• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

ayy kızlar şimdi msnde ramazan ile konuştuk ben bitti artık konuşmayız sanıyordum en son..yine slm yazdı napıyosun çalışmalara devam mı dedi bende evet dedim ama o sevmeye çalışmaya devammı demek istemiş bende hayır artık çalışmyorum dedim..oda banada çalışma boşuna uğraşmamı diyorsun dedi..bende sen bilirsin sen nasıl istersen ama hakeden ve karşılığını verecek biri ile dedim...oda ben elimden geleni yaptım ama gerçekten senden hoşlanıyordum sen iyi birisin ama zorla sevdiremem kendimi dedi..hoşçakal dedi bende sende dedimm ve kapattı yani engelledi beni..

VEEE.ondan öncede eski sevgilim ersin aradı izne gelmiş hatrımı sormak istemiş...ama ikiside benim için bişey ifade etmiyor ama unutulmamak güzel duygu

merhaba kızlar. benimde içim sıkılıyo her zaman ki gibi...
bu arada sabah 3 defa msj yazmaya çalıştım buraya her defasında dondu pc fisfisfis

ayy kızlar şimdi msnde ramazan ile konuştuk ben bitti artık konuşmayız sanıyordum en son..yine slm yazdı napıyosun çalışmalara devam mı dedi bende evet dedim ama o sevmeye çalışmaya devammı demek istemiş bende hayır artık çalışmyorum dedim..oda banada çalışma boşuna uğraşmamı diyorsun dedi..bende sen bilirsin sen nasıl istersen ama hakeden ve karşılığını verecek biri ile dedim...oda ben elimden geleni yaptım ama gerçekten senden hoşlanıyordum sen iyi birisin ama zorla sevdiremem kendimi dedi..hoşçakal dedi bende sende dedimm ve kapattı yani engelledi beni..

VEEE.ondan öncede eski sevgilim ersin aradı izne gelmiş hatrımı sormak istemiş...ama ikiside benim için bişey ifade etmiyor ama unutulmamak güzel duygu

lavantacıım hakkında hayırlısı neyse o olsun kuzum :Saruboceq:

bendenizcim at sıkıntıları boşverrr dünyaya onkere gelmiyoruzz kimseyi hiçbişeyi kafaya takmaya gelmezz cansıkıntın için ise bugün sevdiğin birşeyi yaparak kendini mutlu edebilirsin

bendenizicm seni anlamıyorum değilim bazen bende çok takıyorum ama allahtan meşgul olacak şeyler çıkıyorda çabuk toparlıyorum kendimi yada motive ediyorum bazen burdaki arkadaşlarım motive ediyor..saolsunlar..bazen ben kendime buakşam şunu yapayım şuraya gideyim yürüyeyim gibi planlar yapıyorum bazen uyguluyorum çok iyi geliyor bazen uygulayamıyrum çünkü onun yerie başka planlar yapıyorum..bişekilde avutuyorum kendimi 3 günlük dünya deyip

kızlar sıkmayın canınızı yaa sizi meşgul edecek bişeylerle uğraşmaya çalışın
mesala sinemaya gidin tiyatroya gidin arkadaşlarınızla dışarda buluşup vakit geçirin
spor yapın felan bende kendimi çok üzdüm çok yıprattım hep içime attımm da nooldu
şimdilerde mide hastası oldum ne yesem ne içsem dokuyor doğru düzgün bişey yiyemez oldum
bişeye canımı sıkayım üzüleyim ağlayayım hemen mideme vuruyor insan kendi kendine
yapıyor yaniii hayatımız ne kadar kötü olsada canımızı sıkmak yok kızlar sonra ceremesini yine biz çekiyoruz yapmayın etmeyin noolurrrrrrrr senağlama senağlama

benim için tek sosyal aktivitem kursa gitmek olabiliyor. o sebepten kafamı dağıtacak bişe yapamıyorum. kendimle yanlız kaldığım zaman sayısı daha fazla haliyle düşün düşün deprsif haller artıyo. neyse allah dermansız dert vermesin

kızlar iyi hoş güzel diyorsunuzda hiç mi hiç sosyal bir olayım kalmadımafoldumben işten çıktım büsbütün eve kilitledim kendimi ne yazık kii..bişiy yapasımda gelmiyo iice buhranlara büründüm..ben naapcamm:çok üzgünüm:

kızlar iyi hoş güzel diyorsunuzda hiç mi hiç sosyal bir olayım kalmadımafoldumben işten çıktım büsbütün eve kilitledim kendimi ne yazık kii..bişiy yapasımda gelmiyo iice buhranlara büründüm..ben naapcamm:çok üzgünüm:

hoşgeldin sahte...içinden bişey yapmak gelmemesi havalarn bozuk günessiz olmasındanda kaynaklanabilir..ne diyim cnm allah yardımcın olsun

hoşgeldin sahte...içinden bişey yapmak gelmemesi havalarn bozuk günessiz olmasındanda kaynaklanabilir..ne diyim cnm allah yardımcın olsun

hoşbuldum teşekkür ederimm..yok canım,hava su toprak değişsede ben değişemiyorum ne yazık kii..iş yok aşk yok...yok oğlu yokk:(( aminn cümlemize yardım etsin Allah teşekkür ederimmmmafoldumben

Back