Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kızlar şimdi msnde ramazan ile konuştuk ben bitti artık konuşmayız sanıyordum en son..yine slm yazdı napıyosun çalışmalara devam mı dedi bende evet dedim ama o sevmeye çalışmaya devammı demek istemiş bende hayır artık çalışmyorum dedim..oda banada çalışma boşuna uğraşmamı diyorsun dedi..bende sen bilirsin sen nasıl istersen ama hakeden ve karşılığını verecek biri ile dedim...oda ben elimden geleni yaptım ama gerçekten senden hoşlanıyordum sen iyi birisin ama zorla sevdiremem kendimi dedi..hoşçakal dedi bende sende dedimm ve kapattı yani engelledi beni..
VEEE.ondan öncede eski sevgilim ersin aradı izne gelmiş hatrımı sormak istemiş...ama ikiside benim için bişey ifade etmiyor ama unutulmamak güzel duygu
kızlar iyi hoş güzel diyorsunuzda hiç mi hiç sosyal bir olayım kalmadımafoldumben işten çıktım büsbütün eve kilitledim kendimi ne yazık kii..bişiy yapasımda gelmiyo iice buhranlara büründüm..ben naapcamm:çok üzgünüm:
hoşgeldin sahte...içinden bişey yapmak gelmemesi havalarn bozuk günessiz olmasındanda kaynaklanabilir..ne diyim cnm allah yardımcın olsun
çok pis sosyalım
örgü örüyorum ev işi yapıyorum
ütü yapcam az sonra
bir iş bulsam hayırlısıylan düzelir moralim