Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

harikasın canım eminim fıstık gibi olmuşsundur :jeyyar:
zayıflayınca dış görünüşü birazdaha güzelleşince insanın özgüveni artıyor ve her ortama rahat girebiliyorsun bu süper bişe :lepi:
ama koca adayları sırf benim dış görünüşüme gelecekse hiç gelmesin. benim iç güzelliğimi keşfedebilen beri gelsinn sositososito

Slm kızlar bende geldİmmm bayaa kaynatmıssınız kİlolardan aÇılmıŞ konu ben zyıfım ama gÖbeĞİm var 5 aylık

hoşgeldin canım. sende sporla göbeğini düzleştirebilirsin a.s

içen çok fazla ben baktım haftada 2 kilo veren çok fazla cnm okudumda sayfaları istersek deneyek hemde hormanal açıdanda düzenliyormuş öyle yazmışlar deneyenler ne yapsak ki yarın başlasak mı ki :uhm:

tamam başlayalım sen bana ben sana cesaret veririz katılmak isteyenler olursa beraber yaparız aç karına ben yapamam ama tok denerim ilk

arkadaşlar herşey hikaye tek gerçek gırtlağı tutmak :)
70 kg başlamıştım diete herkes boşuna aç kalıyorsun ye diye dalga geçiyordu
60 a düştüm hayret ettiler
diet bittiğinde 56 idim ..
senden bi tane çıktı dediler
sonra koruma döneminde de 3 kg gittim
görenler tanıyamadı
cidden görüpte aval aval suratıma bakan çok insan gördüm
hele ki kiloluyken bana aldırmayıp zayıflayınca peşimden koşanları reddetmek mükemmeldi
:)
normal kilom 54-56 arası
koruyordumda da dediğim gibi ama 5 ayda herşey değişti.
bende 1,5 aylık paket program ve 2 seanslık bölgesel incelme paketi aldım :)
yaza doğru tamamen değiştiricem kendimi
başkaları için değil aslında aynaya baktığımda kendime tebessüm edebilmek için.

süpersin cnm evt her zaman azimli olmak lazım tebrikler :lepi:

tebrik ediyorum canım seni kaydirigubbakcemile5 azmin hayranlık uyandırıcı :hooray:

aslında o azmi bana insanlar sağladı
tartışmalarda bilgisi ile beni yenemeyen bir erkek kiloma laf sokmuştu , birde özel hayatta elde edemeyen bir erkek .
O gün dedim ben zayıflarım ama siz kişliğinizi kazanamazsınız.
Zayıfladıktan sonra bunu onların yüzünede söyledim :)
büyük keyifti.

ayy valla şak diye oturttmususn helal olsun seni çok imrendim şimdi keşkem bende senin gibi azimli kararlı olmak isterdim ama malesef:çok üzgünüm:

kaynamış suta atcaz ölemi pek okuyamdım ben kaynamamış suya biliyodum kimisi rahatsız olmuş karışık iş bikeresinde duydum ki sarımsağı bütünyutcakmısız antibiyotik etkisi varmış sadece 2 tane yuttum tuvalete girdim 1 hafta boyunca sarımsak kokusu geldi burnuma iğrençyi yaa

cnm soğanı 4e bölüp 2 bardak suyla kaynatıp ılıması beklniyor sonra içemeyenlerden bazıları içine az limon sıkıp içmişler bende bunları okudum ben yarın başlıcam bakalım 1 haftada nasıl olucak

valla istedikten sonra olursunuz :)
mayısın ortasında bi resmimi paylaşırım sizinle
fikirlerinizi söylersiniz

mervecim cvp geldi ordaki arkş aynen böyle yazmış;

1 soğanı 4 eşit parçaya bölüp tencereye kaynatmak için koyuyoruz. Üzerine su ilave edeceğiz fakat bu eklediğim su ne az ne çok olacak. Yaklaşık 10 dk süren kaynama işlemi bittiğinde bir bardak kalacak şekilde ayarlanmalıdır. Su boz renkte olacaktır. Kaynatıldıktan sonra üzerine limon sıkıp için. Soğuk olarak içmeyin. Normal bir çayı içiyormuş gibi için. Bu her gün taze olarak uygulanmalı hergün tekrar etmeli. Büyük oranda iştahı azaltıyor ve kilo vermenizi sağlıyor. Aç karnına içmeyide unutmayın tabi. Biraz kokuyor ama kilo vermenizi sağlıyor.

hımm ama ben sivilce lekelerimden kurtulmak istiyorum öle duymuştum bakalım bikere denerim olmadı lavanta suyuna talimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…