• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydın kızlar nasılsınız bakalımm..dün akşam konuştuk çıkmıyorum işten herkes nasıl sevindi ailem bilee..

buarada yerlerde kar varr tutmuş çatıları falan az daha yağarsa kartopu oynancak hale gelir şuan çamur oluyor basılan yerler

Günaydın kızlar
Lavantam ben uykusuzum dün gece beyaz showu izledim mirmirmirmir
Bu arada gözünaydın canım :sm_cool:
Bugün cimcimemmm ve speedy için büyük gün merak ediyorum onları özellikle speedyi

evet sinemcim inş.bizimde büyük günümüz olur:teselli:

bende çok merak ediyorum gelselerde azcık kaynatsak..ve sinemcim saol rhatladımm herkes kesin olunca..dün akşam 23 de yattım uykuya dalana kadar 23.30 olmuştur ama sabah yine zr kalktım soğukta çok zor oluyor

evet sinemcim inş.bizimde büyük günümüz olur:teselli:

bende çok merak ediyorum gelselerde azcık kaynatsak..ve sinemcim saol rhatladımm herkes kesin olunca..dün akşam 23 de yattım uykuya dalana kadar 23.30 olmuştur ama sabah yine zr kalktım soğukta çok zor oluyor

İnşallah gelir canım :Saruboceq:
Ben dün gece iki te yattım sabah altı da kalktım namaz kıldım sonra yine uyumuşum sekizde zor uyandım :delphin:
Burası bugün çok soğuk kar yağsa bundan iyi :1no2:

ayy namaz dedin ne güzel allah kabul etsin cnm bizlerede nasip etsin...bende ne zmandır ne dua ne namaz çok uzaklaştım =(

günaydın kızlar. bende geç yattım beyaz'ı izledim sonuna kadar dayanamadım ama uyudum sonra. her yerde kar var burda güneş :uhm:

bugÜn yoĞun herkes kımse gırmemıŞ hadı cımcıme ve spedıyı anlıyorum heyecandan belkı ıŞe bılem gelmemıŞlerdı de..seÇıl memure hanım zaten tatıl ama dıĞerlerı nerde bendenız sınem ve benmıyız ??*

Slm kizlar bu baslik dikkatimi cekti cunku bu son gunlerde buyuk bir bunalimda ve caresizlik icindeyim umudum gun gectikce tukeniyor ve kendi kendimi yiyorum en iyisimi icimi dokmem birazda olsa hem belki biraz rahatlarim. 25 yasindayim, 3yildir bir beraberligim var Allaha sukur cokta mutluyum, 1.5yil once bu beraberligimi annemle paylastim ona evlenmek istedigimi soyledim ama onaylamadi, aylarca bu konuyu birdaha hic konusmadik icine sindirmesini bekledim ama olmadi,1.5yildir annemin iliskime onay vermesini bekliyorum ama hic bir gelisme yok ne soylediysem ve ne yaptiysam olmadi sevdigimi tanimak istemiyor bunun icin en ufak bir caba bile sarfetmiyor :((( babamda onaylamiyor cok caresizim istememelerininde tek sebebi bizim izmirli ve alevi olmamiz onlarin ise mersinli ve sunni olmalari :s yani bizim yoremizden birini bulamadinmi diyorlar. Daha nereye kadar beklemeliyim neredeyse 2yildir sabrediyoruz ve degisen hic birsey yok hersey usulunce medeni bir sekilde olsun diye bekledikce ailemle benim aramdaki iliski gerginlesiyor. Boyle devam ederse evden ayrilmayi dusunuyorum :(((( yoksa benim sevdigimle evlenmemiz imkansiz olucak egerki ailemi beklemem gerekicekse

