• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

14 şubatta chp'nin kongresinde olcam
çok romantik olcak :ecrin_bebek:
param neye yeterse onu alcam lavanta
artık kucak kucağa binersiniz aklinialirimsmile

ben 21 yaşındayım biliyorum daha küçüğüm de hemen evlilik değil evliliği düşünebileceğim biri çıksın arada asş olsun sevgi olsun istiyorum...

hilalcimm hiç delirmee bunlar engüzel heyecanlarr

evet kimin ne olacağı belli olmaz cimcimem sen diyincee aklıma geldi bende bu sene ciddi düşüdüğüm sevgilim ayaklarını oynuyorum

cimcimem bence verme ..ne olur ne olmaz tamam ben senşn yerine izin aldım de kestirip atmalısn bence kırmamk içinde hiç tanımamışlar birden numara vermek ne bileyimm sen daha iyi tanıyorsun arkadaşını..

corelcim ayy tospaa cımm olsun artık kucak kucağa gideriz bize.. sen al yeter ki

vermem lavanta sadece yemek için zorluyo bende izin almam gerek dedim ve tek olmaz diğer arkadaşlarıda çağıralım dedim.
Şimdi bunun içinde sözlümden izin almalımıyım bilmiyorum.

ben cimcimenin olayını anlamadım eyvahedigeldismile

tospaaaa kız netcen bebeğiiii çokmu sevionn :kedi:

Cimcimeciim sakın kesinlikle vermeeeee sen o kişiye ne kadar güveniyorsun ne kadar ii tanıyorsun ki senden böyle bişey istemiş yakın arkadşın bile olsa neden ne hakla istiyor eniştemizin numarasını allah allah :kızgın: bahane bak yaaaa valla benm aklıma kötü kötü şeyler geldi benm öz kuzenim sevgilimi elimden aldığı için hayatta kimseye güvenmem bu konularda düşün yaniii biri öz kuzenim biride sevgilimdi :1no2: benneyaptımki

secl canım geçmiş olsun ne biçim kuzenmiş o:olmaz:

Şimdik cimcime bu kız mı erkek mi onu anlamadım ?

saol hilalciim bu olayı atlatalı baya uzun süre oldu ama kaç sene oldu kuzenim olan ... hala görüşmeyiz teyzemi ve kuzenimi hiç affetmicem...

çok şükür ki atlatmışsın
boşver hatırlama eskiye dönme sıkılmasın canın
ya cimcime senin sevgiline kız arkadaşı aynı şeyleri söyleseydi sözlün senden izin alsaydı kız seni arayıp çıkariyim sözlünü yemeğe deseydi ne yapardın

saçmalığa bak yav ıykk asla kimseye güvenmezdim kızda olsa erkekde olsa başımı ağrıtıcağıma red cevabı verirdim bence düşünmen bile hata cimcimecim

hımmmm pardon cimcimeciim ben kız sanmıştım yaffff :kedi:

canım seninkide şaşırtıcı, o zaman ben buna hiç güvenmemeliyim.

çok şükür ki atlatmışsın
boşver hatırlama eskiye dönme sıkılmasın canın
ya cimcime senin sevgiline kız arkadaşı aynı şeyleri söyleseydi sözlün senden izin alsaydı kız seni arayıp çıkariyim sözlünü yemeğe deseydi ne yapardın

saçmalığa bak yav ıykk asla kimseye güvenmezdim kızda olsa erkekde olsa başımı ağrıtıcağıma red cevabı verirdim bence düşünmen bile hata cimcimecim

Reddettim canım ama toplu arkadaşlarla görüşelim diyo off off bunun yüzünden diğerlerinidemi silicem şimdi :((

ne var yahu
sözlü insanın arkadaşı olamaz mı

kız erkek karışık toplanıyosanız niye gitmeyesin cimcime
izin almak değil açıklama yaparsın
hayatım arkadaşlarla toplanıp yemek yiycez

haftaya doğum günüm var her sene toplanıp kutlarız beraber saolsunlar unutmazlar, bu geleneksel oldu zaten bizde, pazar toplu görüşürüm ama onunla tek çıkmam.
Saolun arkadaşlar fikirler için.

Keşke bu aşk her istediğimizde karşımıza çıksa bilmiyorumkismile

Aşk hayatı gerçekten yaşamaya değer kılan bişi ,o zaman insan çözümsüz bi sorun yok gibi görüyor herşeyi...

Ahh kızlarrr herşey inş.gönlümüzce olurrrrrrrrrr

tOSPAACIM TATLIM BULUŞSUN GÖRÜŞSÜN DE ŞU BANA SAÇMA GELDı VER TELEFONU ENıŞTENıN ıZıN ALıYM YANı HıÇ TANIŞMAMIŞLARSA BUNU YAPMASI ÇOK GEREKSıZ ENıŞTEN ıZıN AL YEMEĞE ÇIKALIM DESE DAHA MANTIKLI OLUR BENCEEE

HEM NE BıLıYıM BEN ÇOK KISKANCIMDIR SÖZLÜMÜ BU TARZ Bı ORTAMA SOKMAZDIM ÇOK BETERıMDıR kaydirigubbakcemile3

tanışmadılar zaten face'de bazı yorumlarını görmüştü pek sevmemişti onu sözlüm.
Arkadaş oratmında onun olduğunu bilse izin verirmi bilmiyorum açıkçası, gerçi ondan çok bahsettim daha önce verdiği hediyeleri falan gösterdim bişey demedi ama...

Kıskançlık dozunda güzeldir.
Fazlası zarardır kişileri yıpratır.
Tabi ki onun araması saçma hilal ona bişi demiyorum.
ızin mevzuna gelince hayatımda kimseden izin almadım o yüzden izin almak bana saçma
gelir hep.
Ben haber veririm sadece. Git veya gitme diyemez karşımda ki, belli bi olgunluktayım nereye gidip
gitmeyeceğimi kendim çözebilirim.
Tutupta bi erkekle tek başıma yemeğe çıkmam ama kızlarla gezmeye gidicem izin verir misinde demem.
Tabi herkesin hayat görüşü farklıdır.

Back