• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

BAĞLANMAYACAKSIN

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.

Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de
korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları...
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
"O benim." diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin...
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait
olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem
de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...

CAN YUCEL

aslıcıım işallah hepimiz mutlu oluruz yaaaaa :Saruboceq: :Saruboceq:

BAĞLANMAYACAKSIN

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.

Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de
korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları...
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
"O benim." diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin...
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait
olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem
de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...

CAN YUCEL

çok sevdiğim bir şiir

ohh ohh amma kaynatmıssınız yaa..bende yemekten geldin annmler daha yeni uyanmışlar..mutfağa gittim anneme sarıldım seni çok seviyorum dedim..inanırmısınız bu cümleyi sık sık tüm çevrenizdekilere söyleyin sebebsiz söyleyin ben çok rahatlıyorum söyleyince ve duyunca annemde bende seni seviyorum dedi.ama önce tereddüt etti çünkü geçen seferde sarılmıştım para istemiştim yine çkarım için sarılıyorum sandı:kedi:halbuki içimden gelmişti..

şimdi ben patronla konuştum ya işten çıkabilirim ya ben pişman oldum sadece ben regl dönemime denk geldi diye büyütmüşüm gerçekten bakıyorumda ortada bişey yok ahh regl ya sen insanı suya götürür susuz götürürsün senin bana yaptığın agresiflik sinir ve hassasiyetten ben işimden olucam üstelik zam almama 6 ay var..

cimcimem ve aslıcım maşallah size ne güzel yaşadığınz duygular..

çok sevdiğim bir şiir
teşekkür ederim.bende çok severim bu şiiri. çok kolay şiir beğenen biri değilimdir
ohh ohh amma kaynatmıssınız yaa..bende yemekten geldin annmler daha yeni uyanmışlar..mutfağa gittim anneme sarıldım seni çok seviyorum dedim..inanırmısınız bu cümleyi sık sık tüm çevrenizdekilere söyleyin sebebsiz söyleyin ben çok rahatlıyorum söyleyince ve duyunca annemde bende seni seviyorum dedi.ama önce tereddüt etti çünkü geçen seferde sarılmıştım para istemiştim yine çkarım için sarılıyorum sandı:kedi:halbuki içimden gelmişti..

şimdi ben patronla konuştum ya işten çıkabilirim ya ben pişman oldum sadece ben regl dönemime denk geldi diye büyütmüşüm gerçekten bakıyorumda ortada bişey yok ahh regl ya sen insanı suya götürür susuz götürürsün senin bana yaptığın agresiflik sinir ve hassasiyetten ben işimden olucam üstelik zam almama 6 ay var..

cimcimem ve aslıcım maşallah size ne güzel yaşadığınz duygular..
lavanta ne komik kızsın sen yaaa :roflol::roflol::roflol:

anlayamadım yaa sen patronla konuştun regl dönemine denk geldimi didin....

hayır cnm daha bişey demedim..ben patrona işten ayrılacağımı dedim ya ... onu demek istemiştim işte..daha patronla ayrılmak istemediğimi konuşmadım nasıl diyeceğimide bilmiyorum açıkcası..

şey irfan abi afedersiniz ben konuyu çok abarttım hadi eski günlere dönelim

irfan abi herşey üstüste geldi aslında ortada büyütülecek bişey yokmuş

off yaa nasıl desem bilmiyorum yada hiçbirşey demeden gelecek aylarla ilgili planlarımı açıklasam işlerle ilgili böylece anlar çıkmak istemediğimieyvahedigeldismile

Valla ben iş yeriden çıkmak istemiyordum aslında bi anlık sinirle çıkmak istediğimi söylemiştim.
Ama patrona zaman vermesini hemde yeni bir eleman bulana kadar kalabileceğimi sonra iş bakacağımı söyledim.
Oda eleman bulduktan sonra 15 gün kalırsın bu arada iş bakarsın demişti, sonuç itibariyle bu konu kapandı bi daha açılmamak üzere hem ben pişman oldum hemde o göndermek istemedi.
Şimdi müsade istesen iş bulana kadar desen sonuçta kaç yılını vermişsin oraya bir çırpıda silip atacak değilsinizya...
Bide bu kadar yıl çalıştıktan sonra gerçek abin gibi olmuştur, pişmanlık yaşadığını rahatlıkla söylemende bir yanlışlık göremiyorum ben...

speddy hoşgeldinnn lavantacıım konuş patronunla istersen moralim bozuktu ben
aslında işi bırakmak felan istemiorum felan de ama unutmaki orada sen mutsuzdun
devam edersen işe yine mutsuz olmayacakmısın??

bence de sence lavanta pıtırcık ilk defa oldu özel bir çabam olmadı inanki nasıl oldu bilmiyorum yanlış tanımasın beni diyo ayrıca astroloji için doğum tarihini soruyodu oda benim gibi yarı ege türk yörük neyse yarı muhacir yunanistan makedonya ninesi yunanistanda doğmuş

hem evlen canım niye evlenmiyecekmişsin olur bunlar herşey insanlar için çocuğun olsun çok güzel bişey inanki sen çok iyi anne olursun ayrıca sen memlekete hangi sebebten döndün tatlişko

bence de sence lavanta pıtırcık ilk defa oldu özel bir çabam olmadı inanki nasıl oldu bilmiyorum yanlış tanımasın beni diyo ayrıca astroloji için doğum tarihini soruyodu oda benim gibi yarı ege türk yörük neyse yarı muhacir yunanistan makedonya ninesi yunanistanda doğmuş

cnm hoşgeldin öncelikle ne demek istediği anlamadım ben:icecream:

Back
X