- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo eski artisitmiz hoşgeldin görünmüyorsun ne zmandır..nasılsın iyimisin
bulursun cnm bulursun hepımızın kısmetı bıyerlerde gızlı..hepımızınkı yavas yavas gızlendıgı yerden ckmaya basladı..sennkıde cıkıcak mrk etme
amann kız lavantamm hatırladın mı beni :)) ben unutmuşsunuzdur diodum saol kuşum iyiyim sen nasılsın ne var ne yok sen evlenmiyomusun hala bi ara vardı bişiler hani olmadı mı
sipidi napıosun cnm ..senide söz telaşı sarmış bakıorum ne güzel yaa bi anda oldu senin kide :)) dediğin gibi
ohh ohh maşallah spedicim allah yolunzu açık etsin herşey tam layıkı ile süper geçsin =)
kız unutrmuyuz hiçç...iyiyim bende evlenmiyorum daha doğrusu evlenemiyorum =) sevgili yok canım olmadı şuaralar boştayım teklifler bile gelmiyor kış geldi kımset kapandı sezonluk benim ki =)
biz sözde yapmayız genelde nişanda olur, sözde kıyafetide onlar alacaksa ne güzel yaa :))
Bende siyah elbise almayı düşünüyordum :))
Dün akşam aşkım istemede ne giyeyim diye sordu, siyah pantolon beyaz gömlek giy dedim.
bu topicte ilk kimin evleneceğini çok merak ediyorum.
Kesin hiç umudu olmayan biri evlenir...
naan artist bende diyorum bu kim :mymeka:
Söylesene heee ya sardı vallahi bakalım nolcakkhihoyyyt
asmeraaaaaaaa :roflol: delikafadulden
biz sözde yapmayız genelde nişanda olur, sözde kıyafetide onlar alacaksa ne güzel yaa :))
Bende siyah elbise almayı düşünüyordum :))
Dün akşam aşkım istemede ne giyeyim diye sordu, siyah pantolon beyaz gömlek giy dedim.
bu topicte ilk kimin evleneceğini çok merak ediyorum.
Kesin hiç umudu olmayan biri evlenir...
hee benim yafrum tanımadın mı :jeyyar: aşk olsun bi değişiklik yapam dedim :))) bu arada ben o kişi ile olmasına acaip sevindim yaa .. anlattıklarından falan iyi biri oldugunun kanaatindeyim merakla bekliorum söz fotolarınızı :sm_cool:
bebegim benim adayım bile yok nasıl evlencem :))) çoooooook zor yani benim ki.. sen çoluk çocuga kaşırsın artık sipidinin senin bebişler olur bana çaya gelirsiniz bende kız kurusu tabi sizin bebişlerle yetinirim sırnaşık şey
sipidim cnm aşık olmana veriorum bu dikkatsizliği o zman Şeniz eee bu yıl düğün falan da olucak mı yani 2010 da gidicimisin