi dünya eksiğim var :((

o ayakkabıyı bulana kadar iki saat uğraştım cimcimemdelikafadulden
valla beni alan yaşadı da ortalıkta benim için yaşamak isteyen biri yok:roflol: :roflol: :roflol:
ayy cimcimem daha vaktin var ben acele ettim çeyiz hazırlama konusunda çevremde benle yaşıt olanların bi kırık iğnesi bile yok sende yavaş yavaş tamamlarsın Allah'ın izniyleolumunekankayizsmile

kızlar..artık sık sık giremiyorum nete..patronun oğlu çizim yapıyor daha doğrusu öğreniyor..sıkıldım ya hep brda kukuman kuşu gibi oturuyorz...18 de çıkıcam.. hepinize iyi akşamlar..

ha bide cimcimem arkadaiımın ni,şanı için görümcelerine neler koyması gerekli ayrıltılı istemiyor..siz neler koymuştunuz..

GÜNAYDIIIIIIINNNNNNNNNN

NASILSINIZ BAKALIMMMM

BEN BOMBA GıBıYıMMopuyorumnanaktan
ıNŞALLAH ıLERLEYEN SAATLERDE MORALıMı BOZACAK BıŞEY VEYA BıRıLERı ÇIKMAZ...

günaydın kızlar
lavantacım seni böyle mutlu görmek ne güzel allah bozmasın canım olumunekankayizsmile
bende bomba gibiyim her an patlayabilirim kaydirigubbakcemile3

günaydın kızçelerim hespinize mutlu ve güzel bir gün dilerimmm opuyorumnanaktan
ank.baya ısındı valla bugün babetlerimi giydim çıktım valla yaz geliyor yupiiiiiiiii sırnaşık şey

24 yaşındayım,bende bulamadım.ve artık o defteride kapadım.canım çok sıkılıyo ama acı gerçek malesefki bu.olmayınca olmuyor :(

slm kızlar nasılsınız...
Evlilikte sorumluluklar daha çok artıyo yaa, sandığımız kadar tozpembe değil iş ciddiyete binince yükte ağırlaşıyor.

Back