• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

he walla kuzu ya buluşalım...spedicimde gelsin çok güzel olurrr opuyorumnanaktan
cumartesi çalışıyomusunuz kızlarrr.... sırnaşık şey
sabah kahvaltısı edelimm şöyle deniz kenarı ayyy nası canım çektiii​

Canım cumartesi 3 haftada bi felan çalışıyorum ama
bu cumartesi yüzük bakmaya gidicez :gitme::gitme:
Aslı ben neden cetvel yapamadım sohbettekinden bakarak yaptım ama hata verdi:1closedeyes:

hımm.. seni seni demek gün sayıcan heee opuyorumnanaktan bi ara bende yapmıştım kilo vermek için ama unuttum şimdi topikte anlatımı var senin neden olmadı hata mı verio ki

Evet canım işte baktım ona ama yine de hata veriyor.
İşte tahmini olarak sayıcam bakalım ne çıkıcak kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

he walla kuzu ya buluşalım...spedicimde gelsin çok güzel olurrr opuyorumnanaktan
cumartesi çalışıyomusunuz kızlarrr.... sırnaşık şey
sabah kahvaltısı edelimm şöyle deniz kenarı ayyy nası canım çektiii​

bebegim ben okuldayım ya ctesi malesef bana uymuyo gecen hafta ektim bu hafta yazılı olcaz ekemicim galiba sırnaşık şey aslında güzel olur ya bi sabah kahvaltısı ama olmadı akşam kahvesi yaparık olma mı

Gelirim tabi kızlar neden gelmeyim ama 1-2 gün önceden konuşalım alkisalkisalkis
Bide ben cetvel ekleyemiyorum sinir oldum hata veriyor neden acaba? :1closedeyes:

canım yaa bulusalım walla heee... :jeyyar:
daisypath sıtesınden gır orda sorn ckmıyo
eger yapamazsan yardmcı olrm yada sn sölersn ben yparm ypmak ıstedgnı Şeniz

ya banene yaaaaaaaa ühühühüh bende buluşmak istiyorum sizle
ama ben ank.da oturuyorum tabiii buluşmamaız biraz zor akannehir

bebegim ben okuldayım ya ctesi malesef bana uymuyo gecen hafta ektim bu hafta yazılı olcaz ekemicim galiba sırnaşık şey aslında güzel olur ya bi sabah kahvaltısı ama olmadı akşam kahvesi yaparık olma mı

Canım cumartesi 3 haftada bi felan çalışıyorum ama
bu cumartesi yüzük bakmaya gidicez :gitme::gitme:
Aslı ben neden cetvel yapamadım sohbettekinden bakarak yaptım ama hata verdi:1closedeyes:

ben sana yapemmı cetvel kusumm kaydirigubbakcemile3
tmm kızlar bı ara ayarlarız bu bulusma olayını
spedicim senın ısyerı hangı semtteydı
olmadı ıs cıkısı bulusalım bı kahve keyfı yaparık yawww Şeniz

Aslıcım verdiğin Siteye hemen bakıyorum
Yapamazsam yardım ve yataklık istiyorum =)
Benim işyerin kasımpaşa canım benim olur bi akşam buluşabiliriz.

Aslıcım verdiğin Siteye hemen bakıyorum
Yapamazsam yardım ve yataklık istiyorum =)
Benim işyerin kasımpaşa canım benim olur bi akşam buluşabiliriz.

olur walla bı gun bulusalm aksam ıs cıkısı mesela yarın aksamm nıhauahah kaydirigubbakcemile3 :roflol:
temem yavru yapaamazsan el atarım ben olaya :hulya:

Sağol Canım Zor oldu ama başardım işte tahmini bişey bakalımm kaydirigubbakcemile4
Bana uyar canım ama yine yarın öğlen konuşalım yani ben sabahtan olmuycam işyerinde öğlen geldiğimde netleşir

Sağol Canım Zor oldu ama başardım işte tahmini bişey bakalımm kaydirigubbakcemile4
Bana uyar canım ama yine yarın öğlen konuşalım yani ben sabahtan olmuycam işyerinde öğlen geldiğimde netleşir

tamam canım .. spedicimden olumlu cvp geldıı evett yokmu arttırannn :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
asmera hanım siz ne diyorsunuzzz yarın aksam ıcınnnn :hulya:

:olmaz::olmaz::olmaz::olmaz:
Sende ol sana ne zaman uyarki peki sen bi gün söyle sengözlerimebaksanab

bana uymayabilir cnm aslı sen biliosun kuşum zaten sebebini sipidicim ben gelemem yarın akşam siz takılın bebişler

ya ben gormusken ıkınızıde gormek ıstıyorum ama yaaaaaaaaaa :gitme:
dogru dıosun spedım walla bu bayana ne zaman uyarkı zaten hıh :dilcikar:
saka asmeram saka dıorum ben... sana ne zman uyabılr hftaya hafta ıcı bı aksam olrmu
?

Back