• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Cimcime ve cadı hoşgeldiniz:)

Canım cimcimem çok sağol biz bohçayı sadece aile içine yaptık. Onlar benim anneme babama bana, bende ersine iki kardeşine ve anne babasına yaptım...

Seçil niye Ankaradasın arkadaş? Düğüneme gelebilemezsin ki:gitme:

canım ben ankarada yaşıyorum ve burada çalışıyorum ailem arkadaşlarım
felan düzenim buarada maalesef bende ist.da yaşamak istiyorum ama imkansız gibi bişey bu bilmiyorumkismile :olmaz:

hoşgeldin mutfak robotu ve süpürgeli cadı...

kızlar belki ben biri ile tanışabilirm istemem yan cebime koy ayakları yapıyorum şuan..

işeriin önünden hersabah biri geçiyordu.fazla baktığını söyleyemem ama hoş biri..geçen akşam arkadaşım ve sevgilisi beni eve bıraktıktan snr onunla karşılaşmış meğersem eiştenin akrabasıymış arkadaşımde demiş bunu yapsakya lavantaya diye..
bende olmaz diyorum ben teklif etmiş gibi benim gururm var istemiyorum diyorum ama bakalım aslında isterim tanışmak tabiki ama hali ile pat diye söylenmiyor =)

galiba bu topicte bu sene bekar kalmayacak delikafadulden

Cimcime ve cadı hoşgeldiniz:)

Canım cimcimem çok sağol biz bohçayı sadece aile içine yaptık. Onlar benim anneme babama bana, bende ersine iki kardeşine ve anne babasına yaptım...

Seçil niye Ankaradasın arkadaş? Düğüneme gelebilemezsin ki:gitme:

Bizde sadece ailesine yapıcaz

Canım benim ya bu kadar takma kafana, emin ol senide kısmetin bi yerlerde bekliyor er yada geç bulacak. Kendini bu kadar üzme hasta olursun, bak sonra seni hastasın diye almazlar benden söylemesi :1ninca:

cimcimem yok canımmmerak etme çok fazla takmıyorum hatta siz evleniyorsunuz die de çok seviniorum valla allah tamımna erdirir işallah hepinizinkini ttlım benm delikafadulden delikafadulden herşey kısmet zaten kısmetimizde varsa olur benm kısmetimde mutalak beni bigün bulacaktır buna eminim corelciim üzme sen kendini ttlım hayırlısı olsun sende bi gün mutlu olacaksın ama zamanı var ttlım senin yalnızlığa kafanı dinlemeye ihtiyacın varsa dinle ama insan bi zamandan sonra yalnızlıktanda sıkılo inan bana geçen haftasonu alışverişe gidecektim yanıma adam bile bulamadım bende sıkıntıdan geldim eve ağladım beni hiç seven yok bak alışverişe bile yalnızlıktan çıkamıorum die kafayı yedim :gitme: :çok üzgünüm:

beni çağır ben gelirim kaydirigubbakcemile3

evli barklı kadınla da ne işin var ama değil mi :roflol::roflol:

cimcimem yok canımmmerak etme çok fazla takmıyorum hatta siz evleniyorsunuz die de çok seviniorum valla allah tamımna erdirir işallah hepinizinkini ttlım benm delikafadulden delikafadulden herşey kısmet zaten kısmetimizde varsa olur benm kısmetimde mutalak beni bigün bulacaktır buna eminim corelciim üzme sen kendini ttlım hayırlısı olsun sende bi gün mutlu olacaksın ama zamanı var ttlım senin yalnızlığa kafanı dinlemeye ihtiyacın varsa dinle ama insan bi zamandan sonra yalnızlıktanda sıkılo inan bana geçen haftasonu alışverişe gidecektim yanıma adam bile bulamadım bende sıkıntıdan geldim eve ağladım beni hiç seven yok bak alışverişe bile yalnızlıktan çıkamıorum die kafayı yedim :gitme: :çok üzgünüm:[/QUOTE]

Bulacak tabi şekerim, sizden iyisinimi bulacaklar

yaa bende gelrim yaff zaten en yakın arkadaşımın bu yaz ist.da düğünü var ona gidicem bi diğer
arkadaşımıda ziyarete gidicem ebn en iisi ist.a taşıniim zemuszemus

ayy bende istla taşınayımm tekrar buluşalım yazın kısmetse gelicem 2 bin tl biriktirebilirsem...