Kızlar biz ayrıldık... Bir ay oldu... Kendimi toparlamam lazım ama toparlayamıyorum... İzin aldım patrondan pazartesi işe gitmeyeceğim... Yüzümü kızarttım söyledim valla... Erkek arkadaşımdan ayrıldım iyi değilim... Motivasyonum düştü... Konsantre olamıyorum işe dedim. Git beyza istediğin kadar dinlen kendini topla öyle gel başımın üstünde yerin var dedi... Bir gün yeter dedim... Salı başlayacağım işe... Üç gün dinlenmiş olacağım işte... Nasıl anlatsam size halimi... Hayattan kopmuş filan değilim ama... yani durum vahim değil... ufff anlatamadım işte... ha bire ağlıyorum... Evlilik aşk sevgi gözümde değil... Hayatımda ilk kez işte evleneceğim adam budur dedim... Yıllarca dua dua yalvardığım hayalini kurduğum arzuladığım adamla karşılaştım...ama kavuşamadım... (İçime en çok bu oturuyor...) Sebep maddi ailevi uyumsuzluk... İçim acıyor kızlar ciğerim yanıyor... Ona da kızamıyorum... Kaderime boyun eğmeyi öğreneceğim... Gün gelecek alışacağım onsuzluğa... Mecburum buna... Hayırlısı buymuş demek... Dua ediyorum... Ona da kendimede... Sizde dua edin bana... Çok ihtiyacım var buna... Diyorum ki kendi kendime bu acıyı yaşadığına göre kocaman bir mutluluk bekliyor seni sabret kendini koyverme...Sinem, Cimcime, Corel, Bendeniz, Lavanta ve diğer arkadaşlar öpüyorum hepinizi... İyi bakın kendinize...

miss-hulya zaten birbirinizin kaderinde varsanız hiç bir kul engel olamaz buna inan. nasibinizde varsa zamanı var demekki. hakkınızda hayırlısı olsun:Saruboceq:

dicha canım yazdıklarını okuyunca bi fena oldum :çok üzgünüm:
biz sevenimiz yok diye dert yanıyoruz, sevipte kavuşamamak daha zor eminim benneyaptımki
allah yardımcınız olsun.sabretmesi şu an sana zor gelebilir ama zaman herşeyin ilacı :teselli:

dicha canım yazdıklarını okuyunca bi fena oldum :çok üzgünüm: biz sevenimiz yok diye dert yanıyoruz, sevipte kavuşamamak daha zor eminim benneyaptımki allah yardımcınız olsun.sabretmesi şu an sana zor gelebilir ama zaman herşeyin ilacı :teselli:

Sağol bitanem... Evet şimdi sabretmesi zor ama alışınca zaman geçince azalacak acım biliyorum... Herşeyde bir hayır vardır diye teselli ediyorum kendimi... Daha önc dönecek diye bekledim. Geri dönüş umudu beni ayakta tuttu... Artık öyle bir umudum yok. O nedenle yıkıldım ama toparlanacağım...:1hug:a.s.opuyorumnanaktan

Kızlar biz ayrıldık... Bir ay oldu... Kendimi toparlamam lazım ama toparlayamıyorum... İzin aldım patrondan pazartesi işe gitmeyeceğim... Yüzümü kızarttım söyledim valla... Erkek arkadaşımdan ayrıldım iyi değilim... Motivasyonum düştü... Konsantre olamıyorum işe dedim. Git beyza istediğin kadar dinlen kendini topla öyle gel başımın üstünde yerin var dedi... Bir gün yeter dedim... Salı başlayacağım işe... Üç gün dinlenmiş olacağım işte... Nasıl anlatsam size halimi... Hayattan kopmuş filan değilim ama... yani durum vahim değil... ufff anlatamadım işte... ha bire ağlıyorum... Evlilik aşk sevgi gözümde değil... Hayatımda ilk kez işte evleneceğim adam budur dedim... Yıllarca dua dua yalvardığım hayalini kurduğum arzuladığım adamla karşılaştım...ama kavuşamadım... (İçime en çok bu oturuyor...) Sebep maddi ailevi uyumsuzluk... İçim acıyor kızlar ciğerim yanıyor... Ona da kızamıyorum... Kaderime boyun eğmeyi öğreneceğim... Gün gelecek alışacağım onsuzluğa... Mecburum buna... Hayırlısı buymuş demek... Dua ediyorum... Ona da kendimede... Sizde dua edin bana... Çok ihtiyacım var buna... Diyorum ki kendi kendime bu acıyı yaşadığına göre kocaman bir mutluluk bekliyor seni sabret kendini koyverme...Sinem, Cimcime, Corel, Bendeniz, Lavanta ve diğer arkadaşlar öpüyorum hepinizi... İyi bakın kendinize...

