benim annemde senin annen gibi yaklaşırdı hep olaya ama sonradan düzeldi dünürlerin arası Şeniz
ayyy benim amcamda yaptı aynısını... şaka yapıyım derken k.ka oldu biraz kaydirigubbakcemile3
epey bir benziyoruz seninle tatlısım ya
allah hayır eylesın ınsallah yaa... ee pekı takı meselesı bı sekılde tatlıya baglandımı bilmiyorumkismile
soz bu hftasonu dmı kesın , ctesımı pazarmı?
ne gıyceksn tatlım ayy bende heyecanlandım ya kaydirigubbakcemile3 bayanssulusmile
sağolun kızlar valla biraz sıkılmıştım kendimden
gittim kesitrdim kendime geldim vallahi bayanssulusmile
saol aslıcımm seni de hepinizide çokkkk seviyorummm
işallah hepimiz çok mutlu oluruz yaaa şuna bak lavanta bi
yalnız senle ben kaldık ühühühhü bilmiyorumkismile
hakkımzda hayırlısı olsun yaaa bi mert gelir bi mert gider kimsenin araksından da
bu yaştan sonra ağlamam zaten hayatıma girmek isteyen girer gitmek isteyende gider... :umursamaz: alsanaalsanasmile kötükedihüso
Seçilcim stres hayatımızın her safhasında var o nedenle sevgilim yok diye üzülme, en iyisini seçmeye bak.
Şu yazdıklarımı unutmayın olurmu?
Kızlar ağaçtaki elma gibidir.
En iyileri üst dalda bulunur.
Erkeklerin çoğu düşüp incinmekten korktuğu için üst dallara uzanmak istemezler.
Onun için yere düşmüş çürükleri toplarla, çünkü onları elde etmek daha kolaydır.
Yukarıdaki elmalar kendilerinde ararlar suçu.
Nerede hata yapıyorum diye...
Aslında hatasız ve muhteşemdirler.
Sadece doğru erkeğin ortaya çıkıp cesaretini ve yüreğini toplayıp o üst dallara ulaşmasıdır tüm olay.
Lütfen bu gerçeği bütün elmalarla paylaşın :))
Takı meselesi halloldu şükür, ama ne oldu hiç bilmiyorum sormakta istemiyorum :))
Aşkım cuma isteme olur, cumarteside söz takarız demişti, aslında dün bu konunun konuşulması gerekirdi ama karışıklıkta kimse konuşmadı. Bu gün arayacaklar ne olacağı ile ilgili ama muhtemelen söz ve isteme bir arada olacak. Gerçi istediler ama yine isteme olacakmış, çünkü çikolata ve çiçek gelmedi, sadece lokum getirmişler tatlı yiyip tatlı konuşalım diye :))
Şimdi yola çıktı benimki binbaşıyla birlikte, yolu yarılamışlardır, istemede çok kalabalık olacak yani...
Şimdi bu akşam isteme olursa ben kırmızı etek beyaz gömlek giyicem, aşkımda kırmızı kravat takıcak, eğer sözle bir arada olursa belirlediğim elbiseyi alıcam yarın. Siyah bir elbise denedim onu alıcam, aslında başka renkleride var belki başka renk alırım...
Bizim işte baya karıştı yaa şu sözü hayırlısıyla bi atlatsak, bide gündemde şu var. Sözde erkek tarafı alırmış kıyafeti, oysaki bizimkilerin hiçbirinin sözünde erkek tarafı almadı....
geçen haftalarda teyzeme sormuşlar beni iyi insanlar diyor..ben çocuğu tanımıyorum ama bu piskoloji ile daha görmeden evlenebilirim bile:ecrin_bebek:şaka şaka o kadar değilde..çok üzgünüm sizin kafanısı ağrıtıyorum sevinçlerinize ortak olamıyrum kusura bakmayın off okadarda borca girdim..
Seçilcim olumlu düşündüğünü görmek mutlu ediyor beni :))
Lavantam lütfen canımızı sıktığını düşünme içindekileri biriktirirsen senin için daha kötü olur, e içindekileri dışarı atabileceğin en uygun ortamda burası olduğu için sal gitsin anacım, ben sıkılmadan okurum olumunekankayizsmile
Aslında bende iksinin bir arada olmasını istiyorumki muhtemelen öyle olur bu akşam gelemezler diye düşünüyorum, hem bu kadar telaş çok ağır oluyor yaa bu 3. hafta artık dayanamıyorum yoğunluğa kafamı dinlemek istiyorum. Eğer sözle ikisi bir arada olursa kırmızı etek ve gömleğimi giyerim zaten eteğim ağır bir etek kırmızı ama modelini herkes çok beğeniyor. Yada yarın yüzük almaya çıktığımızda beğenirsem alırım bi elbise be...
hadi bee, ama bizimkilerde hiç öyle bir telaş yok, sadece iç çamaşır ve terlik alacakmış o kadar...
ya bizim kızlardan hiçbirine alınmadı, halalarımın kızlarında hep kendileri aldı.
Ablamınkide nişanla beraber olunca mecbur aldılar.
Ayy şu cuma saati dua edelimde buda sorun olmasın, iki tarafı idare etmek çok zor yaa...
Dün akşam odada annem ve kayınvalidemi canları sıkkın görünce o kadar üzüldümki...
hmm demekkı sızın adetlerınızde oyle canım bnm
o zman kendın alırsn bosver
nasl olsa nısanda alıcaklar
sahi siz nısanda yapıcakmısınız ayrıyetten
olan hep annelere oluyo onlar kalıo arada kaydirigubbakcemile3
bırı kız verme derdınde bırı oglan evlendırme bilmiyorumkismile
valla adet falan pek bilmem ben etrafta ne görüyosam o belkide alırlar bilmiyorum.
Nişan yapıcaz, kardeşimin izin tarihine denk getiricez.
Evet annelerin işide zor, bide benimkinin son çocuk baya tecrübeli bu konularda, diğer gelinlerime ne yaptıysam bunada aynısı diyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?