• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

bende sıkıldım ama demekki henuz vakti gelmemiş...
gerci etrafımdakıler, arkadaslarım cogu evlendı :)

benim 5 yıllık bir ilişkim var sevgilim bu yaz nişan yapalım dio ailesi istiyor benim okul da bu yıl bitecek kısmetse... yani un var şeker var bir helva yapamıyoruz gitti :gitme:

bende sıkıldım ama demekki henuz vakti gelmemiş...
gerci etrafımdakıler, arkadaslarım cogu evlendı :)

aynen bacim ya ümidimi yitirmek üzereyim resmen, yinede allahtan umut kesilmez diye de hala beklemekteyim, bekleyincede olmuyor, beklemeyincede adim atilmiyor nebileyim ya . benimde öyle yasitim arkadaslarim coktan evlendi cocuk düsünüyolar :çok üzgünüm: :gitme:

bende geldim aranıza :hulya: kimseleri de tanımıyorum ama beni de alın aranıza sempatiksalakcinni

hosgeldin canim aramiza :çok üzgünüm:

oo sipsezan sen iyisin giz, bu gidisle evleenemecegim topiginde ne isin var. evlenceksin sen iste olumunekankayizsmile

benim 5 yıllık bir ilişkim var sevgilim bu yaz nişan yapalım dio ailesi istiyor benim okul da bu yıl bitecek kısmetse... yani un var şeker var bir helva yapamıyoruz gitti :gitme:

hoşgeldın canım bende kımseyı tanımıyorum tanısıcaz ınsallah ,:)
ınsallah evlenırsınız hayırlısıyla canım ama bır engel yok sanırım gozuken...

aynen bacim ya ümidimi yitirmek üzereyim resmen, yinede allahtan umut kesilmez diye de hala beklemekteyim, bekleyincede olmuyor, beklemeyincede adim atilmiyor nebileyim ya . benimde öyle yasitim arkadaslarim coktan evlendi cocuk düsünüyolar :çok üzgünüm: :gitme:

yok canım umıdını yıtırme walla oyle bır yerden cıkar gelırkı kısmetın sen bıle sasırsın ınsallah bır an once gelsın su beyaz atlı prenslerımız :))):hulya:

insallah canim, hep hayirlisi diyorum hayirlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sonucta simdi gelirse ve beni inanilmaz üzerse, mutsuz ederse, bu yine benim yararima olmaz, bu sonucta beni mutlu etmez , kimseyi mutlu etmez. rabbim hayirlisini versin cümlemize:1hug:

Ben 23.Daha evde kalmadık yahu merak etmeyin..kaydirigubbakcemile4 Aslında isteyen de var ama doğru dürüst kimse olmadığı için evlenmedim daha.Peki siz?

insallah canim, hep hayirlisi diyorum hayirlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sonucta simdi gelirse ve beni inanilmaz üzerse, mutsuz ederse, bu yine benim yararima olmaz, bu sonucta beni mutlu etmez , kimseyi mutlu etmez. rabbim hayirlisini versin cümlemize:1hug:

amin canım aynen bende oyle dusunuyorum hayırsız olan hıc kımseyle tanısmak bıle ıstemıyorum su saatten sonra...

Ben 23.Daha evde kalmadık yahu merak etmeyin..kaydirigubbakcemile4 Aslında isteyen de var ama doğru dürüst kimse olmadığı için evlenmedim daha.Peki siz?

Evet evde kalmadık tabı canımm daha kucukuz olumunekankayizsmile
Bende "dogru" ınsanla karsılasamadım henuz ama umutluyum..:)Oyle bır devırkı bence cogu kız evlenemez artık cunku adam gıbı adam yok etrafta...

aynen bende katiliyorum adam gibi adam yok, resmen yok ya..
bende dogru insani bulamadim, anlastigim birini bulamadim, beni begenenleri ben begenmedim, benim begendiklerimde beni begenmedi gibi bi durum oldu iste. hayirlisi allahtan ... :çok üzgünüm:

amin canım hakkımızda hayırlıı olsun ben cıkıyorum kızlar kendınıze ıyı bakın boshayallersmile

günaydınn kızlar..yeni arkadaşlarımız gelmiş..hoşgelmiş...bugünde hava harika maşallah yaa sabak duş aldım çıktım evden kuş gibiyim biraz üşüyorum ama duş aldığım için montumu çıkarmadım....

iyiyim bende..

nasıl gördün kız hayır olsun..bende umudumu görmüştüm bi zamnalr..anlat bakayım

Back