Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydınn canlarımm.akşam sinirlerim çok bozuktu kişisel bakımım için evde yer bulamıyorum yaa duşa girdim ağladım ağladım içimi güzelce boşaltayım dedim abtest alınca sanki bişey oldu..ağlama isteğim gitti içim rahatladı ağlayayım dedim ağlayamadımm bileeeazcık rahatlayayım dedim oda yarıda kaldı...sabahta kalktım iş yerine geldim belki açıklanmıştır diyee ehliyet sitelerine baktımm bi baktım açıklanmışş:1rolleyes:hemen aldım kalemi kağıdı hangi soruyu ne işaretledim tek tek işaretledim ve korkarak cvplara baktım..

ilkyardım=2
trafik =7
motor =3 yanlış çıktı emin olamadığım bikaç soru daha var yanlı sayısı azalabilirde artabilirde ama olsun içim çok rahat geçtim çünkü:hooray::hooray:

günaydın kızlarr....
lavantacım neden ağladın ya .. benneyaptımki ehlıyet sınavın ıcın cok sevındm cnm ıns hayrlsyla ehlıyetını alırsn
seçil nbr tatlım nasl gdiyo mertle bakalm

aslıcım yaa ev müsait olmuyor kişisel bakımımı yapmak için sinirlerim onun için altüst oldu..bide moral bozukluğu üstüne oluncaa hassaslaştımm

bende baktım trafikden girmiştim 80 civarı alıyorum bu sefer geçiyorum trafikden yuppiiiii opuyorumnanaktan

günaydın kızlarr....
lavantacım neden ağladın ya .. benneyaptımki ehlıyet sınavın ıcın cok sevındm cnm ıns hayrlsyla ehlıyetını alırsn
seçil nbr tatlım nasl gdiyo mertle bakalm

saol canım ii gidiyor valla dün sadece ufak bi tartışma yaşadık okadar
oda her ilişkide olacak cinsten zaten senin nasıl gidiyor canım

Lavantacım iyice bunalıma bağladın sen, şöyle bir sirkelen, farklı ortamlara girmeyi dene, değişmicek sanırsın ama inan çok iyi gelir sana.
Haftasonu bi yerlere kaçsan olmazmı canım...
Seçilcim tartışmalarda başladı demek, yani ilişkiniz iyice şekillendi :))

saol canım ii gidiyor valla dün sadece ufak bi tartışma yaşadık okadar
oda her ilişkide olacak cinsten zaten senin nasıl gidiyor canım

güüüünayyyydıınnnnnnnnnn !

bu gün herkese harika bi gün diliyorumm :))

seçilcim bizdede oluyo öyle şeyler.önemli olan böyle ufak tefek şeyleri görmezden gelmesini bilmek ilişkinin rezil değil vezir olmasını sağlamak her daim...

günaydın asmeracım...nasılsın

yoksam daha yenimi uyandın, öğlen oldu uleynn...

ayyy hala ayılamadım kii cnm 10 da geldim işe kaydirigubbakcemile3 hala gözümü açamıorum akşam geç yatmışım ..

aslhn iyiyim kuşum kafamın zonklamasını saymassak tabi :)) sen nasılsın napıosun

secl nbr cnm olsun olsun onlar tuzu biberi arada bir tartışmakta gerekiyo :))

benm kafada senınkıylee aynı o zaman kusum :sinifsinif: ıs cıksıı kursa gdıorm artk snle gıttgmz sımıtcının yan tarafnda acıkogretm kursuna unıverste derslerm ıcn..eve gelıorm 10da.doal olrk oluorum yorgnluktan :bbo:

evet galiba sanırım ilişkimiz şekkilenmeye başladı ama dün gece saat 03:00 olmuş
biz hala mesajlaşıyorduk yaaa bi başladıkmı mesajlaşmaya nereyse
sabahlara kadar mesajlaşıyoruz bana söyledii bi laf ağrıma gitti dün
bende burnundan getirdim söylediği lafı ona geri iade ettim oda dedlirdi sırnaşık şey delikafadulden :mymeka:

Bizde ilk tartışmamızı yaptık ama iyi oldu diyebilirim.
Çünkü bir özelliğini daha öğrenmiş oldum, suçlu olduğu zaman özür dileyebiliyor, her erkek yapamaz bunu bazıları gurur yapar...

seçilcim bizdede oluyo öyle şeyler.önemli olan böyle ufak tefek şeyleri görmezden gelmesini bilmek ilişkinin rezil değil vezir olmasını sağlamak her daim...

günaydın asmeracım...nasılsın

haklısın canım valla ben elimden geleni yapıyordum yapmaya da devam edeceğim
bu ilişkiyi adam akıllı bir hale sokup onu kendime iice bağlayacağım gözü benden başka bişey görmeyecek sonrada ben nerden buldum bu kızı die delirecek :lepi: :lepi:

Bizde ilk tartışmamızı yaptık ama iyi oldu diyebilirim.
Çünkü bir özelliğini daha öğrenmiş oldum, suçlu olduğu zaman özür dileyebiliyor, her erkek yapamaz bunu bazıları gurur yapar...

bende akşam annemlerle sonrada onunla tartışınca ağladım sonrada ona beni hem üzdün hem ağlattın die mesaj attım oda ban ben sana kıyamam felan dedi ayrıca evet fazla üsüne gitmememe rğmen beni üzdüğü ve ağlattığı için benden özür diledi....kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…