• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

valla haketten bundan sonra kimseylede buluşama artık ben bide bana ne dese beğenirsin
sen erkekleri bilmezsin sen onları arkadaş olarakda görsen onlar senden mutlaka bişey bekler her erkeğe karşı dikkatli davranmanı istiorum dedi bende tamam dedim
valla ben bunun bu kadar ciddi bi insan olduunu bilmiordum :1rolleyes:
ayrıca bide çok çabuk sinirleniyor yaaa trafikte araba kullanırken bile
ona buna laf söylüyor ben bununla napıcam bilmiyorum valla :asigim::asigim:

Gülü Seven Dikenine katlanıyor.
Herkezin var böyle ufak tefek problemleri sende bu zamanda alttan alcaksın sengözlerimebaksanab

GÜNAYDIN CNM ARKADAŞLARIM HERLESE HAYIRLI haftlar diliyorum..

yılbaşı için dayımın menlüdü var bir hazırlık yapmıcaz ki aten en fazla pastalar börekler olur ailecek otururduk..

moralim cumartesi günü çok güzeldi pazarda iyiyidi teyzeme gittim..teyzeme benim baktığım varmı falanca kişiye yapalım demişler.anlattlar ama ben pek üstüne düşmedimçok sorular sormadım fazla bilgim olmadı bi daha kimse açmadı konuyu..dün akşam kuzenime gittim çok güldük dün akşamda güzeldi ama bu akşam moralim yerle bir işyerine geldim afakanlarım tepeme çıktı şu sıralar işyerinde hiç huzurm yok..

seçilcim ne bileyim yok işte patron ve oğlu sabahın köründe geliyorlar başımdaa ne temziliğe başlayabiliyorum nede rahat hereket edebiliyorum burda yapıcak işleride yok..off bana bakyaa adamları kendi dükkanında istemiyorumkaydirigubbakcemile3sizler nasılsızn bakalımm aldıklarını güle giyin cnm..

spediycim cnm açtığın okuda çok detayla olmasa okudum az allah mutluluğunuzu daim etsinn..güle güle kullan yüzüğünü

cimcimecimm az kaldı yaa senide vericezz yaa ilk sen gidiyorsunn desene hadi hayırlısı...
kızlar yanlış anlamayın eskiden biz daimiydikde corel cimcime sinem bendeniz ve ben ve seçilden eskilerden a.s.aslı, spediy falan snrdan geldiniz ama sizde hızlısınız valla geldiğiniz gibi sözledik sizi darısı başımızaaa

merhaba kızlar. başlığın daimi üyesi geldi kaydirigubbakcemile3 arada kaybolsamda :kedi:
hafta sonum ders çalışmakla geçti evden hiç çıkmadım mirmirmirmir
kızlar ne güzel sözler yüzükler muhabbet almış başını gidiyo çok seviniyorum sizin adınıza maşallah :nazar:

seçilcim ne bileyim yok işte patron ve oğlu sabahın köründe geliyorlar başımdaa ne temziliğe başlayabiliyorum nede rahat hereket edebiliyorum burda yapıcak işleride yok..off bana bakyaa adamları kendi dükkanında istemiyorumkaydirigubbakcemile3sizler nasılsızn bakalımm aldıklarını güle giyin cnm..

spediycim cnm açtığın okuda çok detayla olmasa okudum az allah mutluluğunuzu daim etsinn..güle güle kullan yüzüğünü

cimcimecimm az kaldı yaa senide vericezz yaa ilk sen gidiyorsunn desene hadi hayırlısı...
kızlar yanlış anlamayın eskiden biz daimiydikde corel cimcime sinem bendeniz ve ben ve seçilden eskilerden a.s.aslı, spediy falan snrdan geldiniz ama sizde hızlısınız valla geldiğiniz gibi sözledik sizi darısı başımızaaa

sağol canım teşekküerler öyle valla hereks birer birer gidio şaka maka yaa
ne güzel eeee bazılarımız evlenicekki yeni gelenlere yol açılsın dimi kuzum
işallah sende bende evleniriz kuzum hayırlısı olsun bakalım....

ya bizim topiin kızlarına bir haller oldu birer birer herkes evlenio yavvvv maşallah maşallah :nazar: :nazar: darısı benim gibi evlenemeyen kız kurularının başına kaydirigubbakcemile3
evet speddyciim haklısın canım ben ilk defa bir yılbaşımı böyle geçiriceğim
tam oniki de valla kojaman yanağından öperek ona kojaman sarılarak yeni yıla girmek istiorum
bu arada çok güzel kırmızı kırmızı iç çamaşırları aldım :kedi:
siyah mini bi elbise altınada topuklu çizmelerimi giyicem
yalnız ben bişiye farkettim mert çok kıskançmış yandık valla
bugün bi normal erkek arkadaşımla buluşacaktım izin vermedi hayır asla buluşamazsın
buluşursanda bende gelicem ancak öyle dedi bende buluşmaktan vazgeçtimm pöfffffffff :sinifsinif:

okuyunca sana hak verdim, bizde karşıya geçmek için motora bindik, yanıma bir adam oturdu oda cam kenarında oturuyordu hemen yer değiştirdi beni cam kenarına aldı, sahiplenmesi çok güzel oluyor opuyorumnanaktan

:Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah canım benimTüm herkezin açık olsun hihoyyyt

aminn...

