Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

hadi yaaaaa e canım eylül diyordunuz haziranmı oldu sıkma canım
canını yaaa iicene araştır mutlaka bi yer bulursunuz yafffff
valla ben ist.da olsam sana kesin bi salon bulurdumda maalesef ank.dayım bilmiyorumkismile

spediimm hoşgeldin..canım..

ahh yaa daha erkene alsanız nişan işini ..haziran gerçekten en yoğun zamnalr allah yardımcıız olsun

speydicim benden sana tavsiye canım ya daha erkene alın
nişanı ya da daha geçe alın çünkü haziran temmuz ağustos
ayları evlenme ayları olduğu için yer bulsan bile mutlaka pahalıya gelir canım

kızlar midemde dün akşam hiç yanmadı bana yediğim bişey dokunuyor herlade...dün yavaş yavaş az ekmekle yedim akşam yemeğimi sonra kahve içtim sonrada bi kase yoğurt yiyip yattım iyiyidi midem..birde ben kahvaltısız hayatta çıkmazdım şimdi ise hiç kahvaltı aramıyorum..bende çok değişme var..

Aslında kahvaltı yapmaman hiç doğru değil, bence en önemliöğün o, gerçi bende yapmıyorum ama bizim evde yıllardır kimse işe giderken kahvaltı yapmaz alıştık yani.
Mide yanmasını ihmal etme yinede doktora gitmeye çalış.

canım kahvaltını azda olsa hergün mutalak yapmalısın ayrıca kafeinli baharatlı asitli şeyler herzaman mideye ve bağırsaklarımıza zarar verir hiçbirşey yapmasan bile bu aralar bu saydığım şeylerden uzak durusan midendeki yanma mutlaka geçecektir hayatım birde kafana herşeyi takma koyuver gitsin sıkma canını üzme kendini hemen mide iileşir bak görürsün tecrübe konuşuyor burada tecrübe :jeyyar: :jeyyar:

anammm kıyamammmmmmm tosbamın uykusu varmış gelde dizimde uyutiim şekerimmm Şeniz
yaa bende çokkkkkkkkk acıktımmmmmmmmmm cokacimcoook

seçilcimm akşam kola içtim..ve kafata takmak değilde kendimi denetliyorum durma göre gidicem doktora 3 gün yandı diye gidemem onun için..neyse ben yemeğe gidiyorum..öptüm hepinizi...

kızlar inan hiç bilmiyorum sinirlerim tepemde daha erkene almak mümkün değil en kötü mayıs sonu olur daha erken çok zor maddi açıdan ee daha geç hiç olmaz eylülde abim olur ise zaten bi daha ben hiç olamam. kışa istemiyorum

Selam kızlar nasılsınız
Speedy hoşgeldin canım
Lavanta mideni ihmal etme
Cimcimemmm sen nasılsın enişte ne zaman gelecek

canım valla işin zor yaa allah yardımcın olsun kuzum işallah gönlüne göre bi yer bulursun canım opuyorumnanaktan

benim en yakın rakadşımda dün konuştuk oda düğün salonu araştıryormuş ben bi ona da soriim canım
belki uygun bi kaç tane bulmuştur ona göre sna haber veririm canım opuyorumnanaktan

hımmm arkadaşım bostancıda oturuyor size yakınmı bilmiorum oda sanırım o taraflrda bakıyordur CADIARZU

Sinemciim hoşgeldin, enişte özletti kendini bee ancak msnde görebiliyoruz birbirimizi, yanyana olamamak onu hissedememek zor, en kısa zamanda gelicem diyo, bir oyuna gidicez beraber onun üsküdara gelmesini bekliyoruz aslında...Aynı zamanda speedy gibi benide düşünceler sarmış durumda, bizim işte karışık hiçbişey belli değil. Bu askerlik olayları hazırlık yapmamızı engelliyo, aman zaman herşeyin ilacı artık yaşayıp görcez. ınşallah herşeyi sorunsuz atlatırız...
Speedy sıkma bu kadar canını hasta olursun mazallah...

hımmm arkadaşım bostancıda oturuyor size yakınmı bilmiorum oda sanırım o taraflrda bakıyordur CADIARZU

yok canım yaw çok yakın değiliz ama yine laf arasında konuşurken falan yine bi kaç isim alabilrsin canım belk bize yakın bi şubesi falan vardır laelaelaelaelae

aman canım Vallahi yine sizin için bi beklenti var
Bizim nişan olucak ama yer yok ilgilenene yok bakalım nereye kadar alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…