• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

ayy yawrumm seni unuturmuyum dicem ama hakkat senin ismin niye yokk halbuki hep aklımdasın acaba başkalarını unuttum derken seni unutmusum canım yaaa valla bilerek değil yazdım sandım sonkez knt etmedim ahh salak kafam keşke etseydim..bi biskrem versemmmafoldumben

ahh aslıcm valla allah bozmasın birilerini sevmek onu görmek için can atmak çok güzel bir duygu anlaşılan sanırım ben yaşayamıcam hiç....hep evden işe işten eve arada dışarı çıkıcam ama hep yalnız olucam gözlerine bakıpta seni seviyorum diybileceğim biri olmayacak hayatımda anlaşılan...bak yine karamsarlığa bağladımm biricikk umudum yine uzaklara kaçtı...

evet cimcimem söylüyordun skıldım artık iznede çıkamıyorum diye yaa kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş birde izin kullansaydın belki patron 2.bir izni vermeyebilirdi..eee ne demişler herşeyde bir hayır vardır.

ahh aslıcm valla allah bozmasın birilerini sevmek onu görmek için can atmak çok güzel bir duygu anlaşılan sanırım ben yaşayamıcam hiç....hep evden işe işten eve arada dışarı çıkıcam ama hep yalnız olucam gözlerine bakıpta seni seviyorum diybileceğim biri olmayacak hayatımda anlaşılan...bak yine karamsarlığa bağladımm biricikk umudum yine uzaklara kaçtı...

umuduna bısee de adamı hasta etmesınnn... aaaaaaaaa :kızgın:
o benım karsıma ole bı anda cıktıgıkii..
senın suankı halet-i ruhiyenin daha beterı wardı bende
bunalımdaydımm..
mıde kramplarına gırerdım durduk yerde aglardım falan
dusun yanıı nasıl oldgmu tahmn etmek cok zor degldr (:
ıste allahım kurban oldugum rabbım ısını bılıyo oyle bı anda gırdıkı hayatıma
dunyam degıstı
demekkı senın daha zamanın var canım
hepımızın kısmetı bıyerlerde saklı
kısmetın zamanı gelınce en ıyı sekılde bulucak senı gonlunu ferah tut Şeniz

Pazar dönücez canım, ay benim aşkımda geliyo yarın yüzük bakmaya gidicez, heyecan dorukta...

waooowww... söz ne zaman olucak canım peki? sen şimdi hem ziyarete hemde alışverişemi gidiyorsun nasıl olacak? ay ne meraklıyım ama dimiii.... kaydirigubbakcemile3 birliktemi döneceksiniz... ay beraber yolculuk ne güzelll...

buarada seçilll cnm yarın sınav var...heyecan var bende vee çene etrafım sivilce oldu hep yaa birara e kadar güzeldi yüzüm iyi olmuştu şimdi yine azdılar..:olmaz:

ayy yawrumm seni unuturmuyum dicem ama hakkat senin ismin niye yokk halbuki hep aklımdasın acaba başkalarını unuttum derken seni unutmusum canım yaaa valla bilerek değil yazdım sandım sonkez knt etmedim ahh salak kafam keşke etseydim..bi biskrem versemmmafoldumben

Canım seninle aramızdaki bağ kuvvetli böyle sudan sebeplere kızmam, ama bi daha unutursaan :mymeka:
Lavantacım yaa boy pos yerinde, güzellikte sende, karakterinde tanıdığım kadarıyla çok güzel, seninde kalbini bigün biri muhakkak dolduru canım, hiç merak etme...

waooowww... söz ne zaman olucak canım peki? sen şimdi hem ziyarete hemde alışverişemi gidiyorsun nasıl olacak? ay ne meraklıyım ama dimiii.... kaydirigubbakcemile3 birliktemi döneceksiniz... ay beraber yolculuk ne güzelll...

yok canım aslında gitmeyecektikte kardeşimin yemin töreni dolayısıyla gidiyoruz, yani tesadüf oldu. Manisada yemin töreni oradan İzmire geçicez. 6 ocak gibi kayınvalidem İstanbula gelecek, o hafta söz olacak öyle konuşuldu bi aksilik çıkmazsa öyle olacak...
Alışverişi İstanbul'da yapıcaz İzmir'i bilmem etmem, İstanbul'da bildiğim yerlerden alışveriş yaparım. Canım aşkım gelemeyecek malum asker, yani onunla yolculuk yapmıcam. Şimdi yolda zaten İstanbul'a geliyo...

yok canım aslında gitmeyecektikte kardeşimin yemin töreni dolayısıyla gidiyoruz, yani tesadüf oldu. Manisada yemin töreni oradan İzmire geçicez. 6 ocak gibi kayınvalidem İstanbula gelecek, o hafta söz olacak öyle konuşuldu bi aksilik çıkmazsa öyle olacak...
Alışverişi İstanbul'da yapıcaz İzmir'i bilmem etmem, İstanbul'da bildiğim yerlerden alışveriş yaparım. Canım aşkım gelemeyecek malum asker, yani onunla yolculuk yapmıcam. Şimdi yolda zaten İstanbul'a geliyo...

allah önce kardeşine ve aşkına kavuştursun seni...
sonrada bir ömür boyu hep mutlu etsin inşallah canım
ben anlamadım yaa..aşkın izne falanmı çıkıcak sözü nasıl yapacaksınız o askerdeyse ?

ASLICIM VE CıMCıMECıM çok sağolun çok güzel moral veriyorsunuz...inş..o günleri sabırsızlıkla bekliyorummm...iyi ki varsınz allah gönlünüze göre versinn herzaman mutlu olun tüm kk arkadaşlarımmmŞeniz

ASLICIM VE CİMCİMECİM çok sağolun çok güzel moral veriyorsunuz...inş..o günleri sabırsızlıkla bekliyorummm...iyi ki varsınz allah gönlünüze göre versinn herzaman mutlu olun tüm kk arkadaşlarımmmŞeniz

canım benm sende ıyıkı warsn .... senınde rabbım gonlune gore versn ıns Şeniz

kızlar en demek veriim enerjimin yarısını yeterki siz isteyinnn
bende akşam aşkımla buluşucam o yüzden bu kadar mutlu bu kadar
enerjiğim sanırım şiii kızlar sinem seppedy cimcime lavanta aslı kızlar nasılsınız bakalım speddy
kız bu arada yeni resimler ekledim sayfana canım bi bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/335834-sipaydi-ye-yardim-lutfen-19.html
IYIYIZ FISTIK SEN NASILSIN
AMAN HEP MUTLU OL SEN CNM BNM
SAKIN UZULME HC BSEYEDE TAKMA KAFANI
HRSEY OLACAGINA VARIR
ICIMDEN BI SES MERTLE COK GUZEL SYLER OLUCAK DIYO Şeniz

valla canım ağzından bal damlıyor maşallah diyorum
işallah bu sefer mutlu olurum yaaa inana mutlu olmaya
sevmeye sevilmeye çok ihtiyacım var başımı omzuna koyuyorum
o kadar mutlu o kadar huzurlu hissediyorum ki kendimi anlatamam
:nazar::nazar: valla benim aklımdan kabimden hiç kötü düşünce
geçmedi bu zamana kadar herkes ve kendim için hayrılısını diedim
ve diliyorum da hala işallah bende sizde hepimiz ayrı ayrı mutlu oluruz
ben buna inanıyorum ve hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum....

Back