• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

o kadar işim varki ama hiiiç yapmak gelmiyor içimden...
Dün kayınvalidem aramış bugün ıstanbul'a geliyor, perşembe geleyim konuşalım haftasonuda yüzükler takılır demiş...
Akşamda amcamlara gittik, yengemler başladılar, yok çok erkenmiş, yok hayat garantimiz yokmuş falan filan...
Aslında onları taktığım yok ama annemi etkiliyorlar, oda beni zor durumda bırakıyor.
Gün gelmiş çatmış hala bana istiyormusun diye soruyo, erken değilmi diyo :((
Ya biz flört yaşını geçtik artık, liseli aşıklar gibi flört edemeyiz, ya bişeylerin olması lazım yada tamamen bitmesi lazım,Çünkü kararlar verilmiş böyle ne kadar devam edicekki...
Bilmiyorum ne olacak, korkmakta haklıyım galiba, bu insanlar neden böyle yaa, peki annem neden böyle beni desteklemek yerine neden başkalarının laflarına bakıyo :((

Canım stres yapma ki senin kararlı olduğunu anlasınlar Bunları geçtiniz artık
haftasonu söz var bi kere yeni mi akıllarına gelmiş :umursamaz:

Dün kayınvalidem aramış bugün İstanbul'a geliyor, perşembe geleyim konuşalım haftasonuda yüzükler takılır demiş...
Akşamda amcamlara gittik, yengemler başladılar, yok çok erkenmiş, yok hayat garantimiz yokmuş falan filan...
Aslında onları taktığım yok ama annemi etkiliyorlar, oda beni zor durumda bırakıyor.
Ya biz flört yaşını geçtik artık, liseli aşıklar gibi flört edemeyiz, ya bişeylerin olması lazım yada tamamen bitmesi lazım,Çünkü kararlar verilmiş böyle ne kadar devam edicekki...
Bilmiyorum ne olacak, korkmakta haklıyım galiba, bu insanlar neden böyle yaa, peki annem neden böyle beni desteklemek yerine neden başkalarının laflarına bakıyo :((

benim öz amcam yengem istemedi dedem istemedi sen düşün artık..en yakınlarım yanyana oturuyoruz amcamlarla bide..neymiş tanırmış o bnm kpederimi kvalidemi onlar çok soğuklarmışta bilmemnede..
benim annemde etkilenir gibi oldu ama babam dedi ben araştırdım her yerden hiç kötü bi yorum duyum almadım gittik kaç kez evlerine gayet hoş karşıladılar..kadın her gittiğimizde mantılar börekler çörekler..hasta haliyle hemde..ya insanlar en yakınındakiler bile olsa çekemiyolar inan buna.bırak ya kimseyi takma.olucak işte bu haftasonu bu söz olacakkkk.... senin sözde ne giyeceğini konuşmamız gerekirken şu noktaya bakk...sen bu çocuğu istiyomusun istiyosun o seni istiyomu istiyo eee o zaman...!

ah canım şimdi de aşkım aradı.
Diyoki hangisinin hayat garantisi varki, bir insan azimli olduktan sonra herşeyi başarır.
Yarın gelecekler bakalım ne olacak...
Ya sinir olduğum konu baştan hepsi gördü, hepsi biliyordu evet dediler şimdi ise yan çiziyolar, annemde etkileniyoya çok sinir oluyorum

Dün kayınvalidem aramış bugün İstanbul'a geliyor, perşembe geleyim konuşalım haftasonuda yüzükler takılır demiş...

GÜNAYDINNN canlarımmm opuyorumnanaktan
cimcimeciim canım benim sen bence kafana takma bunları al karşına
anneni bi güzel konuş açıkça anne bu böyle olmaz olacaksa olur olmazsa olmaz
sen benim evde kalmamı istiyorsun felan die de gözünü korkutabilirsin
yaa malesef biz ne kadar çırpınsakda aileler pek dinlemiyorlar bizi kendi
bildikleri herzaman doğruya sanki onlar hiç yanlış hiç hata yapamzlarya
hep onlar haklılarya ondan kaynaklanıyor bence bunlar sen canını sıkma
stres de yapma sakın herşey halalour merak etme canım işallah sende mutlu olursun...

