• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

ooo ne çok kaynatmıssınz öyleee
seçilcimm en iyisi bağla onu kendinee azcık burunlarınıda sürtünnn

cimcimem bugün iyiyim yaaa düzeldii benim moraller..yarım saat sonra araba kullanmaya gidicemmm heyecan bastı birde yazılı sınavı tek seferde geçtim tekrardan 100 tl gitmicek yaa çok mutlu oldum şu sıralar nakitt sıkıntım var..

aslıcım hayatımm düzeldi şimdi moralimde keyfimde yerine geldi arada oluyor iştee napıyımm huyum kurusunn:kızgın:

ooo ne çok kaynatmıssınz öyleee
seçilcimm en iyisi bağla onu kendinee azcık burunlarınıda sürtünnn

cimcimem bugün iyiyim yaaa düzeldii benim moraller..yarım saat sonra araba kullanmaya gidicemmm heyecan bastı birde yazılı sınavı tek seferde geçtim tekrardan 100 tl gitmicek yaa çok mutlu oldum şu sıralar nakitt sıkıntım var..

aslıcım hayatımm düzeldi şimdi moralimde keyfimde yerine geldi arada oluyor iştee napıyımm huyum kurusunn:kızgın:

hep ıyı ol kuzum takma hıc bıseyı kafana TOKADAN BASKA ... kaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar nasılsınız bayadır uğramıyorum farklı gelişmeler varmı ?

hoşgeldin şeker kız noolsun vallla herşey ii gidiyor yok bi değişiklik sen neler yapıyorsun bakalım??? sende varmı bi değişiklik ?

delikafaduldenkızlarrr 2.kezz araba kullandım çok daha zorlandımm düz gitmekte bişey yok ama sağlı sollu parklar ve daracık yollarda başka arabalarla karşılaşmak inanın çok zor kendi tarafınıza dikkat etseniz sağ taraf kalıyorr hele geri dönmek araba gelicek araba ile karşılaşıcam diyee korktumm .okk

kızlaar saat 3 gibi çıkıcam işten, patroncum erken çık didi...
Arkamdan dua edinde, kazasız belasız gidip geleyim, malum bide kayınvalideyle tanışıcaz...

günaydın canım arkadaşlarımm...nasılsınız bakalım..ben uykusuzum dün akşam kuzenime gittim orda kaldımm geçen gün gecelik kataloğundan birkaç bişey beğenmiştik onun siparişleri gelmiş benimkinlerde gelicek ocağın sonuna pc ye atp size göstermek çok isterim ama bağlantı kablom yokk malesef...

hoşgeldin şeker kız noolsun vallla herşey ii gidiyor yok bi değişiklik sen neler yapıyorsun bakalım??? sende varmı bi değişiklik ?

h.b seçilcim yok be bende ne gelişme olsun anca ders çalışırım.össye hazırlanıom işte kafa olmuş kazan ders çalışmaya çalışıom kafada bin türlü tilki :roflol: günaydın herkese bu arada

Back