• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

blackqueen bugün bişe fark ettim birkaç mesajdır farkında olmadan yaklaşık aynı şeyleri yazıyoruz kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

heralde cnm ben genelde inanırmısın reel hayatımda da hep böyle olur ve karşılıklı konuşmlarımda bile aynı anda çok konuşurum niyeyse bende bi tuhaflık var sanırım bu topikde de çok olmuştu herkesle bazen aynı yazıyı attığımız bile oluyordu peş peşine kaydirigubbakcemile3 bnm burcum koç sizinki nedir kızlar kaydirigubbakcemile2

heralde cnm ben genelde inanırmısın reel hayatımda da hep böyle olur ve karşılıklı konuşmlarımda bile aynı anda çok konuşurum niyeyse bende bi tuhaflık var sanırım bu topikde de çok olmuştu herkesle bazen aynı yazıyı attığımız bile oluyordu peş peşine kaydirigubbakcemile3 bnm burcum koç sizinki nedir kızlar kaydirigubbakcemile2

inanmıyoruuum benim de burcum koç hihoyyyt
demek ki ondan aynı şeyleri yazıp duruyoruz kaydirigubbakcemile5

ben balıkım ve kızıyorum kendime çok sabırsız bi insanım bişeyi sonun akadar götüremiyorumm:kızgın:senağlama

aslında burçlardan anladığımı söyleyemem
sadece kendi burcumun özelliklerini bilirim. bunlarında bi kısmı bana uyuyor

kızlar farkındamısınız bu topikte tam bendeniz black corel ve ben onuşuyoruz böcük de var bide müjdeci var ama bikaç gündür yoklar ya hiç topiğe uğrayanda yok kendi kendimize konuşuyoz ama iyi oluyoo ben memnunum sizleri tanıdığıma

inanmıyoruuum benim de burcum koç hihoyyyt
demek ki ondan aynı şeyleri yazıp duruyoruz kaydirigubbakcemile5

oleyy hihoyyyt demek ondanmış cnm kaydirigubbakcemile5

ben balıkım ve kızıyorum kendime çok sabırsız bi insanım bişeyi sonun akadar götüremiyorumm:kızgın:senağlama

götürürsün cnm aa karamsar olma asıl sabırsız aceleci olanlar koçlardır diye biliyorum

ve yay burcuylada koçlar çok iyi anlışır diye biliyorum kızlar kaydirigubbakcemile2

kızlar farkındamısınız bu topikte tam bendeniz black corel ve ben onuşuyoruz böcük de var bide müjdeci var ama bikaç gündür yoklar ya hiç topiğe uğrayanda yok kendi kendimize konuşuyoz ama iyi oluyoo ben memnunum sizleri tanıdığıma

cnm müjde rahatsızdı sanırım böcükde heryere takıldığı için sanırım bende sizinle çok mutluyum bende birkaç topiğe takılıyorum burda 2 tane burasıyla tobinin açtığı bide çeyiz bölümüyle bir derdim vara genelde takılıyorum kızlar ama sizide çok seviyorum Şeniz:lepi:

ablam annem gibidir :)
anlaşırız.
sürtüştüğümüz yerler var tabi :)

ne güzel benimde ablan olsun isterdim herişi ona yaptırırdım annem aslan hiç anlaşamıyoruz anlaşırız aslında ama ben biraz agresif kaçıyorum temizlik konusunda hır çıkıyo

kızlarrr ben biri ile görüşüyorumm ama sadece msn dee bakalım görmedim hiç istdan arkadaşım konuşun dedi gerçi eminim bunuda istemicem ama olsunn konuşmak yeni birini tanımak bile güzelll

kızlarrr ben biri ile görüşüyorumm ama sadece msn dee bakalım görmedim hiç istdan arkadaşım konuşun dedi gerçi eminim bunuda istemicem ama olsunn konuşmak yeni birini tanımak bile güzelll

neden daha görmeden istemicem diyorsun
baştan ön yargılı yaklaşıyorsun gibime geldi

kardeşim balık. allah bozmasın çok güzel anlaşırız :nazar:
bnmde annem balık kaydirigubbakcemile3

cnm dikkat et sakın resmini falan gönderme cam açma o açmak isterse açsın sen bozuk falan de malumm ortalık çok kötü (bende çok karamsarmı yaklaştım ki )a.s.

Back