• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

corelcim eger gerçekten istemiosan eskiye bi çizgi çek ama istiyosdan eger tekrar bi şans daha ver kalbinden ne geçiosa onu yap cnm

kızlar eve gittim tam babam arad konuştuk az moralim bozuk deyince çok uzatmadı kapattık tekrar yemeğe başladım hop sürücü kursunda aradılar daha sonra yiyemeden kalktım araba kullanmaya çok heyecanlı bir okadar süperdii..arabam olsun istiyorum

ayy evet yaa bende kursa giderken heycanla direksiyon dersini beklerdim.. o an hemen araban olsun istiyosun :)) ama ben unuttum nerdeyse yani trafige çıkıcak cesaretimi kaybettim .. 5 yıl oldu alalı eger araba alıcak imkanın varsa hemen al cnm unutuluo yoksa

Selam kızlar
Lavanta canım unutmadım sizi sadece işlerim çok yoğun yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum yorum yazamıyorum
Corel demekki eskiler hatasını yavaş yavaş anlıyorlar
Cimcimemmm.speedy ve secl hakkınızda hayırlısı olsun Allah mutluluğunuzu bozmasın :Saruboceq::nazar:
Bendenizim sen nasılsın kurs nasıl gidiyor eskisi gibi görüşemiyoruz senle :çok üzgünüm:

amin canım allah kimsenin mutluluğunu bozmasın hiçkimse mutluluğumza gölge düşüremesin....

asmeracım nerdee malesefki araba alma şansım yok vee 8 saatlik diraksiyon eğitimi ile ne kadar öğrenebilirim oda var bide o 8 saat öğrenimden snr daha ben arabadan iner inmez unuturum..

yaa kızlar bide varya sürücü kursun sahibinin oğlunu beğeniyordum yaa babası dediki konuşuyorduk işte istdan geldiğimi söyledim odaa siz oğlumla aynı kaderi paylaşıyorsunuz oda ist geldi dedi..ayy gerçekten payşassak ne güzel olurrrdelikafadulden

asmeracım nerdee malesefki araba alma şansım yok vee 8 saatlik diraksiyon eğitimi ile ne kadar öğrenebilirim oda var bide o 8 saat öğrenimden snr daha ben arabadan iner inmez unuturum..

yaa kızlar bide varya sürücü kursun sahibinin oğlunu beğeniyordum yaa babası dediki konuşuyorduk işte istdan geldiğimi söyledim odaa siz oğlumla aynı kaderi paylaşıyorsunuz oda ist geldi dedi..ayy gerçekten payşassak ne güzel olurrrdelikafadulden

bellimi olur belkim paylaşırsınız :)) sen ist ten nereye gittin ki cnm

lavanta allah iilini versinnnn işallah paylaşırsınız kuzum :jeyyar: sırnaşık şey

asmeracım nerede oturduğumu özel atarım sana ..

çok zayıf tipsiz bişey ama ben beğendim yaa ayrı bir çekiciliği var ..ve geçen ay konuşma fırsatımız oldu fırsat oldu ama fırsat vermediki kızlar hemen .... güne girilim mi falan diye kollarına yapıştılar..=) amannn yaa o çocuk bakmaz bana kesin sevgilim vardiye tahmin ediyordur..yada bu kız bana bakmaz diye..belkide beni beğenmiyordur..belkide sadece öğrencisi olarak görüyordur..vs.vs diye iyi ve kötü olarak uzatabilirm ama canınızı nasıl sıktığım farkındayımm

bence sen bu çocyktan çok etkilenmişsin her an ehrşeyde olabilir yavvv hadi hayırlısı bakalım...

ayy ayy inş.. inş..ben kursta biri ile tanışmıştım sanrım oda hoşlanıyordu..çünkü çok fazla onu konuşuyordu ben çok ilgilenmedim..aman hayırlısı isee yoksa beğendim diye olsun istemem ...kızlar gözlerim nasıl kapanıyor nasıl kapanıyor anlatamam...dün akşam kuzilerde hem geç yattık hemde sıcaktan uyuyamadıkk

Anamm corel havada aşk kokusu var sankim :))
Lavanta seni bu sene everecez gibime geliyo...
Sipaydi kız sen ne güzel hazırlık yapıyon yaa, daha bende hiçbişey yok :(
Aşkım pantolon ve kravat aldı, ben daha bişi almadım sonra çok sıkışırmıyım acep, gerçi zamanda kalmadı alışverişe çıkamamki...
Bizimkiler cuma istemek için pazar söz için gelecekler, benimki kırmızı kravat takacak isteme günü bende kırmızı etek giysem çok sırıtırmı acaba. Gerçi çok klasik ağır bir etek ama rengi??