günaydın canlarım

ahh cimcimem takma kafana bunlar en güzel günlerin kimsenin zehir etmesine izin verme..sonuçta sen hoşlanmıssın ısınmıssın hatta sevmeye bile başlamıssın kimse karışmasın sen iyiyi kötüyü ayracak yaştasın bu büyükleride anlamak çok zor oluyor..para istesen kimse sana bakmaz ama bedavaya bu konulara karışmak herkes açar ağzını yumar gözünü..

boshayallersmileaman bana bak amma yazmısım bee herkesi bir kefeye koymakta üstüme yok..

aslıcım avatarın harika cnm darısı başımabayanssulusmile

günaydın canlarım

ahh cimcimem takma kafana bunlar en güzel günlerin kimsenin zehir etmesine izin verme..sonuçta sen hoşlanmıssın ısınmıssın hatta sevmeye bile başlamıssın kimse karışmasın sen iyiyi kötüyü ayracak yaştasın bu büyükleride anlamak çok zor oluyor..para istesen kimse sana bakmaz ama bedavaya bu konulara karışmak herkes açar ağzını yumar gözünü..

boshayallersmileaman bana bak amma yazmısım bee herkesi bir kefeye koymakta üstüme yok..

aslıcım avatarın harika cnm darısı başımabayanssulusmile

teşekkür ederim cnmmm.... en güzel şeklde başına olsn darısı inş :Saruboceq:

ah canım şimdi de aşkım aradı.
Diyoki hangisinin hayat garantisi varki, bir insan azimli olduktan sonra herşeyi başarır.
Yarın gelecekler bakalım ne olacak...
Ya sinir olduğum konu baştan hepsi gördü, hepsi biliyordu evet dediler şimdi ise yan çiziyolar, annemde etkileniyoya çok sinir oluyorum

canım sen içini ferah tut takma kafana yaa relax ol.. annedir yüreği şu an telaşlıdır boşver yaa perşembe günü gelsnler herşey düzene grer merak etmee opuyorumnanaktan

ayyy bu simileylwere bakeyvahedigeldismile

boshayallersmile

bilmiyorumkismile

bayanssulusmileaha bu sımıleyi seçil için yapmışlar

alsanaalsanasmilebunda benim için patron ve ben

aklinialirimsmilekızzz spediiiiikaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmilebendenizzzzz

ohaoldumsmile

guclubacismilecorel bak senin simileyin güçlü hatun seni

:enbuyukkk:

ayyy bu simileylwere bakeyvahedigeldismile

boshayallersmile

bilmiyorumkismile

bayanssulusmileaha bu sımıleyi seçil için yapmışlar

alsanaalsanasmilebunda benim için patron ve ben

aklinialirimsmilekızzz spediiiiikaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmilebendenizzzzz

ohaoldumsmile

guclubacismilecorel bak senin simileyin güçlü hatun seni

:enbuyukkk:

allah iilini versin kız cadı seniiii haklısın tam benlik valla bayanssulusmile

:asigim: bence buda senin smilen bence çünkü içimde bi his var demedi deme sen yakında aşık olacaksın gibime gelioooo -tatlicadiarzu-:kedi::asigim:

ahh seçilcim ağzından bal damlıyor valla..ama nerde benden geçti artık desem yeri ...aklinialirimsmilebende bu gördüğün çirkinlik varkennaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3valla kızz tam beni çizmişleerrraklinialirimsmileaklinialirimsmilesaç baş kaş göz tam ben haa

valla bi zamanlra benm en yakın arkadşım vardı onun annesi delik boncuk yerde kalmaz
derdi herkesin bi kısmeti varda o seni mutalak biyerde bekliyordur derdi
ayrıca güzelliğe bir sivilce zenginliğe bir kıvılcım yeter demişler güzellik gelip geçici
önemli olan kalp güzelliği bence senin kalbinde çok güzel olduğu için ben mutlu olacağına inanıyorum
canım yaaa kötü sözler söyleme kötü düşünme kötü enerjiyi üstüne çekersin
ii enerjiyi itersin kendinden unutma canım nasıl düşünürsen kalbinden ne geçerse onu yaşarsın hep...

valla bi zamanlra benm en yakın arkadşım vardı onun annesi delik boncuk yerde kalmaz
derdi herkesin bi kısmeti varda o seni mutalak biyerde bekliyordur derdi
ayrıca güzelliğe bir sivilce zenginliğe bir kıvılcım yeter demişler güzellik gelip geçici
önemli olan kalp güzelliği bence senin kalbinde çok güzel olduğu için ben mutlu olacağına inanıyorum
canım yaaa kötü sözler söyleme kötü düşünme kötü enerjiyi üstüne çekersin
ii enerjiyi itersin kendinden unutma canım nasıl düşünürsen kalbinden ne geçerse onu yaşarsın hep...