yasadigin olay cok zor Allah dusmanimin basina vermesin, egerki geri donus icin hic care yoksa eger sabir diliyorum senin icin keske iliskilere ucuncu insanlar girmese aileler birazcik daha anlayisli ve acik goruslu olsalar :1no2: ama maalesef aile olunca cok zor oluyor senağlama

canım çok üzüldü :gitme:ama bide şöyle düşün demek ki dualarının karşılığı o değil daha iyileri karşına çıkacak Allahın izni ile senin için hayırlı olan bu olabilir. Bunu yaşadıkça daha iyi anlarsın Allah seni daha iyierle gönlülün beyaz atlı prensi ile karşılaştırsın.. ya biz ne yapalım bi sevgilimiz bile yoook:gitme:

günaydın canlarım nasılsınız

miss hülya arkadaşım hoşgeldin öncelikle burda çok rahatlarsın emin ol burdaki arkadaşlık öyle birşey hiç kimseye bişey söylemene gerek yok çevrende sanalda olsa hepsi gönülden..
senin meselne gelince allah hayırlısını nasip etsin bu olay benimde başımdan geçti biz sunni sevdiğim ise aleviydi çok güzel çok değerli zamanlarım hatta saniyerlim onunla geçti onun sevgisinden okadar eminimki halada eminim..zamanında bende o yollardan geçtim ama benim ailem değil sülalem öğrendi herkes olmaz dedi annem çok iyi biri olduğunu biliyordu ayy keşke böyle bi terslik olmasın diye bile söyledi ama ne fayda ben n kadar zorluk çekicemi gözüm önüne gtirdim inanç farklılıklar gelenek ve görenekler inanç ve aile baskı bu ilişkiyi zaten yıpratırdı ve çocuk olduğunda düşünsene her aile çocuğu bi oraya bi buraya ikileme sokacaklardı.ağlayarak ayrıldık ama o hala benimkalbimin en derin yerinde her tlfda konuşumuzda kaçırırayım seni diyor bense aileme arkamı dönemem diye red ediyorum o bana hak veriyor

günaydın rabotum nasılsın..patron geldi yukarıdaki yazımda yarım kaldı neyse öyle yada böyle insan herzorluğu göze almalı öyle karar vermelidir..

dün kızlar parka indim kendime 1 triko kazak bir penye kazak bide kot pantola aldım bide taksit açtım yandım yandımm ama hiç bişeyim yoktu iyi oldu biraz daha alıcam taksitle kısmetse..buarada dün ne oldu parkta geziyoruz heryer kar veee çekirdekçiyi gördüm arkamızdan geldi biz biyere saptık olar başka yere snr geri döndüler falan arkasına 2 kez baktı..çok şasırdım ben beğeniorum ama çocuk kız gibi kendini kastıkça kastı ne yüzü güler ne bişey ben bu çocuğun neresini beğeniyorum bilmem.. dichacım hakkında hayırlısı bendenizcime katılıyorum
birbirinizin kaderinde varsanız hiç bir kul engel olamaz buna inan. nasibinizde varsa zamanı var demekki. hakkınızda hayırlısı olsun..aynen bu şekil gerçi bunu hülya için söylemiş ama bende senin için alıntı yaptımm..

