Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

canlarım menemm ben kaçar mesai the end :lepi:
evime gidemde alam catal bıcak takımını karacaya gıdemde degıstırem
akmerkeze yuruyım bıraz aksam sporu yapam :))
öpüyorum sızıı...
kendınıze ıyı bak

görüşürüz yarın kuşum hadi bakalım dikkatli git öptümm Şeniz opuyorumnanaktan

cimcimem çok güzel alyansın allah kısmet ederse banada sözlenmeyi bendeşöyle alyans almak isterim acayipbeğedim çünkü

Eklentiler

• $671FC87_ademha.webp
    18 KB · Görüntüleme: 18
Lavanta Canım söz için kalın ama söz alyansları ince oluyor. çok güzelmiş ama

Son düzenleme:
=) olsun nişan olur evlilik olur farketmez ama ben öyle isterim ..tabiki bende daha söz nişan layları olmadığı için araştırmıyorum pek bilgim yok o zmanla bi gelsinnn hepsini öğrenip ona göre düşünürüm..buarada ben senin alyanslara baktımda 3 numara geçekten güzel ama sanırım aynı isitiyorsun diye süz bakıcaksın demii

bende bayılıyorum ama takabilmek marifet uzaktan bakıp bakıp ahh çekmek istemiyorum..yaa ..

spedicim düz bombelilerde çok hoş oluyor kuzenim düz almıştı hoşduruyor..bide onun elleri güzel benim ellerim çirkin o yüzden taşlı süsülülere bakıyorum ve düşünüyorum ellerimin çirkinliği farkedilmesin diyekaydirigubbakcemile3

canlar bende kaçıorummmmmm 6 da mertle buluşup
sinemaya acı aşk filmini izlemeye gideceğiz :asigim:
hadii ii akşamlar güzellerim herkes kendine ii baksın yarın görüşürüz a.s

canım arakadaşlarım bu harika muhabbetin devamını diliyorum topiğe renk geldi valla önceden olmuyor olmuyor diyee yazmaktan gına gelmiş hiç değilse şimdi sizin güzel haberlerinizle mutlu oluyorum...

hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorumm ...esen kalınn:hulya:

Aman canım sana göre senin ellerin çirkin
benim ellerimde bana göre güzel değil kötükedihüsokötükedihüso
Boşver canım hangisini beğenirsen onu al sende ben öyle yapıcam bakıcam artık

lavanta kız muhteşemmiş bu yüzükler bomba bomba benmde çok hoşuma gitti vallayerimseniben

kızlar arada böyle toplanıp konuşalım ya lavantanın dediği gibi .. bende çıkayım artık görüşürüz herkese iyi akşamlar öptüm hepinizi Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…