• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydın secl cim ne var ne yok napıosunuz ? aslım nerde ya gel bi koklaşak bebişim.. :) lavanta bendeniz sinem sipidi cimcime gelin kaynatalım azıcık yav :) ismini unuttugum kimse var mı :)

mutfak robotu sende h.g cnm günaydın

banene sen gelir toplarsın olmazsa hemde gülme krizinede sokarız seni yaşlanmazsın işte çok gülen kişi yaşlanmazmış yaaa kaydirigubbakcemile3 delikafadulden sırnaşık şey

a.s noolsun canm yaaa sabah sabah çayla kolumu yaktım biraz canım yanıyor onun dışında pek bişeyim yok aslında gayet iim sen nasılsın cicim

günaydın secl cim ne var ne yok napıosunuz ? aslım nerde ya gel bi koklaşak bebişim.. :) lavanta bendeniz sinem sipidi cimcime gelin kaynatalım azıcık yav :) ismini unuttugum kimse var mı :)

Geldim yahu aaaaa bensiz olamazdelikafadulden

hoşbulduk sen de hoşgeldin

banene sen gelir toplarsın olmazsa hemde gülme krizinede sokarız seni yaşlanmazsın işte çok gülen kişi yaşlanmazmış yaaa kaydirigubbakcemile3 delikafadulden sırnaşık şey

ben zaten gencim yaş 28 ama görüntü küçük kaydirigubbakcemile3naniknaniksırnaşık şey:roflol:

en güzeli valla canım zaten bende 23üm ama beni görenler en fazla 19,20 diyor valla minytonuz yaa küçük gözterşyoruz en iisi bu valla opuyorumnanaktan

ohh ohh herkes burda ne güzel .. secl dikkat et yavrum yakma oranı buranı ya :D buz sür yada patates ti galiba acıyı alıyodu ..

bende iyiyim yarın sınav var hala 4 dersime bakmadım karnımda agrıyo şu sınav bi geçse rahatlıcam yaa

cimcime sende giriyomuydun açık öğretim sınavına

Selam kızlar nasılsınız
Seçil çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Lavanta senin adına çok sevindim
Cimcimemmm ve speedy bugün sizin için hiç bitmez kaydirigubbakcemile3
Bendenizzciğim neden bugün böylesin CADIARZU
Asmera neleredesin anlat bakalım yerimseniben

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız
Seçil çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Lavanta senin adına çok sevindim
Cimcimemmm ve speedy bugün sizin hiç bitmez kaydirigubbakcemile3
Bendenizzciğim neden bugün böylesin CADIARZU
Asmera neleredesin anlat bakalım yerimseniben

Sorma sinemcim hiç geçmiyo, neyseki habire msj atıyo...
Kızlar dua edin hayırlısıyla gelip dönsün, kar yüzünden biraz telaşlanıyorum :((

saol asmeracıım ve sinemciim görülmez kaza işte napalım sağlık olsun...

Back
X