• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

cimcimem gönlüne göre olsun hayatım inş.mutlu olursun..

sanrım bende o çocukla bir görüşmeyi denemeliyim..zarar çıkmaz akşam olmaz görüşemem falan demiştim ama deneyeyim.kısmet belki oluverir..bu konuyu açtığımda patroa pişma oldum ne vr taktırsın sanki ben burda kötü bişeymi yapıyorum..salak ben

sen şu an iş bulamayacağım diye tasalandığın için patronun yaptığı şeyden rahatsızlık duyarken bir anda sanki o kadarda büyük bir şey yapmadı aslında diye kendi kendine düşünmeye başladın ama bence böyle yapma canım benim tabiki hayırlısı olsun en başında yani ama ne biliyim yapmamalıydı bence öyle bişey bilmiyorumkismile

çok arada kaldım şuan .ona hak vermiyorum anlamda veremiyorum..ama işsiz ne yaparım hadi onu geçtim böyle iyi bir iş burda bulmam imkansız artık..vee çok fazlamı tepki verdim diye kendimi alakoyamıyorum keşke hemen ben çıkarım demeseydim ortak nokta bulabilirdik..ve yani burda oturuyorum bütüngün izlesin ne olcak sanki..ayy arada kalmak çok zor..bakalım vardır umarım bir hayır

hmmm hak geçsin istemiyo kayınvalıden o konuda hak verırım kendısıne
benımkı tek erkek evlat..bıde ablası war ama o evlı
o konuda rahatım yane kaydirigubbakcemile2
kardesın ne zaman gelıyo ızne tahmınen canım
bız nısan ıcın tarıh aldık yer ayırttık bugun ıtıbarıyle tam 4 ay sonra nısanlıyım
08.05.2010 :kedi:

benimkininde ablası var ve 2 abisi var, en küçükleri bu yani...
kardeşim şubatta gelecek ama ben şubatta olmasını istemiyorum, çünkü süre baya kısa oluyo hazırlık için.
Şubattan sonra izin tarihlerini kendi ayarlayabiliyormuş, bizimki mayısa kalmaz heralde, benimkine kalsa mayısta düğün yapacak :))

merhaba kızlaropuyorumnanaktan
lavantacım gidecem görüşemeyecez demişsin çok üzüldüm :çok üzgünüm:
insafsız patronların hepsine gıcık oluyorum :tomato:
inşallah hayırlı bir iş bulursun canım benim içini rahat tut:Saruboceq:
cimcimecim yarın seni istemeye geliyorlarmışş ne güzeel. ben bile heyecanlandım alkisalkisalkis ya ben çok merak ederim sizin eve canlı bağlantı yapsak yaa laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3
seçilcim yeni saçını güle güle kullan eminim yakışmıştır sengözlerimebaksanab
kızlar hepinize hayırlı cumalar gönlünüzden geçen tüm dualar kabul olur inşallah :Saruboceq:

Bendenizim tebi bağlantı yapalım :))
Yok yapmayalım böyle durumlarda en çok zorlanan gelin kısmısı oluyo, beni görüp korkmayın sonra :))

cimcimem gönlüne göre olsun hayatım inş.mutlu olursun..

sanrım bende o çocukla bir görüşmeyi denemeliyim..zarar çıkmaz akşam olmaz görüşemem falan demiştim ama deneyeyim.kısmet belki oluverir..bu konuyu açtığımda patroa pişma oldum ne vr taktırsın sanki ben burda kötü bişeymi yapıyorum..salak ben

Lavantacım valla bende görüşmek istemiyordum ama ısrar olunca kabul ettim, şimdi ikimizde iyiki kabul ettik diyoruz

çok arada kaldım şuan .ona hak vermiyorum anlamda veremiyorum..ama işsiz ne yaparım hadi onu geçtim böyle iyi bir iş burda bulmam imkansız artık..vee çok fazlamı tepki verdim diye kendimi alakoyamıyorum keşke hemen ben çıkarım demeseydim ortak nokta bulabilirdik..ve yani burda oturuyorum bütüngün izlesin ne olcak sanki..ayy arada kalmak çok zor..bakalım vardır umarım bir hayır

Çok sorun olacaksa konuş canım yaa, yanlış anladı seni sanırım, aslında ortada yanlış anlaşılacak bir durum yok seni hala tanıyamaması garip ama...
İstersen bir süre müsade iste ondan, borçlarımı kapatayım de, sonra sorun olmazsa bir daha açmazsınız bu konuyu olmazmı?

benimkininde ablası var ve 2 abisi var, en küçükleri bu yani...
kardeşim şubatta gelecek ama ben şubatta olmasını istemiyorum, çünkü süre baya kısa oluyo hazırlık için.
Şubattan sonra izin tarihlerini kendi ayarlayabiliyormuş, bizimki mayısa kalmaz heralde, benimkine kalsa mayısta düğün yapacak :))

oyyy enıste bey epey aceleci kaydirigubbakcemile3
bızımkıde aksine ertelemeye calısıyo... maddı kaynaklı sebepler dolayısıyla tabı keyfınden degıl tabı ama 2011 subat mart olcak bızımde dugun
nısan mayıs gıbı nısanlandıgını farzedersek aynı anda hazırlıklara baslıcaz senle canım opuyorumnanaktan

bizim düğünde mart nisan gibi düşünülüyo kardeşimin askerden dönüşünü beklemek istiyoruz, ama benimki atanırsam ben beklemem aralık gibi düğünü isterim diyo, tabi ben yine arada kaldım...
Ay bian düşündümde bunları yazdığıma inanamıyorum, düğün, söz, nişan hiiç aklımda olmayan şeyler şimdi ise plan yapıyorum,
Rabbim sen ne büyüksün...

