• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

hoşbuldum. öğlen arkadaşımla görüştüm. sonra yürüyüş yaptım. eve gelir gelmezde burayı açtım kaydirigubbakcemile2

Ben işyerindeyim :(
Hava çok güzel gezmek istiyorum ..
Bende akşam yürüyeyim ..
Diet tek başına işe yaramıyor.

haftada dört gün sabah ebru şallı ile platesimide yapıyorum. cuma günleri yapamıyorum çünkü topum yok kaydirigubbakcemile3

Ben işyerindeyim :(
Hava çok güzel gezmek istiyorum ..
Bende akşam yürüyeyim ..
Diet tek başına işe yaramıyor.

hangi diyeti uyguluyorsun bende p.tesi başlayıp çarşamba sona erdirenlerdenim ama spora yazılmam lazım off bu kilolar hemencik gitse kaydirigubbakcemile2

haftada dört gün sabah ebru şallı ile platesimide yapıyorum. cuma günleri yapamıyorum çünkü topum yok kaydirigubbakcemile3

ohh ne güzel cnm sende top yerine başka alternatif deneyebilrsin mesala büyük deniz topu alırsın olmazmıki saçmalıyorda olabilirim hani şişmeyenler varya sert olanlardan cnm

ben diyet yapamıyorum bu aralar can sıkıntısından sürekli yiyorum cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

3-4 yıl öncesine kadar çok kiloluydum
17 kg verdim dietisyenle
geride almamıştım 5 ay öncesine kadar lülülülülülü
ama şimdi 63 kg gene gördüm ve dietisyene başladım
1 haftada 61 e düştüm
mayısın 2.haftasına kadar 53 olcam şakkıdı
o yüzden yapıyorum diet , yoksa rusların arasında bunalıma girerim yazın:asigim:

17 kg verdim dietisyenle
1 haftada 61 e düştüm
o yüzden yapıyorum diet , yoksa rusların arasında bunalıma girerim yazın:asigim:

ayhh ne güzel inşlah hemencik verirsin cnm hihoyyyt bende diyetisyenime uysam verirdim kesin

hangi diyeti uyguluyorsun bende p.tesi başlayıp çarşamba sona erdirenlerdenim ama spora yazılmam lazım off bu kilolar hemencik gitse kaydirigubbakcemile2

ohh ne güzel cnm sende top yerine başka alternatif deneyebilrsin mesala büyük deniz topu alırsın olmazmıki saçmalıyorda olabilirim hani şişmeyenler varya sert olanlardan cnm

kayseride o taoplardan bulmak zor olabilir canım. gerçi plates topu kadar etkili olur mu bilmem

17 kg verdim dietisyenle
1 haftada 61 e düştüm

inşallah canım ideal kilona ulaşırsın hemencecik
ben de çocukluğumda çok kiloluydum. sonra kendiliğimden verdim kiloları. ama hala balık eti durumum var. hiç bir zaman çok zayıf olamadım

Bilmem vardır belki etkili olurmu bilmem adı üstünde top kaydirigubbakcemile3 ama biz gecen yaz bikini alırken orda kuzenimin kızı tutturdu alıcam diye gerçekden çok sertdi hemen hemen plates topu kadardı yani ondan aklıma geldi cnm

ayhh ne güzel inşlah hemencik verirsin cnm hihoyyyt bende diyetisyenime uysam verirdim kesin

80 kiloları gören hatunum ben :ecrin_bebek:
kilolu olmanın ne kadar kötü olduğunu,psikolojini nasıl etkilediğini,sosyal hayattan nasıl kopardığını bilirim.
3 yıldır 38 bedenim 40'a çıkmak benim için depresyon nedeni olur.
O yüzden uyuyorum :jeyyar:
ama ben çabuk kilo veririm bi o kadar çabukta alırım süprizzzzz
şimdi hedef 36 beden
dün mini bi etek aldım o güzel dursun istiyorum.
dietle birlikte yürüş ve bölgesel incelme
30 yaşına doğru kendimi baştan yaraıtorum.
cilt bakmım,dişler baştan yenilencen
böylede koca bulamazsam ne diyeyim artık kötükedihüso

Slm kızlar bende geldımmm bayaa kaynatmıssınız kılolardan aÇılmıŞ konu ben zyıfım ama gÖbeĞım var 5 aylık

80 kiloları gören hatunum ben :ecrin_bebek:
kilolu olmanın ne kadar kötü olduğunu,psikolojini nasıl etkilediğini,sosyal hayattan nasıl kopardığını bilirim.
3 yıldır 38 bedenim 40'a çıkmak benim için depresyon nedeni olur.
O yüzden uyuyorum :jeyyar:
ama ben çabuk kilo veririm bi o kadar çabukta alırım süprizzzzz
şimdi hedef 36 beden
dün mini bi etek aldım o güzel dursun istiyorum.
dietle birlikte yürüş ve bölgesel incelme
30 yaşına doğru kendimi baştan yaraıtorum.
cilt bakmım,dişler baştan yenilencen
böylede koca bulamazsam ne diyeyim artık kötükedihüso

şuan bende öleyim cnm :((( ahh önceden 36 bedendim şimdi 80 leri görüyom tartıda ahh eskiye bi dönebilsem senağlama

Slm kızlar bende geldİmmm bayaa kaynatmıssınız kİlolardan aÇılmıŞ konu ben zyıfım ama gÖbeĞİm var 5 aylık

hşg.din cnm ne güzel zayıfsın kilolu koru cnm

melikecim sen hiç kilolu durmuyosun benimde balıketliler hoşuma gider böle tek göbek fırlayınca sevmiyom ben accık ele avuca gelcek kıvamda olmalı insan giydiği yakışmalı

melikecim sen hiç kilolu durmuyosun benimde balıketliler hoşuma gider böle tek göbek fırlayınca sevmiyom ben accık ele avuca gelcek kıvamda olmalı insan giydiği yakışmalı
işte bnmde sorunum bölgesel cnm tek sorun göbek ve göğüs kilo aldımı onlara gidiyor kimisininki basene kacar bende öle değil cnm birde ben boydan yırtıyoum 1,55 falan olsam amanınn patates çuvalı gibi olurdum ben resmen o kilomla kaydirigubbakcemile3

black istersen görürsün.
azmetmen yeter.

ahh inş.lah işte başlıcam vala kafaya koydum burdaki zayıflama topiğine bakıyomda acaba soğan suyu içsemmi diye düşünüyorm ama ya kokusu :1no2:

cnm ya bende soğan suyu içmek istiyorum sivilcem çok yok tek tük çıkıyo ama çıkınca iz bırakıyo bana mutlaka bende soğan suyu düşünüyorum lekelerim için iyi geliyomuş birlikte mi denesek bende cesaret edemiyorum

Back