GÜNAYDIN CNM ARKADAŞLARIM HERLESE HAYIRLI haftlar diliyorum..

yılbaşı için dayımın menlüdü var bir hazırlık yapmıcaz ki aten en fazla pastalar börekler olur ailecek otururduk..

moralim cumartesi günü çok güzeldi pazarda iyiyidi teyzeme gittim..teyzeme benim baktığım varmı falanca kişiye yapalım demişler.anlattlar ama ben pek üstüne düşmedimçok sorular sormadım fazla bilgim olmadı bi daha kimse açmadı konuyu..dün akşam kuzenime gittim çok güldük dün akşamda güzeldi ama bu akşam moralim yerle bir işyerine geldim afakanlarım tepeme çıktı şu sıralar işyerinde hiç huzurm yok..

canım huzursuzluk monotonluktan kaynaklanabilir, uzun süredir aynı iş yerinde çalışıyosun, bide bu aralar kafanı bişeylere fazla takıyorsun ondan kaynaklanıyordur.
Lavantacım banada dediklerinde hiç önemsememiştim hatta msn'e bile eklemeyi düşünmüyordum :))

merhaba kızlar. başlığın daimi üyesi geldi kaydirigubbakcemile3 arada kaybolsamda :kedi:
hafta sonum ders çalışmakla geçti evden hiç çıkmadım mirmirmirmir
kızlar ne güzel sözler yüzükler muhabbet almış başını gidiyo çok seviniyorum sizin adınıza maşallah :nazar:

Canım birgün senin haberlerinide alırız...Şeniz

okuyunca sana hak verdim, bizde karşıya geçmek için motora bindik, yanıma bir adam oturdu oda cam kenarında oturuyordu hemen yer değiştirdi beni cam kenarına aldı, sahiplenmesi çok güzel oluyor opuyorumnanaktan

aminn...

canım huzursuzluk monotonluktan kaynaklanabilir, uzun süredir aynı iş yerinde çalışıyosun, bide bu aralar kafanı bişeylere fazla takıyorsun ondan kaynaklanıyordur.
Lavantacım banada dediklerinde hiç önemsememiştim hatta msn'e bile eklemeyi düşünmüyordum :))

Canım birgün senin haberlerinide alırız...Şeniz

işallah canım sanıyorum bana daha uzun bi zaman var ama tabii belli de olmaz
hayırlısı neyse o olsun....opuyorumnanaktan
haklısın canım benide çok uzun zamandır sahiplenen biri olmadıı için biraz
tuahfıma gitti ama acaip hoşuma gitti kendimi çok özel ve önemli biri
gigi hissettim valla iiki o var hayatımda iiki karşıma çıkmış yaaa :asigim: :asigim: :asigim:

bendenizcim evet sen vee sinem şusıralar unuttunuz bizi..corel ev kızı oldu kekler yapıyor bize..

cimcimecimm sanmıyorumm olacağını olmuş olma sansı olsaydı teyzemler bana ısrarla bahsederlerdi...

umudumm niçin yazmıorsun altta görüyorum umudum burda ama bir slm dahi yokk:bbo:

lavantacım canım unuturmuyum sizi hiç :1hug:
ders çalışıyorum pc im hep açık ama inan başına çok nadir oturuyorum
cimcimecimm inşallah saol Şeniz

bendenizcim evet sen vee sinem şusıralar unuttunuz bizi..corel ev kızı oldu kekler yapıyor bize..

cimcimecimm sanmıyorumm olacağını olmuş olma sansı olsaydı teyzemler bana ısrarla bahsederlerdi...

umudumm niçin yazmıorsun altta görüyorum umudum burda ama bir slm dahi yokk:bbo:

Canım sende kendimi görüyorum :)) O nedenle teselli bile edemiyorum çünkü bana hiçbir teselli tesir etmiyordu...

Tünaydın kızlara.s.

Hoşgeldin canım

Canım sende kendimi görüyorum :)) O nedenle teselli bile edemiyorum çünkü bana hiçbir teselli tesir etmiyordu...

aynen şuan benide teselli edecek bişey yok ..ama allahtan çok çabuk duygu geçişlerim oluyorr belki öğlene iyi olur moralim...bide varyaa azcık gezmeye gitsem başka bir ile ilçeye hatta köye bile gitsemm düzelir moralim hava değişimine ihtiyacım var cumartesi gittim sınav için bir ilimize geldim dopingli olarak havası acayip güzel geldi sınav stresie rağmenn

oo canım hoşgeldin nasılsın bakalım
valla bizde pek bi action yok perşembe gününü düşünüyorum napacağım die
malum yılbaşı felan filan annemlerden zar zor izin aldım benimki ve arkadaşlarla beraber olacağız...
bakalım CADIARZU

kızlar slm nabersiniz napıosunuz kaynatmışsınız yine yeni actionlar mı var :kahve:

hoşgeldin cnm evet yeni aktionlar var bende oldukçaa mutsuz huzursuz resmen koca karı gibiyimmm tabi bu aktionsaa ...yağmurda başladıııııımafoldumbenmafoldumben

Back