• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

ilginç bi kişiliksin gibi geldi bana, daha önce böyle söyleyen olmuşmuydu...

çok oldu ,zaten normalsin diyen çıkmadı ki hiç :roflol::roflol::roflol:

nette beyin ameliyatı izlemiştim ,içi vıcık vıcık kan ,elektronik testere ile açıyorlar elleriyle ayırıyorlar kafatasını ,anaaaaaa içi kan dolu ,kesip biçip kapatıyor ve dikiyorlar ,hepsi bu sırnaşık şey:roflol::roflol:

sen benim ruh halimle dalga mı geçiyosun hayırdır,ne demek istedin?

Şeniz

yok yaaa ne dalga geçeceğim seninle hiç bir alakası yok beyin deyince aklıma geldi sadece

bu topicte beni fazla tanıyan yok anlaşılan birick nerde o anlatsaydı beni biraz :roflol:

git sen kendi popicine benm burda olmam lazm snn değilguclubacismile

efuli hoşgeldin kuzummmm ooooo tüm kk kzıları buarada ne güzel gelinn gelinnnnnnnn olumunekankayizsmile

iyiym tatlım bndeee aynı bildiğin gibi devam işte senn bişynmi var nm iyi olmaya çalşıyorm yazmşşnboshayallersmile

canlarımmmm burada kar yağıyorrr eğer tatarsa bizim direksiyon dersi ne olacakkkmafoldumbenama bi yanımda yağsın tutsun isityor..

cimcimecim merak etme kuzumm hayırlısı ile kavuşacaksınızzzz

şttt robott seni medeni cesaratinden ötürü tebrik ediyorumm nasıl izledin o videoyu yaaa

spedii nirdesin arkadaşımm heyecanını paylaş bizim ilee

bendeniz sinem corel huu huuuuuaklinialirimsmile

Bende geldim kızlarlaelaelaelaelae
Pek sevdim burayı acı ama gerçek ,bu gidişle evlenemeyeceğim :gitme:

iyiym tatlım bndeee aynı bildiğin gibi devam işte senn bişynmi var nm iyi olmaya çalşıyorm yazmşşnboshayallersmile

aslında gayet iim canım ama sadece sabah elimi çayla yaktım işyerinde o yüzden biraz sızım var :çok üzgünüm:

kızlarrrrrrrrrrrr ankaraya kar yağıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sırnaşık şey delikafadulden hihoyyyt :lepi: :dance: :teytey:

evleniriz evleniriz jasminecim çocuk bile yaparız allahın izni ilee

kızlar yaa biraz öncee kim aradı buraya işe giricek olan kişi aradıı pazartesi gelicekmiş off moralim bozuldu patron ne yaptı aramıcakmı onu gelme diye napıcak yoksa beni kovacakmı??

ayyy seçilcimmmm geçmiş olsun hayatım kusura bakmaa demeyi unuttum yaa halbuki aklımdaydıı....inş.çabucak geçer nazar değdi nazarrr

saol canım benim öyle valla hem dikatsizlik hem sakarlık bide nazar eklenince böyle yandım işteeee :sinifsinif:

bu sene evlenmem lazım inş kısmetse olcak henüz aday adayı bile yokk amma heves ediyorum iştee

Back
X