Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Cimcime evet canım bizde yapıcakmıyız bilmiyorum annem yapalım diyort %70 yaparız.
o bana ben ona ama aileye yok.:ecrin_bebek:
Yüzüklerde de bakıcaz kuyumculara olmadı zaten sorarız bi yere artık halledelim onu da

bide yengem doğurdu mu herşey süper =)

bulursun cnm bulursun hepımızın kısmetı bıyerlerde gızlı..hepımızınkı yavas yavas gızlendıgı yerden ckmaya basladı..sennkıde cıkıcak mrk etme

ya inş cnm artıkın çıksa diorum yani herşeyin hayırlısı tabi

sipidi napıosun cnm ..senide söz telaşı sarmış bakıorum ne güzel yaa bi anda oldu senin kide :)) dediğin gibi

ohh ohh maşallah spedicim allah yolunzu açık etsin herşey tam layıkı ile süper geçsin =)

amann kız lavantamm hatırladın mı beni :)) ben unutmuşsunuzdur diodum saol kuşum iyiyim sen nasılsın ne var ne yok sen evlenmiyomusun hala bi ara vardı bişiler hani olmadı mı

kız unutrmuyuz hiçç...iyiyim bende evlenmiyorum daha doğrusu evlenemiyorum =) sevgili yok canım olmadı şuaralar boştayım teklifler bile gelmiyor kış geldi kımset kapandı sezonluk benim ki =)

sipidi napıosun cnm ..senide söz telaşı sarmış bakıorum ne güzel yaa bi anda oldu senin kide :)) dediğin gibi

naan artist bende diyorum bu kim :mymeka:
Söylesene heee ya sardı vallahi bakalım nolcakkhihoyyyt

ohh ohh maşallah spedicim allah yolunzu açık etsin herşey tam layıkı ile süper geçsin =)

amin canım inşallah vallahi
o günler bi gelsin sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

biz sözde yapmayız genelde nişanda olur, sözde kıyafetide onlar alacaksa ne güzel yaa :))
Bende siyah elbise almayı düşünüyordum :))
Dün akşam aşkım istemede ne giyeyim diye sordu, siyah pantolon beyaz gömlek giy dedim.

kız unutrmuyuz hiçç...iyiyim bende evlenmiyorum daha doğrusu evlenemiyorum =) sevgili yok canım olmadı şuaralar boştayım teklifler bile gelmiyor kış geldi kımset kapandı sezonluk benim ki =)

zuahahaha bizim ikimiz burayı bekleriz artık :roflol: bende sendenim tek farkı uzatmalı bi sevgilim var ama ondan da bi cacık olmaz heralde seviorum diye devam edioruz işte bakalım kısmet nasip hayırlısı olsun hepiiz için :Saruboceq:

sende sıyahlı beyazlı bısey gıy kız o zaman uyumlu ossun :jeyyar:
bızde her ıkısındede damat alır kıyafetı

naan artist bende diyorum bu kim :mymeka:
Söylesene heee ya sardı vallahi bakalım nolcakkhihoyyyt

hee benim yafrum tanımadın mı :jeyyar: aşk olsun bi değişiklik yapam dedim :))) bu arada ben o kişi ile olmasına acaip sevindim yaa .. anlattıklarından falan iyi biri oldugunun kanaatindeyim merakla bekliorum söz fotolarınızı :sm_cool:

Bizde Nişanda kesin olucak ama sözde net değil
Kıyafetimi de ben alırım herhalde cnaım hiç siz alıyorsunuz falan diye
konuşma falan olmadı ama beraber alıcaz öyle dedik ve uyumlu bişey olmalı tabiki de vereliniortak

bu topicte ilk kimin evleneceğini çok merak ediyorum.
Kesin hiç umudu olmayan biri evlenir...

Kesinlikle ben değilim 2 yıl kesin var :Saruboceq:sositososito

ahh canım sonradan düştü jeton dikkatsizim bu aralar
Evet canım az biraz biliyorsun bende sevindim çok şükür
Ekliycemm tabi tüm fotolarımızıŞenizŞenizŞeniz

bulursun cnm bulursun...
ne kız kurusu nan bızı gecmezsen 1 sene ıcınde gorursun sendeee kaydirigubbakcemile3

sipidim cnm aşık olmana veriorum bu dikkatsizliği o zman Şeniz eee bu yıl düğün falan da olucak mı yani 2010 da gidicimisin

sipidim cnm aşık olmana veriorum bu dikkatsizliği o zman Şeniz eee bu yıl düğün falan da olucak mı yani 2010 da gidicimisin

yok be dur naptın
2010 yazı Nişan olucak ondan sonra artık kısmetse düğün
ama şimdi söze odaklandım senağlamasenağlama

Cimcime göremedim Resmi album var ise ekler misin yada akşam bakarımbuyrunnnnnnnnnŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…