Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar nasılsınız, kimse yokmu yaa...
Çok gerginim bugün, sorun sorun sorun(
o kadar işim varki ama hiiiç yapmak gelmiyor içimden...
Dün kayınvalidem aramış bugün İstanbul'a geliyor, perşembe geleyim konuşalım haftasonuda yüzükler takılır demiş...
Akşamda amcamlara gittik, yengemler başladılar, yok çok erkenmiş, yok hayat garantimiz yokmuş falan filan...
Aslında onları taktığım yok ama annemi etkiliyorlar, oda beni zor durumda bırakıyor.
Gün gelmiş çatmış hala bana istiyormusun diye soruyo, erken değilmi diyo(
Ya biz flört yaşını geçtik artık, liseli aşıklar gibi flört edemeyiz, ya bişeylerin olması lazım yada tamamen bitmesi lazım,Çünkü kararlar verilmiş böyle ne kadar devam edicekki...
Bilmiyorum ne olacak, korkmakta haklıyım galiba, bu insanlar neden böyle yaa, peki annem neden böyle beni desteklemek yerine neden başkalarının laflarına bakıyo(
o kadar işim varki ama hiiiç yapmak gelmiyor içimden...
Dün kayınvalidem aramış bugün İstanbul'a geliyor, perşembe geleyim konuşalım haftasonuda yüzükler takılır demiş...
Akşamda amcamlara gittik, yengemler başladılar, yok çok erkenmiş, yok hayat garantimiz yokmuş falan filan...
Aslında onları taktığım yok ama annemi etkiliyorlar, oda beni zor durumda bırakıyor.
Gün gelmiş çatmış hala bana istiyormusun diye soruyo, erken değilmi diyo(
Ya biz flört yaşını geçtik artık, liseli aşıklar gibi flört edemeyiz, ya bişeylerin olması lazım yada tamamen bitmesi lazım,Çünkü kararlar verilmiş böyle ne kadar devam edicekki...
Bilmiyorum ne olacak, korkmakta haklıyım galiba, bu insanlar neden böyle yaa, peki annem neden böyle beni desteklemek yerine neden başkalarının laflarına bakıyo(
günaydın canlarım
ahh cimcimem takma kafana bunlar en güzel günlerin kimsenin zehir etmesine izin verme..sonuçta sen hoşlanmıssın ısınmıssın hatta sevmeye bile başlamıssın kimse karışmasın sen iyiyi kötüyü ayracak yaştasın bu büyükleride anlamak çok zor oluyor..para istesen kimse sana bakmaz ama bedavaya bu konulara karışmak herkes açar ağzını yumar gözünü..
boshayallersmileaman bana bak amma yazmısım bee herkesi bir kefeye koymakta üstüme yok..
aslıcım avatarın harika cnm darısı başımabayanssulusmile
ah canım şimdi de aşkım aradı.
Diyoki hangisinin hayat garantisi varki, bir insan azimli olduktan sonra herşeyi başarır.
Yarın gelecekler bakalım ne olacak...
Ya sinir olduğum konu baştan hepsi gördü, hepsi biliyordu evet dediler şimdi ise yan çiziyolar, annemde etkileniyoya çok sinir oluyorum
ayyy bu simileylwere bakeyvahedigeldismile
boshayallersmile
bilmiyorumkismile
bayanssulusmileaha bu sımıleyi seçil için yapmışlar
alsanaalsanasmilebunda benim için patron ve ben
aklinialirimsmilekızzz spediiiiikaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmilebendenizzzzz
ohaoldumsmile
guclubacismilecorel bak senin simileyin güçlü hatun seni
:enbuyukkk:
valla bi zamanlra benm en yakın arkadşım vardı onun annesi delik boncuk yerde kalmaz
derdi herkesin bi kısmeti varda o seni mutalak biyerde bekliyordur derdi
ayrıca güzelliğe bir sivilce zenginliğe bir kıvılcım yeter demişler güzellik gelip geçici
önemli olan kalp güzelliği bence senin kalbinde çok güzel olduğu için ben mutlu olacağına inanıyorum
canım yaaa kötü sözler söyleme kötü düşünme kötü enerjiyi üstüne çekersin
ii enerjiyi itersin kendinden unutma canım nasıl düşünürsen kalbinden ne geçerse onu yaşarsın hep...