• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

ya ben gormusken ıkınızıde gormek ıstıyorum ama yaaaaaaaaaa :gitme:
dogru dıosun spedım walla bu bayana ne zaman uyarkı zaten hıh :dilcikar:
saka asmeram saka dıorum ben... sana ne zman uyabılr hftaya hafta ıcı bı aksam olrmu
?

Düşünsün işte canım artık bigün belirlesin bende ayarlamaya çalışırım
Cvp ver kız artist sengözlerimebaksanab

slm kızlarr...sabah pek güzel başlamaıştım güne yine havanın etkisi ile pek bi hiparaktifim ama bugün dedi patron kamera alcakmış anlaşmış...saçma sapan şeyler kendimi bbg evinde gibi hissedicem yanii

kızlaar muhabbet uzamış gitmiş, hayınlar buluşuyonuz demekki öyle olsun :((
Oh bee çok rahatladım şehir dışı için iznimi aldım, aman nazar değimesin patroncum yıl sonu, yoğunluk demedi hemen kabul etti...

Lavantacım bir süre sonra alışırsın, oturduğun yeri ve bilgisayarını görmesin yeter canım sorun olmaz...
Beni eski işyerimde tam arkamdaydı kamera hiiç takmazdım

slm kızlarr...sabah pek güzel başlamaıştım güne yine havanın etkisi ile pek bi hiparaktifim ama bugün dedi patron kamera alcakmış anlaşmış...saçma sapan şeyler kendimi bbg evinde gibi hissedicem yanii

merkezde çalışırken kameralara laf sölerdim onlara alıştım bi süre sonra varlıklarını bile unuttum
yazın otele bi gittim :)
anam daha çok kamera ve artıları vardı:)
telefonlar kayıt altına alınıyordu
msn konuşmaları ve girdiğiniz her site kayıt altına alınıyordu
bazı odalar dinleniyordu
en sonda şirket ceplerininde kayıt altına alındığını öğrendim
sonra ne mi oldu ben paranoyak oldum kaydirigubbakcemile3
dışardayız aceba diyodum üstümüze çip takıp gene mi dinliyo bunlar kaydirigubbakcemile2
alışırsın kuzum zamanla

merkezde çalışırken kameralara laf sölerdim onlara alıştım bi süre sonra varlıklarını bile unuttum
yazın otele bi gittim :)
anam daha çok kamera ve artıları vardı:)
telefonlar kayıt altına alınıyordu
msn konuşmaları ve girdiğiniz her site kayıt altına alınıyordu
bazı odalar dinleniyordu
en sonda şirket ceplerininde kayıt altına alındığını öğrendim
sonra ne mi oldu ben paranoyak oldum kaydirigubbakcemile3
dışardayız aceba diyodum üstümüze çip takıp gene mi dinliyo bunlar kaydirigubbakcemile2
alışırsın kuzum zamanla

canlarım saolun yaa çok rahatladım özellikle corel bu yazından snr..valla benim patronumunda ne yapacağı belli olmaz iyi hoşta çok pinpirikli yaa..bazen ne kadar rahat olsamda sıkılıyorum kızlar ya ssk yok boşuna çalışıyormuşum gibi hissediyorum..şöyle güzel ssklı iyi hoş iş ortamı olan biyer bulursam çıkmayı bile düşünüyorum..

bu arada günaydınnnnnnnnn..

cimcimecim işte patronlar bugünler içindir..çok sevindim moralini bozmadan izin vermesineee

kızlaar muhabbet uzamış gitmiş, hayınlar buluşuyonuz demekki öyle olsun :((
Oh bee çok rahatladım şehir dışı için iznimi aldım, aman nazar değimesin patroncum yıl sonu, yoğunluk demedi hemen kabul etti...

ooy ooy ooy süper walla yaaaa.... allah bozmasın ısını gucunu mutlulugunu huzurunuu canım benımm:Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?ben bugün kendimi
çok ii hissediyorum aman allah bozmasın delikafadulden
acaip enerjiğim sanki kışda değil yazda gibiyim :jeyyar: sırnaşık şey

seçill yaa enerjinin bir kısmını bana nakiletsek..bende iyiyim moral olarak birazda enerji olsa harika olucam...

aslıcım
sinemcim
corelcim
bendenizcim
asmeracım
spedycim nasılsınız bakalım güne nasıl başladınız neler hissediyor ve yapmak isitiyorsunuzz??

seçill yaa enerjinin bir kısmını bana nakiletsek..bende iyiyim moral olarak birazda enerji olsa harika olucam...

aslıcım
sinemcim
corelcim
bendenizcim
asmeracım
spedycim nasılsınız bakalım güne nasıl başladınız neler hissediyor ve yapmak isitiyorsunuzz??

hmm güzel bir soru canım.... ya ruhen ve morelmen iyiyim fakat seçildeki enerjinin birazıda bende olsa hiç fena olmazdı... bir an önce bugünün bitmesini istiyorum...e yarın aşkımı görcemdee :jeyyar: sabahtan kurs öğleden sonra aşkımmmmm delikafadulden çok özlüyorum yaaa... haftaiçi 5 gün o kadar sıkıntılı stresli geçiyoki..bi an önce diyorum bitsin şu cumada cumartesi pazar aşkımın kollarında huzur bulayım..ahh ahh evlensekte kalksa şu sorun ortadan..her akşam işten eve gelirken can atarım artık kocamı görcem diye...ben aşırı bağımlı bişe oldum ya..ben hiç böyle değildm walla naptııı buu çocuk bana kaydirigubbakcemile3

aslıcım
sinemcim
corelcim
bendenizcim
asmeracım

öyle olsun beni unut bakalım :dilcikar:

Back