cimcimem sanmam hoş çocuk ama benim gibi uyuntu biri ile kimsenin anlaşacağını sanmıyorum

donacam ben burda donacam
yaz gelsin
yazın yandım cayır cayır , kışında üşüyorum.
ama huzurum iyi Allah bozmasın.
Ben görücüleri kabul edicem artık kaydirigubbakcemile3 benim bulduklarımdan hayır çıkmıyor

Katılıyorum sana ben geçen seneyi hatırlamak bile istemiyorum, geçen sene ağladığım tarihlerde bu sene gülüyordum. Neden ağladımki diyemiyorum, ama şuna inanıyorum her cefanın sonunda muhakkak bir sefa var...
İşte buolumunekankayizsmile

benim yazın deel malesef, sanırım ilk evlenen duygusal olacak.
Bizimkine aralık diyolar ama çok soğuk olur diye ben pek istemiyorum hayırlısı bakalım
Benim düğün tarihi belli. Salonda tutuldu. 06/06/2010 ohaoldumsmile
hoşgeldin mutfak robotu ve süpürgeli cadı...

kızlar belki ben biri ile tanışabilirm istemem yan cebime koy ayakları yapıyorum şuan..

işeriin önünden hersabah biri geçiyordu.fazla baktığını söyleyemem ama hoş biri..geçen akşam arkadaşım ve sevgilisi beni eve bıraktıktan snr onunla karşılaşmış meğersem eiştenin akrabasıymış arkadaşımde demiş bunu yapsakya lavantaya diye..
bende olmaz diyorum ben teklif etmiş gibi benim gururm var istemiyorum diyorum ama bakalım aslında isterim tanışmak tabiki ama hali ile pat diye söylenmiyor =)
aynı lavantakaydirigubbakcemile3 tanış bakalım canım. Belki hayırlısı olur senin için. Ama hemen görüşme biraz çaba sarfetsinler...

yaa bende gelrim yaff zaten en yakın arkadaşımın bu yaz ist.da düğünü var ona gidicem bi diğer
arkadaşımıda ziyarete gidicem ebn en iisi ist.a taşıniim zemuszemus
Ay seçil ne güzel olur. Benim düğün haziranın ilk haftası denk geliyor mu bari?

ayy sen gelince bi buluşma düzenlesek kıs ne güzel olar olumunekankayizsmile

Kesinlikle süper olur:lepi:

ayy sen gelince bi buluşma düzenlesek kıs ne güzel olar olumunekankayizsmile

ışte buolumunekankayizsmile

Benim düğün tarihi belli. Salonda tutuldu. 06/06/2010 ohaoldumsmile

aynı lavantakaydirigubbakcemile3 tanış bakalım canım. Belki hayırlısı olur senin için. Ama hemen görüşme biraz çaba sarfetsinler...

Ay seçil ne güzel olur. Benim düğün haziranın ilk haftası denk geliyor mu bari?

Kesinlikle süper olur:lepi:

cimcimeciim çok güzel olur vala hatta süper olur
duygucuum arkadaşımın düğün tarihi henüz belli değil ama birilerinin düğünü vs...
olursa seve seve geliirm ist.a zaten ank.ya da yakın laelaelaelaelae
bu yaz kesin gelicem ist.a valla arkadaşımın düğünü olacak ona gidicem ev
tutucak hayırlı olsuna gidicem sonrada başka bi arkadaşımı ziyarete gidicem tabii bu arada bende burada
ayrı eve çıkıcam ohoooo bu yaz baya bi işim var yahuuuu opuyorumnanaktan

işallah canım geliceğim zaman mutlaka haber veririm ttlımkaydirigubbakcemile2

duygusalım nasıl öyle bohça hazırlamıısınız hayran kaldım bugüne kadar gördüğüm en güzel en güzenli bohça tebrik ederim artık bende bulursam bi tanede senden yardım alıcam birde bileziklerin çok hoş durmuş modeli hem sade hemde şık..bende aklımdan geçiriyorum para biriktirip annemin koluna kendim için beğendiğim desenden bilezik yapsam hediye diye takarlar yine bana ama bakalım 2bin tl birektireyim ondan snr ksmetse

seçil burayada gel kuzum bak seni kaplıcalara götürürüm..kaydirigubbakcemile2

balıkesir cnm..

havalar ısısın azcık bende gidicem şimdi çok soğuk kaparız şifayı ..kar falanda yokkk ayrıcaa kandırıyorlar bizi

Back
X