• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kuzum kolay gelsin peki havuçların suyunu sıkıptamı
koydun yoksa sıkmadınmı mutlaka havuçların suyunu sıkıp koymak gerekiyor canım

valla rendeledim ve suyunu sıkmadan yaptım
çok güzel olmuş sanki ilk yapılan değilde her gün yapıyom gibi
korkmaya başladım ev kızı olcam galiba ben

ayy bu gün pek bakamadım buraya yaa .. hala ofisteyim şidi eve gidicem cimcimecimmm ben açık liseye gidiorum ya yüzyüze egitim görüyorum hafta sonu okulda onun yazılısını yapıcak hoca açık öğretim sınavı 16-17 ocak diye kalmış aklımda yani o aralarda olucak sanırım ..

lavanta sende yine bi action durumlar var sanırım pek vaktim kalmadı okuyamadım yazılanları artık pazartesine anca görüşürüz..

hepinizi öpüyoreeee a.s.

iyi akşamlar

slm kızlarr bengeldim ama siz ben yokken sayfay 2,sayfaya geçmesine izin vermisiniz =( ehliyet sınavına girdim inanın asıl geçtiğini bilmiyorum umarım geçmisimdir

bence mutsuz bir ewliliktense mutlu bi bekarlik daha guzel bilmiyorum ama ben 23 yasima geldim hayatimda bi kisiye guvendim ve sonu hayal kirikligi artik nefret ettim yani ewlilik denmesi bile midemi bulandirmaya yeter oldu bence en iyisi calismak ve kendi ayaklari uzerinde durabilmek....

Kızlar ben geldimmm
sipaydiye yardım diye açtığım sayfa da detayları okuyabilirsiniz resimler yarına kısmetse

günaydın kızlar herkes nasıl bakalım???
bu haftasonumu deli gibi yılbaşına hazırlık yaparak geçrdim
yılbaşında mert arkadaşlarımız ve biz hep beraber eğleniceğiz
bende gittim yeni ciciler aldım kendime kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlaar nasılsınız bakalım öncelikle herkese hayırlı haftalar dilerim.
Sipaydi demek yüzükleri aldınız çok sevindim senin adına, hayırlı olsun şekerüm, biz henüz almadık, Kadıköy'den Eminönü'ne geçtik zaten zamanımız kısıtlıydı ama çok güzel bir gün geçirdim, şansımıza havada çok güzeldi.
2 hafta sonra istemeye geliyolar şimdilik tarihler belirlendi umarım bir aksilik çıkmaz, cuma istemeye gelecekler, cumartesi alışverişe çıkıcaz, pazarda söz takılacak.

-tatlicadiarzu-
Günaydın kızlaar nasılsınız bakalım öncelikle herkese hayırlı haftalar dilerim.
Sipaydi demek yüzükleri aldınız çok sevindim senin adına, hayırlı olsun şekerüm, biz henüz almadık, Kadıköy'den Eminönü'ne geçtik zaten zamanımız kısıtlıydı ama çok güzel bir gün geçirdim, şansımıza havada çok güzeldi.
2 hafta sonra istemeye geliyolar şimdilik tarihler belirlendi umarım bir aksilik çıkmaz, cuma istemeye gelecekler, cumartesi alışverişe çıkıcaz, pazarda söz takılacak.

Evet Canım biz direk kapalıçarişıya gittik oradan aldık hepsini
Bizim hala net günü belli değil şubat 20 işte en geçvereliniortak
Hadi hayırlı uğurlu olsun ama şunu söyleyim söz yüzüğü alıcaksın hiç model yok
hep alyans olarak var -tatlicadiarzu-

Canım ben tektaş alıcam, aşkımada gümüş bi alyans alıcaz, belki onunkiyle uyumlu olsun diye nişan yüzüğümüde alırız, ben beğenemedim yüzük malesef :((

Canım ben tektaş alıcam, aşkımada gümüş bi alyans alıcaz, belki onunkiyle uyumlu olsun diye nişan yüzüğümüde alırız, ben beğenemedim yüzük malesef :((

Bende söz yüzüğü istedim kalın alyans istemedim
o gün bana evlenme teklifi edince tek taşımda oldu söz de geri vericem onu
hem alyans hemde tek taş takıcaklar ona da gümüş alyans aldık alkisalkisalkis

ya bizim topiin kızlarına bir haller oldu birer birer herkes evlenio yavvvv maşallah maşallah :nazar: :nazar: darısı benim gibi evlenemeyen kız kurularının başına kaydirigubbakcemile3
evet speddyciim haklısın canım ben ilk defa bir yılbaşımı böyle geçiriceğim
tam oniki de valla kojaman yanağından öperek ona kojaman sarılarak yeni yıla girmek istiorum
bu arada çok güzel kırmızı kırmızı iç çamaşırları aldım :kedi:
siyah mini bi elbise altınada topuklu çizmelerimi giyicem
yalnız ben bişiye farkettim mert çok kıskançmış yandık valla
bugün bi normal erkek arkadaşımla buluşacaktım izin vermedi hayır asla buluşamazsın
buluşursanda bende gelicem ancak öyle dedi bende buluşmaktan vazgeçtimm pöfffffffff :sinifsinif:

ya bizim topiin kızlarına bir haller oldu birer birer herkes evlenio yavvvv maşallah maşallah :nazar: :nazar: darısı benim gibi evlenemeyen kız kurularının başına kaydirigubbakcemile3
evet speddyciim haklısın canım ben ilk defa bir yılbaşımı böyle geçiriceğim
tam oniki de valla kojaman yanağından öperek ona kojaman sarılarak yeni yıla girmek istiorum
bu arada çok güzel kırmızı kırmızı iç çamaşırları aldım :kedi:
siyah mini bi elbise altınada topuklu çizmelerimi giyicem
yalnız ben bişiye farkettim mert çok kıskançmış yandık valla
bugün bi normal erkek arkadaşımla buluşacaktım izin vermedi hayır asla buluşamazsın
buluşursanda bende gelicem ancak öyle dedi bende buluşmaktan vazgeçtimm pöfffffffff :sinifsinif:

:dance::dance::roflol::roflol::roflol::roflol:
eee olucak artık sende ona göre davran işte :mymeka:

kızlar bu arada cumartesi günü annemin bir arkadaşı geldi bana kurşun döktü
ardından da dua etti şansım bahtım açık olsun felan die benmde siz aklıma geldiniz allah hepimizin şansını bahtını yeni yılda açar işallah bu yıl herkese mutluluk getirsin....

kızlar bu arada cumartesi günü annemin bir arkadaşı geldi bana kurşun döktü
ardından da dua etti şansım bahtım açık olsun felan die benmde siz aklıma geldiniz allah hepimizin şansını bahtını yeni yılda açar işallah bu yıl herkese mutluluk getirsin....

:Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah canım benimTüm herkezin açık olsun hihoyyyt

:dance::dance::roflol::roflol::roflol::roflol:
eee olucak artık sende ona göre davran işte :mymeka:

valla haketten bundan sonra kimseylede buluşama artık ben bide bana ne dese beğenirsin
sen erkekleri bilmezsin sen onları arkadaş olarakda görsen onlar senden mutlaka bişey bekler her erkeğe karşı dikkatli davranmanı istiorum dedi bende tamam dedim
valla ben bunun bu kadar ciddi bi insan olduunu bilmiordum :1rolleyes:
ayrıca bide çok çabuk sinirleniyor yaaa trafikte araba kullanırken bile
ona buna laf söylüyor ben bununla napıcam bilmiyorum valla :asigim::asigim:

Back