canım seni çok iyi anlıyorum zamana bırak hemen bir anda geçecek bir acı değil ilk zamanlar geri dönecek umudu ayakta tutyor ama anladıkça gelmeyeceğini koyuyor ama nasip değilmiş öyle düşün

günaydın kızlar hepinize hayılrı haftalr

günaydın canlarım nasılsınız

miss hülya arkadaşım hoşgeldin öncelikle burda çok rahatlarsın emin ol burdaki arkadaşlık öyle birşey hiç kimseye bişey söylemene gerek yok çevrende sanalda olsa hepsi gönülden..
senin meselne gelince allah hayırlısını nasip etsin bu olay benimde başımdan geçti biz sunni sevdiğim ise aleviydi çok güzel çok değerli zamanlarım hatta saniyerlim onunla geçti onun sevgisinden okadar eminimki halada eminim..zamanında bende o yollardan geçtim ama benim ailem değil sülalem öğrendi herkes olmaz dedi annem çok iyi biri olduğunu biliyordu ayy keşke böyle bi terslik olmasın diye bile söyledi ama ne fayda ben n kadar zorluk çekicemi gözüm önüne gtirdim inanç farklılıklar gelenek ve görenekler inanç ve aile baskı bu ilişkiyi zaten yıpratırdı ve çocuk olduğunda düşünsene her aile çocuğu bi oraya bi buraya ikileme sokacaklardı.ağlayarak ayrıldık ama o hala benimkalbimin en derin yerinde her tlfda konuşumuzda kaçırırayım seni diyor bense aileme arkamı dönemem diye red ediyorum o bana hak veriyor

inançlar gelenke ve görenekler ne kadar önemli değil dense de önemli bir faktör bence ,şu anda sorun olmayabilir ama evlendikten sonra bunlar hep sorun teşkil edecektir ,bazı noktalarda hayata bakış açılarınızı inançlar belirlediği için ayrılıklara düşebilir ve anlaşmazlığa sürüklenebilirsiniz ,kaçma olayına gelince bence hiç böyle bir şeye yeltenme derim ,kaçıp da mutlu olanı hiç görmedim ,daha mantıklı olunması taraftarıyyım ,insanlar herşeyi göze alarak kaçıyorlar ,herşeyi göze aldıkları için de karşılarındaki insandan çok şey bekiyor ama ben senin için herşeyden vazgeçtim diyerek hep beklentileri farklı oluyor bu da evlilikten beklenti ile bütünleşmeyince sorunlar çok daha fazla büyüyor ilerliyor ,aileni karşına alma derim sen yine de ailenin desteiğini alarak bu tip işlere girişmelisin ileride bunun faydasını çok göreceksin ama ailenden de destek almadan bu yola çıkarsan çok çabuk yorulursun bu sefer de sana destek olan biri çıkmaz ve ortada kalakalırsın başına bir şey gelirse

günaydın rabotum nasılsın..patron geldi yukarıdaki yazımda yarım kaldı neyse öyle yada böyle insan herzorluğu göze almalı öyle karar vermelidir..

dün kızlar parka indim kendime 1 triko kazak bir penye kazak bide kot pantola aldım bide taksit açtım yandım yandımm ama hiç bişeyim yoktu iyi oldu biraz daha alıcam taksitle kısmetse..buarada dün ne oldu parkta geziyoruz heryer kar veee çekirdekçiyi gördüm arkamızdan geldi biz biyere saptık olar başka yere snr geri döndüler falan arkasına 2 kez baktı..çok şasırdım ben beğeniorum ama çocuk kız gibi kendini kastıkça kastı ne yüzü güler ne bişey ben bu çocuğun neresini beğeniyorum bilmem.. dichacım hakkında hayırlısı bendenizcime katılıyorum
birbirinizin kaderinde varsanız hiç bir kul engel olamaz buna inan. nasibinizde varsa zamanı var demekki. hakkınızda hayırlısı olsun..aynen bu şekil gerçi bunu hülya için söylemiş ama bende senin için alıntı yaptımm..

bu arada günaydın

günaydın kızlar herkes nasıl bakalım ben çok uykusuzum mirmirmirmir
dün annem kombiyi açmıştı akşama doğru ondanda gaz sızmış karbondioksit
gazından zehirlendim maalesef dün gece saat 3 e kadar hastanedeydim yaaaa
bugünlerdede herşey beni buluyor beeeeee başımda kara kara bulutlar geziyorya
hayırlısı olsun yaaaa işin en kötü yanı kolumu delik deşik ettiler kan alıcaz die
doktorlara gıcık oldummmmmmmmmmm :kızgın: :kızgın:

Back
X