• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

cnm sivilce için doktora gittinmi krem vs. iyi gelmedimi cnm hergün cildiniz dove ile yıkayıp tonik yapsan iyi gelmezmi sivilcelerin kurur bölece küçülür gider izi kalmaz diye düşünüyorum

paylaşcam kızlar ..
bakalım istediğim fiziğe sahip olabilecek miyim ..
belki antalyada bekar dönmem .
hoş şu aralar dikkatimi çeken biri var
ama ben onun dikkatini çekmiyorum

melikemm dr.gittim hani çok etkili bi ilaç varya ondan verdi ama tahlil yapmadan verdi ben ilk bi hafta kullandım ama çok kötü yaptı bıraktım sivilcem hani öle yok zaten lekelerim var akşam maydonoz suyu buharı tuttum iyi geldi gibi bakalım denicem zamanla nasıl olcak

yok istanbuldan
ama dedim ya onun dikkatini ben çekmiyorum senağlama

bencede biraz zamana bırak sen değil o senin peşinde koşsun güzelim o zmn daha kıymetli oluyoruz inanki ben kendimden biliyorum kaçan kovalanır cidden

melikemm dr.gittim hani çok etkili bi ilaç varya ondan verdi ama tahlil yapmadan verdi ben ilk bi hafta kullandım ama çok kötü yaptı bıraktım sivilcem hani öle yok zaten lekelerim var akşam maydonoz suyu buharı tuttum iyi geldi gibi bakalım denicem zamanla nasıl olcak

doktora bak nasıl tahlil yapmadan verir ya :mymeka: iyi geldiyse devam et cnm birde dediklerimi yap eger dovele yıkamasanda mutlaka iyi bir tonik al geceleri cildiniz yıka sonra toniği pamuğa dök sanki pudra sürüyormuş gibi onu sür iyi gelir cnm

hayılısı ise senin hakkında olsun cnm seni üzücekse hiç olmasın msn de tepki vermiyosa yazcak bişey bulamıyodur çekiniyodur dicem ama bende heveslendirmek istemem seni zamana bırakmalısın ama kendini kaptırma o sana inş. açılır snr bırak kendi aşkın kollarınahihoyyyt

şuan kükürtlü sabun ile yıkıyorum haftada kil maskemi yapıyorum elma sirkesi arada sürüyorum maydonoza başladım soğan ve lavanta suyu var şimdi aklımda.. bepentehe sürüyorum acı badem sütüm var bebe pudrası iyi dediler aldım ama malesef daha denediğim bir sürü şey bide maya denedim bi kere ama devam etmiyorum ondan heralde çok düzenli kullanamıyorum ya birilerinin beni dürtmesi gerek

şunu biliyorum ki erkek isterse kendi gelir zaten
ben de buna benzer bişe yaşadım.acaba çekiniyor mu dedim. sürekli ben msn de konuşmaya çalıştım. ama yok yanılmışım. duygularımın tek taraflı olduğunu anladım zamanla vazgeçtim

demekki senin için hayırlı değilmiş cnm.. ALLAH hayırlısını tez zmanda karşına çıkarsın cnm

çok sık yazmıyorum bende ara ara ..
antalyaya gitmeden görüşücez bakalım
sözünü açmazsa ben hiç açmam
hayırlısı neyse o olsun

Güzelim ne çok karıştırmışsın öyle herşeyi sürme biraz uzun kullan güzel cildini hepden yıpratcan cnm az daha dikkat derim
Bendenizcim boşver merveye katılıyorum demek ki hayırlısı değilmiş ki olmamış bende hep derim eger mutsuz olucaksam evlenmeden bitsin hayırlısı olucaksa biriyle tanıştır güzel kapılar aç derim Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar :Saruboceq:

blackqueen bugün bişe fark ettim birkaç mesajdır farkında olmadan yaklaşık aynı şeyleri yazıyoruz kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

Back