Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlaar nasılsınız bakalım öncelikle herkese hayırlı haftalar dilerim.
Sipaydi demek yüzükleri aldınız çok sevindim senin adına, hayırlı olsun şekerüm, biz henüz almadık, Kadıköy'den Eminönü'ne geçtik zaten zamanımız kısıtlıydı ama çok güzel bir gün geçirdim, şansımıza havada çok güzeldi.
2 hafta sonra istemeye geliyolar şimdilik tarihler belirlendi umarım bir aksilik çıkmaz, cuma istemeye gelecekler, cumartesi alışverişe çıkıcaz, pazarda söz takılacak.
Canım ben tektaş alıcam, aşkımada gümüş bi alyans alıcaz, belki onunkiyle uyumlu olsun diye nişan yüzüğümüde alırız, ben beğenemedim yüzük malesef(
ya bizim topiin kızlarına bir haller oldu birer birer herkes evlenio yavvvv maşallah maşallah![]()
darısı benim gibi evlenemeyen kız kurularının başına kaydirigubbakcemile3
evet speddyciim haklısın canım ben ilk defa bir yılbaşımı böyle geçiriceğim
tam oniki de valla kojaman yanağından öperek ona kojaman sarılarak yeni yıla girmek istiorum
bu arada çok güzel kırmızı kırmızı iç çamaşırları aldım :kedi:
siyah mini bi elbise altınada topuklu çizmelerimi giyicem
yalnız ben bişiye farkettim mert çok kıskançmış yandık valla
bugün bi normal erkek arkadaşımla buluşacaktım izin vermedi hayır asla buluşamazsın
buluşursanda bende gelicem ancak öyle dedi bende buluşmaktan vazgeçtimm pöfffffffff :sinifsinif:
kızlar bu arada cumartesi günü annemin bir arkadaşı geldi bana kurşun döktü
ardından da dua etti şansım bahtım açık olsun felan die benmde siz aklıma geldiniz allah hepimizin şansını bahtını yeni yılda açar işallah bu yıl herkese mutluluk getirsin....
:dance::dance::roflol::roflol::roflol::roflol:
eee olucak artık sende ona göre davran işte :mymeka: