• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

evet cnm ama yakın bi tarihte işten ayrılcam bu yüzden çok problem var burda çözmem gereken o yüzden ne zaman ne çıkacağı belli olmuyo ama gelirim ara ara katılırım sohbete.
merve nerde bu arada göremedim

bilmem gitmiş :sm_confused:
belki gelir brazdan

evet cnm ama yakın bi tarihte işten ayrılcam bu yüzden çok problem var burda çözmem gereken o yüzden ne zaman ne çıkacağı belli olmuyo ama gelirim ara ara katılırım sohbete.
merve nerde bu arada göremedim

burdayım cnm müşterilerim vardı çizim yapıyorum iki gündür bende yoğunum ama iyi oluyo vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum hihoyyythihoyyytbide bi tatlı insanlar ki istersin hiç gitmesinler bi tanede daha çizmim kaldı onun da bitirip rütüşları yapayım geliyorum hemen melikede rahatsızlanmış melikecim nazara geldin kızzkaydirigubbakcemile3:nazar:

burdayım cnm müşterilerim vardı çizim yapıyorum iki gündür bende yoğunum ama iyi oluyo vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum hihoyyythihoyyytbide bi tatlı insanlar ki istersin hiç gitmesinler bi tanede daha çizmim kaldı onun da bitirip rütüşları yapayım geliyorum hemen melikede rahatsızlanmış melikecim nazara geldin kızzkaydirigubbakcemile3:nazar:

kaydirigubbakcemile3 sanırım nazara geldim kızlar maşallah dediniz mi bana aman nazar değmesin hiçbirimize :nazar::Saruboceq:

bahhhele kımse sormamış benı
gdııyom ben

:1closedeyes: her topikde sordum seni sen görmemişsin cnm

tünaydın kızlarrr nasılsınız bakalım dışarıda çok güzel hava varrr

iş için cuma antalya'ya gidiyormuşuz ..Ya c.tesi ya da pazar dönicez ..
Otelden ayrılıp gezemem sanırım of of
C.tesi bütün randevuları iptal ettim , sinir oldum ..

Back