cimcimem gönlüne göre olsun hayatım inş.mutlu olursun..
sanrım bende o çocukla bir görüşmeyi denemeliyim..zarar çıkmaz akşam olmaz görüşemem falan demiştim ama deneyeyim.kısmet belki oluverir..bu konuyu açtığımda patroa pişma oldum ne vr taktırsın sanki ben burda kötü bişeymi yapıyorum..salak ben
hmmm hak geçsin istemiyo kayınvalıden o konuda hak verırım kendısıne
benımkı tek erkek evlat..bıde ablası war ama o evlı
o konuda rahatım yane kaydirigubbakcemile2
kardesın ne zaman gelıyo ızne tahmınen canım
bız nısan ıcın tarıh aldık yer ayırttık bugun ıtıbarıyle tam 4 ay sonra nısanlıyım
08.05.2010 :kedi:
merhaba kızlaropuyorumnanaktan
lavantacım gidecem görüşemeyecez demişsin çok üzüldüm :çok üzgünüm:
insafsız patronların hepsine gıcık oluyorum :tomato:
inşallah hayırlı bir iş bulursun canım benim içini rahat tut:Saruboceq:
cimcimecim yarın seni istemeye geliyorlarmışş ne güzeel. ben bile heyecanlandım alkisalkisalkis ya ben çok merak ederim sizin eve canlı bağlantı yapsak yaa laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3
seçilcim yeni saçını güle güle kullan eminim yakışmıştır sengözlerimebaksanab
kızlar hepinize hayırlı cumalar gönlünüzden geçen tüm dualar kabul olur inşallah :Saruboceq:
cimcimem gönlüne göre olsun hayatım inş.mutlu olursun..
sanrım bende o çocukla bir görüşmeyi denemeliyim..zarar çıkmaz akşam olmaz görüşemem falan demiştim ama deneyeyim.kısmet belki oluverir..bu konuyu açtığımda patroa pişma oldum ne vr taktırsın sanki ben burda kötü bişeymi yapıyorum..salak ben
çok arada kaldım şuan .ona hak vermiyorum anlamda veremiyorum..ama işsiz ne yaparım hadi onu geçtim böyle iyi bir iş burda bulmam imkansız artık..vee çok fazlamı tepki verdim diye kendimi alakoyamıyorum keşke hemen ben çıkarım demeseydim ortak nokta bulabilirdik..ve yani burda oturuyorum bütüngün izlesin ne olcak sanki..ayy arada kalmak çok zor..bakalım vardır umarım bir hayır
benimkininde ablası var ve 2 abisi var, en küçükleri bu yani...
kardeşim şubatta gelecek ama ben şubatta olmasını istemiyorum, çünkü süre baya kısa oluyo hazırlık için.
Şubattan sonra izin tarihlerini kendi ayarlayabiliyormuş, bizimki mayısa kalmaz heralde, benimkine kalsa mayısta düğün yapacak :))
bizim düğünde mart nisan gibi düşünülüyo kardeşimin askerden dönüşünü beklemek istiyoruz, ama benimki atanırsam ben beklemem aralık gibi düğünü isterim diyo, tabi ben yine arada kaldım...
Ay bian düşündümde bunları yazdığıma inanamıyorum, düğün, söz, nişan hiiç aklımda olmayan şeyler şimdi ise plan yapıyorum,
Rabbim sen ne büyüksün...
yemekten geldim ama sabahtan beri sadece süt çikolata ve sakızdan başka birşey yemedim iştahım kesildi..eve gittim anneme ağladım birgüzel rahatlattım annem dediki istersen hiç çalışma dedi..ama ben alıştım çalışmadan duramam elimde param olması gerek herşey üst üstte geldi anneminde yeni kaynaası birlikte yaşayalım diyormuş..annem diyor iş iş 3 gün oturmadım hiç rahat edemicekmiyim ben kaynanalardan bıktım birde bu geldi diyor gerçekten bende merak ediyorum isyan değil ama bu sıkıntılarımız ne zman bitecek ne güzel bikaç ay rahhatık şükretmedik kıymet bilmedik..
buarada bendenizicm saol canm cimcimem seçil aslı spedi saolun kızlar hiçbirinizn hakkını ödeyemem size anlatarak rahatladım şuan içimdeki stres gitti..
cimcimem evet bundan çok değil 2-3 ay öncesine bak ve şuanki duruma bak nekadar çabuk sürede oldu herşey gerçi yarım saat sonra ne olacağı belli değil ama ben senin adına çok mutluyum..inşallah allah banada nasip eder ve şu iş sorunu ortadan kalkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?