- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buradyım burdayım takip ediorum sizi fırsat buldukça yazıorum :))
lavanta ben evde kaldım sanırsam bacım ahhh ahh
anayasaya çalışıyorum şimdii akannehirya benimde dersim var ofisede getirdim ama nette gezmekten kitapları açamıorum yaa kaydirigubbakcemile3 sen ne çalışıosun cnm
lavantacım iyiyim şükür. kıss 5 tane gecelik mi aldın allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3 gecelik merakı mı var sende sengözlerimebaksanabbendeniz şekerimm sen nasılsın bakayım inş. bu sene kpss de ataman olur..
ayy şu sıralar banada fazladan para gelse acayiip rahatlarm seçildim
dün anneme 5 tane gecelik aldığımı söyledim kızdı bana hani evlenmicen yaa niye aldın dedi:ecrin_bebek:herkes yüzüme vuruyor yaaa
herkese iyi dilekler için teşekkürleeer, inşallah hepimiz için hayırlısı olur...
Benim için garip olansa henüz hiç heyecan olmaması CADIARZU
Seçilcim hayırlısını istemiştin ya demekki değilmiş baştan kendini eleverdi, salla gitsin senin için çok daha iyileri gelecektir bundan emin olabilirsin canım...
ya benimde dersim var ofisede getirdim ama nette gezmekten kitapları açamıorum yaa kaydirigubbakcemile3 sen ne çalışıosun cnm
secl sen arşiv mi yaptın cnm kıyafet falan moda üzerine .. nerden buluosun bunları kıss
lavanta benim hiç geceliğim yok almak aklımdan bile geçmedi nedense :)
seçil o dediklerini yapabilmek için bol para lazım :)
amin canım benim hepimizin olsun hepimizin yerimseniben