Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben işyerindeyim
Hava çok güzel gezmek istiyorum ..
Bende akşam yürüyeyim ..
Diet tek başına işe yaramıyor.
Ben işyerindeyim
Hava çok güzel gezmek istiyorum ..
Bende akşam yürüyeyim ..
Diet tek başına işe yaramıyor.
haftada dört gün sabah ebru şallı ile platesimide yapıyorum. cuma günleri yapamıyorum çünkü topum yok kaydirigubbakcemile3
ben diyet yapamıyorum bu aralar can sıkıntısından sürekli yiyorum cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
3-4 yıl öncesine kadar çok kiloluydum
17 kg verdim dietisyenle
geride almamıştım 5 ay öncesine kadar lülülülülülü
ama şimdi 63 kg gene gördüm ve dietisyene başladım
1 haftada 61 e düştüm
mayısın 2.haftasına kadar 53 olcam şakkıdı
o yüzden yapıyorum diet , yoksa rusların arasında bunalıma girerim yazın:asigim:
hangi diyeti uyguluyorsun bende p.tesi başlayıp çarşamba sona erdirenlerdenim ama spora yazılmam lazım off bu kilolar hemencik gitse kaydirigubbakcemile2
ohh ne güzel cnm sende top yerine başka alternatif deneyebilrsin mesala büyük deniz topu alırsın olmazmıki saçmalıyorda olabilirim hani şişmeyenler varya sert olanlardan cnm
3-4 yıl öncesine kadar çok kiloluydum
17 kg verdim dietisyenle
geride almamıştım 5 ay öncesine kadar lülülülülülü
ama şimdi 63 kg gene gördüm ve dietisyene başladım
1 haftada 61 e düştüm
mayısın 2.haftasına kadar 53 olcam şakkıdı
o yüzden yapıyorum diet , yoksa rusların arasında bunalıma girerim yazın:asigim:
ayhh ne güzel inşlah hemencik verirsin cnm hihoyyyt bende diyetisyenime uysam verirdim kesin
80 kiloları gören hatunum ben :ecrin_bebek:
kilolu olmanın ne kadar kötü olduğunu,psikolojini nasıl etkilediğini,sosyal hayattan nasıl kopardığını bilirim.
3 yıldır 38 bedenim 40'a çıkmak benim için depresyon nedeni olur.
O yüzden uyuyorum :jeyyar:
ama ben çabuk kilo veririm bi o kadar çabukta alırım süprizzzzz
şimdi hedef 36 beden
dün mini bi etek aldım o güzel dursun istiyorum.
dietle birlikte yürüş ve bölgesel incelme
30 yaşına doğru kendimi baştan yaraıtorum.
cilt bakmım,dişler baştan yenilencen
böylede koca bulamazsam ne diyeyim artık kötükedihüso
Slm kızlar bende geldİmmm bayaa kaynatmıssınız kİlolardan aÇılmıŞ konu ben zyıfım ama gÖbeĞİm var 5 aylık
işte bnmde sorunum bölgesel cnm tek sorun göbek ve göğüs kilo aldımı onlara gidiyor kimisininki basene kacar bende öle değil cnm birde ben boydan yırtıyoum 1,55 falan olsam amanınn patates çuvalı gibi olurdum ben resmen o kilomla kaydirigubbakcemile3melikecim sen hiç kilolu durmuyosun benimde balıketliler hoşuma gider böle tek göbek fırlayınca sevmiyom ben accık ele avuca gelcek kıvamda olmalı insan giydiği yakışmalı
black istersen görürsün.
azmetmen yeter.