Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eve gittim tam babam arad konuştuk az moralim bozuk deyince çok uzatmadı kapattık tekrar yemeğe başladım hop sürücü kursunda aradılar daha sonra yiyemeden kalktım araba kullanmaya çok heyecanlı bir okadar süperdii..arabam olsun istiyorum
asmeracım nerdee malesefki araba alma şansım yok vee 8 saatlik diraksiyon eğitimi ile ne kadar öğrenebilirim oda var bide o 8 saat öğrenimden snr daha ben arabadan iner inmez unuturum..
yaa kızlar bide varya sürücü kursun sahibinin oğlunu beğeniyordum yaa babası dediki konuşuyorduk işte istdan geldiğimi söyledim odaa siz oğlumla aynı kaderi paylaşıyorsunuz oda ist geldi dedi..ayy gerçekten payşassak ne güzel olurrrdelikafadulden
Lavanta seni bu sene everecez gibime geliyo...
Aşkım pantolon ve kravat aldı, ben daha bişi almadım sonra çok sıkışırmıyım acep, gerçi zamanda kalmadı alışverişe çıkamamki...
Bizimkiler cuma istemek için pazar söz için gelecekler, benimki kırmızı kravat takacak isteme günü bende kırmızı etek giysem çok sırıtırmı acaba. Gerçi çok klasik ağır bir etek ama rengi??
Anamm corel havada aşk kokusu var sankim :))
Lavanta seni bu sene everecez gibime geliyo...
Sipaydi kız sen ne güzel hazırlık yapıyon yaa, daha bende hiçbişey yok
Aşkım pantolon ve kravat aldı, ben daha bişi almadım sonra çok sıkışırmıyım acep, gerçi zamanda kalmadı alışverişe çıkamamki...
Bizimkiler cuma istemek için pazar söz için gelecekler, benimki kırmızı kravat takacak isteme günü bende kırmızı etek giysem çok sırıtırmı acaba. Gerçi çok klasik ağır bir etek ama rengi??
oooo ne güzel canım belki sen onların yada onlar senin zamanında kıymetini bilmemişler sşimdi anlamışlardır senin kalbinden ne geçiyorsa ona göre davran derim...
hepsi hatasını anladı desenekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bak corelcim demekki senin eskiler öyle saf erkek değilmiş tamam bikere hata yapıp ayrılmaya tenezzül etmiş veya sen ettin her neise sonuçta erkekte hata olmuştur ve öyle bitmiştir..ama akıllanmışş hatasını anlamış..![]()
corelcim eger gerçekten istemiosan eskiye bi çizgi çek ama istiyosdan eger tekrar bi şans daha ver kalbinden ne geçiosa onu yap cnm
okan haricinde terk edendim onların ruh halini hiç anlamamıştım şimdi anlıyorum kaydirigubbakcemile3Selam kızlar
Lavanta canım unutmadım sizi sadece işlerim çok yoğun yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum yorum yazamıyorum
Corel demekki eskiler hatasını yavaş yavaş anlıyorlar
Cimcimemmm.speedy ve secl hakkınızda hayırlısı olsun Allah mutluluğunuzu bozmasın :Saruboceq:
Bendenizim sen nasılsın kurs nasıl gidiyor eskisi gibi görüşemiyoruz senle :çok üzgünüm:
ya bizim topiin kızlarına bir haller oldu birer birer herkes evlenio yavvvv maşallah maşallah![]()
darısı benim gibi evlenemeyen kız kurularının başına kaydirigubbakcemile3
evet speddyciim haklısın canım ben ilk defa bir yılbaşımı böyle geçiriceğim
tam oniki de valla kojaman yanağından öperek ona kojaman sarılarak yeni yıla girmek istiorum
bu arada çok güzel kırmızı kırmızı iç çamaşırları aldım :kedi:
siyah mini bi elbise altınada topuklu çizmelerimi giyicem
yalnız ben bişiye farkettim mert çok kıskançmış yandık valla
bugün bi normal erkek arkadaşımla buluşacaktım izin vermedi hayır asla buluşamazsın
buluşursanda bende gelicem ancak öyle dedi bende buluşmaktan vazgeçtimm pöfffffffff :sinifsinif: