• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydın güzellerimmmm opuyorumnanaktan ankara baya ısındı maşallah :nazar:
bende bugün kısa kollu giyindim üstümede ceket alıp çıktım evden yaz geliyor yupiiii :teytey:

canlarım yaa burda yağmur bi yağıyor bi yağmıyor..sakin ama hiç iç açıcı değil..

dün akşam gardrobumu düzenledim kışlıklardan giymediklerimi çıkarttım ütü yaptım..banyo yaptımm..ohh be dünya varmış ama yazı çok özledim şöyle camları kjapıları bacaları açarak sere serpe oturmayı..duştan çıkınca üşümmeyi özledim..

valla doğru söylüyorsun hayatım ben yazı getirdimde işallah havalar dahada ısınır hiç soğumaz havalar tekrardan soğumaz işallah dün akşam annemle bizde havalrdan bahsettik annem ank. eskiden çok soğuk olurdu bu sene hiç soğuk oomadı dedi hatta biz bu sene hiç kalorifer yakmadan geçirdik kışı zemuszemus

bizim burdada geçen sene hiç kış olmadı diyebilirim soğuk vardı ama bu seneki gibi kar yağmamıştı 2008 de yağmıştı 1 kez bayağı tutmuştu oda.. bizim burası balkalardan gelen hava ile ısınıp soğuyorr çok etkileniyor balkanlardan..:ecrin_bebek:

valla doğru söylüyorsun hayatım ben yazı getirdimde işallah havalar dahada ısınır hiç soğumaz havalar tekrardan soğumaz işallah dün akşam annemle bizde havalrdan bahsettik annem ank. eskiden çok soğuk olurdu bu sene hiç soğuk oomadı dedi hatta biz bu sene hiç kalorifer yakmadan geçirdik kışı zemuszemus

hiç kaorifer yakmadınızmı :1shok:
İstanbul geçen haftalarda çok soğuktu, hala soğuk ama yakılmayacak gibi değil yani.

Bilirim oraları lavantacım, 2004'te Edremite kar yağmıştı tabi çok az, herkes bi sevindi yıllar sonra ilkez kar yağdı diye resim falan çektirdiler :))
ıstanbul'da felç olmuştu o zaman...

valla canım elektik sobası yaktılar çok soğuk olunca oda azcık bişey fazla elektrikde harcamıyor valla 1 kere açtı annem kaloriferi o zamanda ben kombiden gaz sızmış ondan zehirlendim ondan sonra bir daha annem korkudan açmadı açıkçası birde doğazgaz çok pahalı ank.da yakınca aylık kafadan 500,600 tl doğazlgaz parası geliyordu evimizde güney cephede güneş çıkınca direk evin heryeri güneş gördüğü için bizim ev yazın çok sıcak kıştada çok ılık olur o yüzden annem hiç açmadı kaloriferi zemuszemus

oyyyy speydimmmmmmmmmm spedimmmm aşkitom gelmiş tatlım nasılsın bakiim opuyorumnanaktan

Back