Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo ıyı balım yaaa cok sevındım senın ıcın...ne kadar kalacaksın?Allah izin verirse salı akşam yola çıkıyoruz, bu sene tatil yapmamıştım zaten bu yolculuk iyi gelecek![]()
oo ıyı balım yaaa cok sevındım senın ıcın...ne kadar kalacaksın?
ahh aslıcm valla allah bozmasın birilerini sevmek onu görmek için can atmak çok güzel bir duygu anlaşılan sanırım ben yaşayamıcam hiç....hep evden işe işten eve arada dışarı çıkıcam ama hep yalnız olucam gözlerine bakıpta seni seviyorum diybileceğim biri olmayacak hayatımda anlaşılan...bak yine karamsarlığa bağladımm biricikk umudum yine uzaklara kaçtı...
Pazar dönücez canım, ay benim aşkımda geliyo yarın yüzük bakmaya gidicez, heyecan dorukta...
ayy yawrumm seni unuturmuyum dicem ama hakkat senin ismin niye yokk halbuki hep aklımdasın acaba başkalarını unuttum derken seni unutmusum canım yaaa valla bilerek değil yazdım sandım sonkez knt etmedim ahh salak kafam keşke etseydim..bi biskrem versemmmafoldumben
waooowww... söz ne zaman olucak canım peki? sen şimdi hem ziyarete hemde alışverişemi gidiyorsun nasıl olacak? ay ne meraklıyım ama dimiii.... kaydirigubbakcemile3 birliktemi döneceksiniz... ay beraber yolculuk ne güzelll...
yok canım aslında gitmeyecektikte kardeşimin yemin töreni dolayısıyla gidiyoruz, yani tesadüf oldu. Manisada yemin töreni oradan İzmire geçicez. 6 ocak gibi kayınvalidem İstanbula gelecek, o hafta söz olacak öyle konuşuldu bi aksilik çıkmazsa öyle olacak...
Alışverişi İstanbul'da yapıcaz İzmir'i bilmem etmem, İstanbul'da bildiğim yerlerden alışveriş yaparım. Canım aşkım gelemeyecek malum asker, yani onunla yolculuk yapmıcam. Şimdi yolda zaten İstanbul'a geliyo...
Canım asker ama asteğmen, memur gibi çok rahat sabah 7 akşam 5 haftasonu tatili var.
ASLICIM VE CİMCİMECİM çok sağolun çok güzel moral veriyorsunuz...inş..o günleri sabırsızlıkla bekliyorummm...iyi ki varsınz allah gönlünüze göre versinn herzaman mutlu olun tüm kk arkadaşlarımmmŞeniz
kızlar en demek veriim enerjimin yarısını yeterki siz isteyinnn
bende akşam aşkımla buluşucam o yüzden bu kadar mutlu bu kadar
enerjiğim sanırım şiii kızlar sinem seppedy cimcime lavanta aslı kızlar nasılsınız bakalım speddy
kız bu arada yeni resimler ekledim sayfana canım bi bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/335834-sipaydi-ye-yardim-lutfen-19.html