• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

buradyım burdayım takip ediorum sizi fırsat buldukça yazıorum :))

lavanta ben evde kaldım sanırsam bacım ahhh ahh

ya benimde dersim var ofisede getirdim ama nette gezmekten kitapları açamıorum yaa kaydirigubbakcemile3 sen ne çalışıosun cnm
anayasaya çalışıyorum şimdii akannehir

bendeniz şekerimm sen nasılsın bakayım inş. bu sene kpss de ataman olur..

ayy şu sıralar banada fazladan para gelse acayiip rahatlarm seçildim

dün anneme 5 tane gecelik aldığımı söyledim kızdı bana hani evlenmicen yaa niye aldın dedi:ecrin_bebek:herkes yüzüme vuruyor yaaa
lavantacım iyiyim şükür. kıss 5 tane gecelik mi aldın allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3 gecelik merakı mı var sende sengözlerimebaksanab

herkese iyi dilekler için teşekkürleeer, inşallah hepimiz için hayırlısı olur...
Benim için garip olansa henüz hiç heyecan olmaması CADIARZU
Seçilcim hayırlısını istemiştin ya demekki değilmiş baştan kendini eleverdi, salla gitsin senin için çok daha iyileri gelecektir bundan emin olabilirsin canım...

işallah canım valla ben hep hayırlısın istedim hala da istiyorum demekki
hayırlı değilmiş en baştan böyle davranması ve bitmesi çok daha ii oldu...
herşeyin farkına vardım...:jeyyar:

ya benimde dersim var ofisede getirdim ama nette gezmekten kitapları açamıorum yaa kaydirigubbakcemile3 sen ne çalışıosun cnm

secl sen arşiv mi yaptın cnm kıyafet falan moda üzerine .. nerden buluosun bunları kıss

canım valla ben süsülenmeyi püslenmeyi güzel kıyafetler giymeyi
modayı takip etmeyi her yeni çıkandan haberimin olmasını çok seviyorum
hatta kuaförden bile gittiğimde hiç çıkasım gelmio paso canım alışveriş
yapmak yeni yeni kıyafetler almak istiyor sanırım bende moda canavarlığı var :kedi:-tatlicadiarzu-:dance:

BENDENıZCıM 20 tlden tanesi 1 metreyi bulmayan gecelikler sipariş verdim daha elime ulaşmadı ulaşırsa sizede resmini çekip göstermek isterim uygun geldi birde gaza geldim aldım eğer evlenemessem inanı ki hediye götürücem çok seksi olmasalarda insan kendi kendine giymek istemez:kızgın:

hımm .. anayasa ben hiç anlamam :))

lavanta kız netcen o kdar geceliği şimdiden alma nişanda falan al yenileri çıkar o zmana :)

lavanta benim hiç geceliğim yok almak aklımdan bile geçmedi nedense :)
seçil o dediklerini yapabilmek için bol para lazım :)

lavanta benim hiç geceliğim yok almak aklımdan bile geçmedi nedense :)
seçil o dediklerini yapabilmek için bol para lazım :)

evet haklısın canım bende ara ara param oldukça yapmaya çalışıyorum böyle
kendimi çok daha mutlu ve pozitif hissediorum...kötükedihüso

BENDENıZıCM HAYATIM koca bulamıyorum mutsuzum ama hayalim var belki olur diye alıyorum işte eğer evleirsem hazırda bulunsun diye..nişandada alırım tabiki ama birsürü masraf arasında belki olmayadabilir nebilim işte almış bulundum ..

ALLAHIM NE OLUR NE OLUR ALDIĞIM GECELıKLERı GıYECEĞıM KOCAM OLSUN...

AMıNopuyorumnanaktan:kedi:

amin canım benim hepimizin olsun hepimizin yerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zemuszemuskızlar ya bu ne yapıyor bölezemuszemussüslümü desem uyurgezermi desem oynak mı desem şasırdım daha önce ben bunu bişeye benzettim ama neye??? unuttum:kedi:

günaydın canım arkadaşlarım...bugün güne güzel başladım yapıcam işleri sıraya koydum inş..moralim bozulmaz..takmıyorum bugün kafaya ne patronu ne oğlunukaydirigubbakcemile2lülülülülülü

günaydınnn canlarımmm nasılsınız bakalım dün akşam gittim kendime yeni ciciler aldımm
bi tane çizme bi tanede pantolon aldım ve çok mutlu oldum lülülülülülü ya ben nasıl bi insanım
kendimi hala çözemedim yavvv deliyim ben deliiii kötükedihüso küçücük şeyler bile moralim
nasıl bozuk olursa olsun beni mutlu etmeye yetiyor sengözlerimebaksanab

valla inanırmısın bi çizme bide pantolon aldım çizmeyi hangardan 24 tlye
pantolonuda mango outlet mağazısından 19 tl ye aldım bunlar da çok uçucu fiyatlar değil ki güzelim...

günaydın kızlaar nasılsınız bugün...
Seçilcim ne güzel yaa, benim yerimede alışveriş yapsaydın :)) cumartesi sözüm var bende hala tık yok...
Cumartesi sabah alışverişe çıkıcam umarım yetiştiririm...

Back