• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

valla inanırmısın bi çizme bide pantolon aldım çizmeyi hangardan 24 tlye
pantolonuda mango outlet mağazısından 19 tl ye aldım bunlar da çok uçucu fiyatlar değil ki güzelim...

Bunlar değil tabikide ama devamlı düşündüğünde uçucu gelebilir.
Erkek müsvettelerine opuyorumnanaktan

spedii evet hayatım onları bugünlük yok sayıyorum ..ve bakış açımı değiştiriyorm onlar burda iken moralimi bozmayayım sonuçta onlar boş konuşuyorlar takmaya değmez..

seçilcim güle güle kullan hayatım ne güzel hem uygun almıssın hem mutlu etmissin kendini bende birsürü alışveriş yapmak isityorum ama burası acayip pahalı ya biraz birikim yapıp buranın bağlı olduğu il e gidicem hem uygun fiyatları hem denizine bakıp içimi huzur doldururum....

cimcimem akşamları baksan cumartesi sabahıda hemen gidip deneyip alsan ..ben önce vitrinde görüp vurulucam snr gidip alıcam ancak öyle içime siniyor diğer türlü bişey almaya kalkayım ara ara bulamam..:kedi:inş.sen bulursum şekerim ama eşarbını düz al bence

canımcım bi elbise buldum siyahtı, acaba siyah olurmu diye düşünüyorum, onda karar kılmıştım aslında ama şimdi biraz daha canlı renkler olsa diye düşünüyorum.

erkek milleti işte kendileri pahalı şeyler alır gıkları çıkmaz
biz ucuz olsa bile bişey alınca dağlar kadar gzölerinde büyür
valla bende birikim yapıyorum paraya ihtiyacım var araba ve ev almak
istiyorum hatta birazdan bankaya gidip fon alıcağım işallah opuyorumnanaktan

günaydınn herkese ..

secl güle güle giy cnm valla alışveriş genelde morali yükseltiyo bende de öyle çünkü keyfim yerine gelio hemen :))

merhaba kızlar...
seçilcim yeni cicilerini güle güle kullan :)
alış verişi sevmiyorum çünkü çok kararsızım ve zor beğenirim. bu yüzden çok yoruluyorum. aldıktan sonrası zevkli tabi :)

Selam kızlar
Seçil aldıklarını güle güle giy
Bende alış veriş yapmasını hiç sevmiyorum çünkü çok kararsız kalıyorum
Aldıklarımı eve gidince de beğenmiyorum :hulya:

corellll nbr cnm

bendenizicmyerimseniben

sinemcimm..nasılsınız bakalım

asmeraaaaaaaaaaaaaaa

aayy araba kullandım bugün son gündüü ..sınavdan snr tekrar kullancaz arayıp haber vericekler..

bende alışveriş yapmak isityorum ayrıca birikimde =) ikisini birlikte nasıl yapacım ki ben aldığım 3 ykrş =)

lavantacım iyiyim şekerim sende iyisindir inşallah yerimseniben
corel seni böyle bomba gibi görmek ne güzel sengözlerimebaksanab

toparlıyorum kızlar
hiç bi acı sonsuza dek sürmüyor
tamam bi cahillik yaptım ama kim yapmıyor ki?
hayat onsuzda devam ediyorr
(:
birde hayırlısıyla iş bulursam tam olucak

iyiyim bende bendenizcim aynen devamm...değişiklik yok hiç hayatımda

corelcimm ne güzel iştee biraz steres attt işte bulursun merak etme sen gez dolaş az çalışmamanın keyfini sür sonra bol bol çalışırsın..çünkü seni havada kaparlar

saolun kızlar ben bankaya gittim geldim sonrasında da
yemeğimi yedim geldim sizler napıyosunuz bakalım ??

afiyet olsun cnm bende ne yesem diye düşünüorum 1 saattir :S

hergün aynı şeyleri yemekten bıktım vlla midem almıo artık

corelcim evin yakınlarında az dolassan bile yeter..haklısın aslınsaa parasız gezmekte insanın moralini daha çok bozar..en yakın zamanda bulursun iş inşallah..

Back