• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlar aslında ben söylemicektim ısrar etti ne düşünüyorsun diye ..bende gelirken yıldırımı alamassın yanına dedim (kendisi yıldırım benim göbek adım demişti ben elektrik kolay kolay almam dediğimde)elektrik alamadım sen değilsindedim..oda sen ne istediğini bilmiyorsun bi öylsin bi böylesin dedi..benim şarteller attı..bende açık oldum nasıl birinden eketrik alırım gerçekten bilmiyorum nasıl bi insan olur ..ama snin hakkında düşüncem net kararsız değilim üzmemek için söylemesi zor ben senden elektrik alamadım olmaz dedim..yani ne yapsam elektrik alırsın dedi kalkıp şurda göbek mi atayım dedi..hayır dedim bende bilmiyorum elektrik nasıl yapsan alırım ama sen aradığm kişi değilsin dedim..hala bana mesajlaşmıcazmı diye sordu iyice sinirlerim hopladıı yaa..yok dedim olmaz..mesajlassakta bişe değişmez dedim..valla alıyorumdur ahları ama napıım hoşlanmadım..

ha bide araba almış ..daha öncede çok araca alıp dğştirmiş artık değiştirmicekmiş..onun için iyi bişey almışş..hayırlı olsun dedim.ne marka ladın nasıl aldın falan açtırmadım konuyu ne o öyle gözüme sokacak ..on kere söyledi..tamam belki kötü niyeti yoktu ama ben hoşlanmıyorum öylee..

ayy kendimede az kızmıyorum ben neyden hoşlanıcam acaba...

kızlar bu arada eve gittim bizimkinler sinirli annem hasta babam balık yapmış sulu olmuş diye annem nasıl yemek bu diye söyleniyordu..işte meğersem altında ben dişlerimi yaptırıcam ya o varmış ..işte annem bana çok yüz vermiş 2 bine dişmi yaptırılır falan dedi bi gülüş için çokmuş..çok üzüldüm öyle demesinee

ve kendimi çok kötü hissedirum geceleri yatarken midem yanıyor..kızlar üşütmeden mi kaynaklanıyodur..sürekli göbeğimde şiş tamam normaldede var ama şişkişnlik olduğunun farkındayım çok aşırılaştı..tamam tamam anlaşıldı benim sinirlri gidiyor yinee

kızlarr..aklinialirimsmile

nerdesinizz...aklinialirimsmile

tamam tamam moralim yeride gelinde azcık gülelim eğlenelim

günaydın kzılar lavantacıım sıkma canını hayırlısı neyse o olsun bu işler kısmet ha diyince olmaz zaten ayrıca mide yanmasını da ciddiye almalısın mide çok önemli hayatımızda bence sen dişlerini yaptırmadan önce bi mide doktoruna görün derim bu işi hafife alma... yerimseniben

lavantacım sıkma canını en iyisi oluruna bırak inşllh en kısa zamanda aradığın kişi seni bulur illa olsun deyince karşına hiç istemediklerin çıkar bol bol duaya devamolumunekankayizsmile

seçilcim ya akşam anneme dedim..üşütmekten olduğunu söyledi hatta şuan bile midem yanıyor..daha önce hiç böyl bi sorunla karşılaşmamıştım..ilk kez söylediğim burdaydı işte..allah allah yaa..ki bu sabah yediğim sadece sıcak sıcak ekmek yedim ve çay başka hiçbişey yemedim..evet gidicem bu böyle olmazz..ama önce dişler..

biricikim aynen öyle..akşam arkadaşım ve sevgiliside vardı..olarda gördü..demişlerki lavanta beğemez diye..biri var ben beğeiyorum onu enişte onu ayarlıcam sana dedi bende istemm yan cebime koy diyorum ama akşam o kadar bahsettikçi rüyama girdi hemde nasılsımı??dışardayız biz bi bakıyorum o geliyor..ben ona bakıyorum o ise başka bi kızı kaçırıp evleniyorr..yuhh dedim ya rüyamda bile yüzüm gülmücekÇok üzgünüm çoook

ya canım sen çok kafan takmışsın bence bırak canım akışına ban bizde yalnızı karşımıza adam akıllı biri çıkmıo çıkanlarsa hep züppe tipler oluyor bende sıkıldım yalnızlıktan felan ama saberdiyorum sende sabret zamanla nasıl olsa sen istemesen bile o kişi mutlaka karşına çıkacaktır sen bol bol dua etmeye devam et ve herşeyi kafana takma rennıe diye bir ilaç var eczaneden alıp da ağzında bir tablet emersen hemen o yanmayı geçirecektir canım ayrıca bu ilaçın hiçbir zararı yokmuş

biricikim aynen öyle..akşam arkadaşım ve sevgiliside vardı..olarda gördü..demişlerki lavanta beğemez diye..biri var ben beğeiyorum onu enişte onu ayarlıcam sana dedi bende istemm yan cebime koy diyorum ama akşam o kadar bahsettikçi rüyama girdi hemde nasılsımı??dışardayız biz bi bakıyorum o geliyor..ben ona bakıyorum o ise başka bi kızı kaçırıp evleniyorr..yuhh dedim ya rüyamda bile yüzüm gülmücekÇok üzgünüm çoook

cnm hayırlısı inşllh bulur yaa napalım istediğin gibi rasglmiyoki hep bi anormallik oluyo ya tipini beğenmiyosun ya huyunuboshayallersmileen iyisi akışına bırakmak bişey için illa olsun dedikçe hiç olmuyor bunu anladımsempatiksalakcinni

Selam kızlar
Lavanta canım mideni ihmal etme bence dişten önce miden için doktora git
Tembeltospa bence sen geç kalmamışsın millet acele etmiş kaydirigubbakcem
ile3

kızlar kafama takmıyorum...ya bakmayın geçti gitti..şimdi benim yapacak çok şey varr erkeklere vakit ayıramam daha borça giricem borç ödücem..bazı şeyleri halletmem lazım öyle erkek..e son sırada...hadi gelin ama konuşamı azcık ..iç açıcı şeylerden..

eski sayfalari okudumda, lavanta seni cok kendime benzetiyorum canim yaa
yani bende öyleyim hemen sinirlenirim sonrada bozar atarim
yani iyi demissin o yüzden bence o adama, begenmediysen begenmedin, niye zorla ne düsünüyorsun diye soruyor ki :dilcikar: kendi kasinmis iste :dilcikar:

oof bende kimseyi begenmiyorum anlasamiyorum, benim begendigimde beni begenmez, bu nasil istir yaaaaaaaaaaaaaaa :çok üzgünüm:

eski sayfalari okudumda, lavanta seni cok kendime benzetiyorum canim yaa
yani bende öyleyim hemen sinirlenirim sonrada bozar atarim
yani iyi demissin o yüzden bence o adama, begenmediysen begenmedin, niye zorla ne düsünüyorsun diye soruyor ki :dilcikar: kendi kasinmis iste :dilcikar:

oof bende kimseyi begenmiyorum anlasamiyorum, benim begendigimde beni begenmez, bu nasil istir yaaaaaaaaaaaaaaa :çok üzgünüm:

hoşgeldin sultanoalkisalkisalkiskısmett artık..cnm yaa inş.sende gönlüne göre bulursun..senin yaşın kaç canım:enbuyukkk:

Back