Cimcime evet yavaş yavaş yapıyoruz söz bohçasnı da aldık biz vereliniortak
Şimdi geriye kıyafetim kaldı bide ikram edilecekler falan filan yerimseniben

Aşkım pantolon ve kravat aldı, ben daha bişi almadım sonra çok sıkışırmıyım acep, gerçi zamanda kalmadı alışverişe çıkamamki...
Bizimkiler cuma istemek için pazar söz için gelecekler, benimki kırmızı kravat takacak isteme günü bende kırmızı etek giysem çok sırıtırmı acaba. Gerçi çok klasik ağır bir etek ama rengi??

canımm ben ve evlenmek yan yana geldiğinde bile imkansız görünüyor herşeyden geçtim şöyle çok sevildiğim ve sevdiğim sevgilim olsaydıısositososito

cnm bence kırmızı etek kötü durmaz üsütünü pullu bir kazak tarzı triko gibi artık sen bilirsin gömlekmi trikomu kazakmı gerçi kazak biraz kalın kaçanilir ama penye tarzıda alabilrsin eteğini giyip sadece etek kısmını resim çekip paylaa.s.:nazar:ssan ona göre fikir vermeye çalışırız yada kırmızı etek yerine kırmızı düz eşarptaa harika durur ve sana çok yakışır hele o uppp uzun kirpiklerinde azcık süsledimii hımm senden güzeli olmaz

Anamm corel havada aşk kokusu var sankim :))
Sipaydi kız sen ne güzel hazırlık yapıyon yaa, daha bende hiçbişey yok :(

oooo ne güzel canım belki sen onların yada onlar senin zamanında kıymetini bilmemişler sşimdi anlamışlardır senin kalbinden ne geçiyorsa ona göre davran derim...

hepsi hatasını anladı desenekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bak corelcim demekki senin eskiler öyle saf erkek değilmiş tamam bikere hata yapıp ayrılmaya tenezzül etmiş veya sen ettin her neise sonuçta erkekte hata olmuştur ve öyle bitmiştir..ama akıllanmışş hatasını anlamış..kaydirigubbakcemile4

corelcim eger gerçekten istemiosan eskiye bi çizgi çek ama istiyosdan eger tekrar bi şans daha ver kalbinden ne geçiosa onu yap cnm

Selam kızlar
Lavanta canım unutmadım sizi sadece işlerim çok yoğun yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum yorum yazamıyorum
Corel demekki eskiler hatasını yavaş yavaş anlıyorlar
Cimcimemmm.speedy ve secl hakkınızda hayırlısı olsun Allah mutluluğunuzu bozmasın :Saruboceq::nazar:
Bendenizim sen nasılsın kurs nasıl gidiyor eskisi gibi görüşemiyoruz senle :çok üzgünüm:
okan haricinde terk edendim onların ruh halini hiç anlamamıştım şimdi anlıyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar eskide bişi olsa bit pazarına nur yağardı
ama ruhum okşanıyor yalan değil :)
aşk uzun bi süre uzak bana herşeyin hayırlısı.
bi iş bulup kendimi toparlamak istiyorum önce.
gerisi gelir zamanla:ecrin_bebek:

ya bizim topiin kızlarına bir haller oldu birer birer herkes evlenio yavvvv maşallah maşallah :nazar: :nazar: darısı benim gibi evlenemeyen kız kurularının başına kaydirigubbakcemile3
evet speddyciim haklısın canım ben ilk defa bir yılbaşımı böyle geçiriceğim
tam oniki de valla kojaman yanağından öperek ona kojaman sarılarak yeni yıla girmek istiorum
bu arada çok güzel kırmızı kırmızı iç çamaşırları aldım :kedi:
siyah mini bi elbise altınada topuklu çizmelerimi giyicem
yalnız ben bişiye farkettim mert çok kıskançmış yandık valla
bugün bi normal erkek arkadaşımla buluşacaktım izin vermedi hayır asla buluşamazsın
buluşursanda bende gelicem ancak öyle dedi bende buluşmaktan vazgeçtimm pöfffffffff :sinifsinif:

ne gzl yaalkisalkisalkis:teytey: bnde istiorummmmmmm:kedi:

Back