bizim düğünde mart nisan gibi düşünülüyo kardeşimin askerden dönüşünü beklemek istiyoruz, ama benimki atanırsam ben beklemem aralık gibi düğünü isterim diyo, tabi ben yine arada kaldım...
Ay bian düşündümde bunları yazdığıma inanamıyorum, düğün, söz, nişan hiiç aklımda olmayan şeyler şimdi ise plan yapıyorum,
Rabbim sen ne büyüksün...

yaaa işte hayattt bizi nerelerden nerelere sürüklüyor....
daha geçen gün ilkokulda karnede yıldızlı pekiyi ler alma derdindeydik
sonra liseli bir genç kız rollerini oynadık
sonra üni v.s
daha sonra sorumluluğumuz almaya başladık ve iş hayatına atıldık
şimdi ise evlilik planları yapıyoruz
rabbim herşeyi hayal ettiğimiz gibi yaşamak nasip etsin :Saruboceq:

yemekten geldim ama sabahtan beri sadece süt çikolata ve sakızdan başka birşey yemedim iştahım kesildi..eve gittim anneme ağladım birgüzel rahatlattım annem dediki istersen hiç çalışma dedi..ama ben alıştım çalışmadan duramam elimde param olması gerek herşey üst üstte geldi anneminde yeni kaynaası birlikte yaşayalım diyormuş..annem diyor iş iş 3 gün oturmadım hiç rahat edemicekmiyim ben kaynanalardan bıktım birde bu geldi diyor gerçekten bende merak ediyorum isyan değil ama bu sıkıntılarımız ne zman bitecek ne güzel bikaç ay rahhatık şükretmedik kıymet bilmedik..

buarada bendenizicm saol canm cimcimem seçil aslı spedi saolun kızlar hiçbirinizn hakkını ödeyemem size anlatarak rahatladım şuan içimdeki stres gitti..

cimcimem evet bundan çok değil 2-3 ay öncesine bak ve şuanki duruma bak nekadar çabuk sürede oldu herşey gerçi yarım saat sonra ne olacağı belli değil ama ben senin adına çok mutluyum..inşallah allah banada nasip eder ve şu iş sorunu ortadan kalkar

seçilcim sende kusurama bakma saçlarını güle güle uzat bebeğim eminim prensesler gibi olmussundur..kendi derdime daha yeni okuyorum sizin yazdıklarını

saol canım olsun ne önemi var şekerim yeterki sen sıkma canını hep mutlu ol...

yemekten geldim ama sabahtan beri sadece süt çikolata ve sakızdan başka birşey yemedim iştahım kesildi..eve gittim anneme ağladım birgüzel rahatlattım annem dediki istersen hiç çalışma dedi..ama ben alıştım çalışmadan duramam elimde param olması gerek herşey üst üstte geldi anneminde yeni kaynaası birlikte yaşayalım diyormuş..annem diyor iş iş 3 gün oturmadım hiç rahat edemicekmiyim ben kaynanalardan bıktım birde bu geldi diyor gerçekten bende merak ediyorum isyan değil ama bu sıkıntılarımız ne zman bitecek ne güzel bikaç ay rahhatık şükretmedik kıymet bilmedik..

buarada bendenizicm saol canm cimcimem seçil aslı spedi saolun kızlar hiçbirinizn hakkını ödeyemem size anlatarak rahatladım şuan içimdeki stres gitti..

cimcimem evet bundan çok değil 2-3 ay öncesine bak ve şuanki duruma bak nekadar çabuk sürede oldu herşey gerçi yarım saat sonra ne olacağı belli değil ama ben senin adına çok mutluyum..inşallah allah banada nasip eder ve şu iş sorunu ortadan kalkar

ya valla duygulandım, bu nasıl bir yazı yaa...
Umudunu hiçbir zaman kaybetme, ben ne kadar sorun yaşasamda hep bi yerlerde umudum vardı...
Sanki bir sevgiliye sahip oldukta sorunlar gittimi hayır. Belkide bundan sonra daha artacak, avantajı ise bu sorunları seninle paylaşacak birinin olması, belkide bunun için sevmek istiyoruz birileri olsun istiyoruz biz...
Lavantacım bulunduğumuz anın değerini bilmiyoruz biz insanlar...

Bu arada şimdi bi arkadaşım aradı beni biriyle tanıştırmak istiyomuş, ülen sözüm olacak kısmetler ortaya döküldü. Şu geçtiğimiz 2 haftada 5 kişi ile tanıştırmak istediler beni, daha önce neredeydi bunlar bee :))

hala açıkmadım ama olmaz böyle gidip kendime bişeyler almalıyım hernekar istemesemde yemek..ahh cimciem takmamak eldemi başka işleride öğrenmek zor bugün müşterim geldi farkettim ki ben işimi aslında çok seviyormusum..aman yaaa çok kızıyorum kendime neyse son pişmanlık fayda etmez

anammm corel kız sen nerelerdein yahuuuuu özledim valla seni cadıı kötükedihüso

seçilim kıyafeti boşver oda güzelde
o saç o yüz ne kız öle
allahım nazarlardan korusun
tü tü tü maşallah
msn kullanıyosan özelden yolla
sürekli internetteyimde siteye girmiyorum

saol canım benim teşekkürler opuyorumnanaktan
canım kullanıorum tabii atiim sana ama bende tüm gün bu sitedeyim
msn işyerinde yasak açamıyorum maalesef bilmiyorumkismile

Back
X