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

:kedi: boshayallersmile biri beni öptü sankiiiii bende seni kojamannnn Şeniz olumunekankayizsmile

az önce bir mail aldım ve çok hoşuma gitti siznlede paylaşmak istedim... bayanssulusmile

SEVGı DOLABI

Düşünün ki önünüzde bir dolap var. Bu dolapta 4 bölüm var. Her bölümde kutular. Bu kutuların içinde sevginiz ve nefretiniz var..
En üst bölümdeki kutularda ‘en çok sevdiklerinizi’ saklıyorsunuz.
ıkinci bölümde "Seviyorum ama fazla da güvenmiyorum" dediklerinizi.
Üçüncü bölümde "herkes gibi biri benim için" dediklerinizi.
ve En altta da "nefret ediyorum veya kesinlikle güvenmiyorum" diye adlandırdıklarınızı..
Buraya kadar her şey tamam..
Asıl sorgu şimdi başlıyor. Siz hiç en üst bölüme koyduğunuz birisini, bir tek söz yüzünden, en alt bölümdeki kutulara
kattınız mı?
Değerinden fazla değer verdiniz mi birine? Ya nefret ediyorum dediğiniz birini zaman ile sevdiniz mi? Siz hiç yanıldınız mı? Utandınız mı o bir zamanlar arkasından attığınız kişinin şuanda en yakın dostunuz olduğu için? Hiç itiraf ettiniz mi "seni hiç sevmezdim" diye?
Ya da hiç kızdınız mı "ne de çok güvenirdim sana" diye.
ınsan hiç ‘bir söz’ ile en sevdiğini en nefret ettiği kişilerin arasına katabilirimi? Doğru mu? Bir zamanlar göklere çıkarttığınızı yerin dibine atmak olur mu? Yakışır mı size?
Hâlbuki bir zamanlar aranızdan su sızmazdı. Yeri gelir ekmeği bile paylaşırdınız, kaldı ki düşünceleriniz, duygularınız. Bu kadar çok şeyi paylaştığın birini tanımamazlıktan gelebilir misin?
Sizlere bir tavsiye..
Hiç bir zaman ilk gördüğünüz birini ‘sevmedim’ diyerek, dolabınızdaki en alt bölümdeki kutulara atmayın. Zaman tanıyın,sabredin.. Gerekirse kutulara kaldırmayın, dolabın önünde bekletin. Zamanı geldiğinde o kişi zaten dolabında bir bölümü kendi seçecektir. Aynı şekilde, ilk gördüğünüz birine ‘sanki 10 yıldır tanıyorum’ diyerek, en üst bölüm’e kaldırıp, yere göğe sığdırmayın. Arkadaşlık, dostluk ve en önemlisi sevgi zaman ister. Senin haberin olmadan o dolabında kendine yer bulacaktır. Yeter ki siz sabredin ve dolabınızı geniş tutun..
Dolabınızın en üst bölümündeki kutuları ASLA atmayın. Değerli bir hazine gibi saklayın. En alt kattakileri de her hafta çöpe boşaltın. Göreceksiniz, gün gelecek dolabınız sadece ‘SEVDıKLERıNıZ’ ile dolacaktır. ışte o zaman gerçek mutluluğu bulacaksınızdır…
Bir şey daha.
Bu dolap herkeste vardır.
O sizin sevginizi barındırdığınız KALBıNıZDıR..
alıntı
--

merhaba kızlarrropuyorumnanaktan
lavantacımmm olumunekankayizsmile
yeni smilylere bayıldım ohaoldumsmile
cimcimecim canım herşey olacağına varır kısmetinde varsa kim mani olabilir ki. senin içine siniyorsa ne kadar kararlı olduğunu çevrene hissettir. annenin senden etkilenmesini sağla. için rahat olsun. bol dua et ve her zaman hayırlısını dile. hakkında hayırlısı olsun canımcımm :Saruboceq:
seçil yazı gerçekten güzelmiş saol paylaştığın içinboshayallersmile

Son düzenleme:
Selam kızlar sohbetiniz bol olsun
Cimcimemm boşver herkese kulaklarını tıka canım bu gibi durumlarda her kafadan bir ses çıkar :teselli:
Aşkolsun lavanta bana smily eklemeyi unutmuşsun:dilcikar:

Back
X