• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

delikafaduldenyavv kızlar boşverin evliliği mevliliği yaffff cimcimemimde dediği gibi evlilik felan işin içine girince sorumluluk felan herşey insana ağırlaşır yaffff en iisi bekalrlık bekarlık sultanlıktır valla ne karşanın ne görüşenin var ohhhhhhh hayat böylede güzellllll :lepi: kötükedihüso

seçilcim ben babet giymeyi göze alamadım ama bez converslerimi giyindim..gerçekten hava müthiş..

bu yaz allah kısmet ederse gezmeyi planlıyorum bi pazar günü çanakkaleye gidip gelicem..sonra başka yerlere gidip gelmek isityorum çok çok gezmek isityorum inş..gezecek para bulurum..

Selam kızlar
Lavanta gezersin canım
Cimcimemmmmm haklısın iş ciddiye binince değişiyor herşey
Malatyada da havalar ısınıyor ama babet giyecek kadar değil

kapının önünde güneşlen,iyrum çok çok güzel hava üşümeden dışarda durmak harika..yarında ilk cemre düşüyormuş havaya..ve cumartesi günü istanbulda en yüksek sıcaklık bekleiyormuş 21 derece..hadi hayırlısı bakalım..

kapının önünde güneşlen,iyrum çok çok güzel hava üşümeden dışarda durmak harika..yarında ilk cemre düşüyormuş havaya..ve cumartesi günü istanbulda en yüksek sıcaklık bekleiyormuş 21 derece..hadi hayırlısı bakalım..

hadiii canim offf valla kiskandimmmmmm

nasıl da gözümden kaçmış bu konu. kaydirigubbakcemile3

konu başlığına bakınca şöyle bir giriş yapayım, konuya kazık çakmaya geldimmmmm kaydirigubbakcemile3

Back