• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Keşke bu aşk her istediğimizde karşımıza çıksa bilmiyorumkismile

Aşk hayatı gerçekten yaşamaya değer kılan bişi ,o zaman insan çözümsüz bi sorun yok gibi görüyor herşeyi...

Ahh kızlarrr herşey inş.gönlümüzce olurrrrrrrrrr

Aşk çok tehlikeli bi duygu ..
Tutarsız ve fazla cesur ..

Psikiyatrım bişi demişti bana
aşk başlamadan arkadaşmıydınız
hayır dedim.
Aşkla başlayan bütün ilişkiler biter, Aşk delilik hali demişti mafoldumben

Güvenilir , huzur veren bir sevgi daha güzel..
Zamanla gelişen , ilmek ilmek işlenen,emek verilen ..
Of of deşmeyin yaralarımı sempatiksalakcinni

Getirdiklerinin en başında olgunluk kazanmak oluyor.Getirdikleridegözlerde ışıltı...Ahh ahh her aşk deyince ahhh çekesim geliyor :(

sakın olaki böyle düşünme evde kalma diye bana göre bir şey yok hatta evliliğin yaşı yok kendine uygun kültür olarak anlaşabileceğin tmm bu insan diyebileceğin biri çıkana kadar sakın hataya düşme.. İnan çok zor oluyor yaşın daha çok genç,daha zaman var önünde... Ben 4 ay oldum evleneli 30 yaşındayım inan çok zor anlaşma yönünden çok zorluklar çekiyorum ayrı memleketlerdeniz herşey farklı .. O yüzden kardeşim zamana bırak acele etme derim..

Canım benim benden 2 sene öndesin bak,şükret :)

Herşey kader kısmet cidden.Düğüne gitmekle,gezmeklede olmuyor.Zamanında çok gittik her hafta sonunu dışarda geçirdikte ne oldu ?Hiç bişi olmadı. :)

Ben artık dışarıda çıkmıyorum hafta sonları genelde evleyim :)Çoğu arkadaşımda nişanlı,sözlü onlarında telaşı var.Bekar arkadaş bulmalıyım yada banada bi eş adayı lazım :))))))))

Kader hayatım herşey,sabet...

Bi söz vardır ya;

"Gülün dikenine katlanması,onu güzel kokulu yaptı"
diye...Anlamak lazım akannehir
çok haklısın herşey kısmet ama bazen hayata anlam katmak istiyo insan,akşamları yada haftasonları çoook büyük bi boşlukta hissediyorum kendimi, annem ve babamla paylaşacağım pek bişey olmuyoo kardeşimde yok evde konuşup dertleşebileceğim inş hayırlısıyla beni anlayan doğru düzgün biriyle tanışıp evlenirim ... şuanda iş aramaktayım belkide depresyona girdim bilmiyorum

kızlar slm..

biraz önce biri ile konuştum netten demiştim ya..muhabbet iyi yaa beni görmüş beğenmiş bende beğenirsem sevgili olabilirm..işi var ama pek garanti diyemem ..23 yaşında askerden gelmiş bu zmana kadar bir kişi ile çıkmış askerdeyken bırakmış kızz..işte 4 yıl kimseyi sevmedim seni görene kadar dedi çok etkilenmiş.sen çekirdek yiyodun diyor..bakalım buluşcaz pazar akşamı yada pazartesi akşamı ...ciddi ilişki yaşamak isityorum diyoo..samimi konuştuk ..hatta evlenince çalışmayı düşünüyormusun diye bile sordu..bende evliliği düşündürücek biri çıkmadığı için düşüğnmedşm hiç dedim..

iyiyim elif sen naslsın

cimcimeme hayırdır inş..

b vatandaşla nette tannışmadım o beni cafede gördmüş çekirdek yerken..bayağı kestim seni diyor..işte bu dedim diyo..malum erkeklerin basit yalanları..sonra tedadifen benim işyerimi öğrenmiş sonra bana ulaşmak için birini bulmuş..gerçekten biz cafede oturalı çok oldu...işte arkadaşım söyledi bana bende msn verdim..çok iddialıyım diyo beni seviceksin diyor..ciddi düşünmek isityorum diyor. ama bakalım pazartesi akşamı buluşucaz kısmetse..

iyiyim elif sen naslsın

cimcimeme hayırdır inş..

b vatandaşla nette tannışmadım o beni cafede gördmüş çekirdek yerken..bayağı kestim seni diyor..işte bu dedim diyo..malum erkeklerin basit yalanları..sonra tedadifen benim işyerimi öğrenmiş sonra bana ulaşmak için birini bulmuş..gerçekten biz cafede oturalı çok oldu...işte arkadaşım söyledi bana bende msn verdim..çok iddialıyım diyo beni seviceksin diyor..ciddi düşünmek isityorum diyor. ama bakalım pazartesi akşamı buluşucaz kısmetse..

Bende iyim canım tşk,
Çekirdek yerken mi süper ya :)
Hayırlısı olsun ,aşkı buluyor musun yoksa?
İnş.

Back