• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Tabikide canım ben başlarda olmazsa olmaz diyordum
ama işin içine aile girdi mi bitti bişeykere 3 kez düşünüyorsunsengözlerimebaksanab

İnşallah canım sende net bi şekilde doğru yolda ilerlersinCADIARZU

aynen öyle canım cıddı ılıskının boyutu bambaska oluyo
bı kere dusunecegın seye epey bı kafa yormak zorunda kalıyosun

Oo neler kaynatmışsınız, Seçil'cim zaten ciddi düşünüyırsa bunu anlarsın kısa zamanda, ama bence onu iyi tanımalısın, hayatını ve yaşam tarzınıda gözlemle bence, her konuda anlaşabilecekmisiniz bunu onu bazı testlere tabi tutarak anlayabilirsin. Eğer ciddi düşünürseniz zamanla yüzük gelir zaten orasını merak etme, önemli olan uyumlu bir çift olmanız...
Aslıcımda gelmiş, hoşgeldin şekerim...

aynen öyle canım cıddı ılıskının boyutu bambaska oluyo
bı kere dusunecegın seye epey bı kafa yormak zorunda kalıyosun

Tabi canım yaw öyle oluyor
ben sözlenmeden farkındayım bunun eminim sen daha farklısındır
Gerçi ailemde herkez biliyor ama işte söz daha bi farklı resmiyet oluyorhihoyyyt

Oo neler kaynatmışsınız, Seçil'cim zaten ciddi düşünüyırsa bunu anlarsın kısa zamanda, ama bence onu iyi tanımalısın, hayatını ve yaşam tarzınıda gözlemle bence, her konuda anlaşabilecekmisiniz bunu onu bazı testlere tabi tutarak anlayabilirsin. Eğer ciddi düşünürseniz zamanla yüzük gelir zaten orasını merak etme, önemli olan uyumlu bir çift olmanız...
Aslıcımda gelmiş, hoşgeldin şekerim...

hoşbulduk tatlım nasılsın...günlüğünden takip ediyorum seni...rabbim gönlüne göre verdi sonunda.inş herşey güzel olur balım :Saruboceq:

Saol canımcım, kısmen aynı şeyler yaşamışız, bazı mesajlarından bunu anlıyorum, hepimiz için hayatın bundan sonrası güzel olur inşallah...

Saol canımcım, kısmen aynı şeyler yaşamışız, bazı mesajlarından bunu anlıyorum, hepimiz için hayatın bundan sonrası güzel olur inşallah...

amin canım ya inşallah...yazılarımız güzel olsun rabbim hayır eylesin her attığımız adımı her aldığımız kararı ... :Saruboceq: Şeniz

Tabi canım yaw öyle oluyor
ben sözlenmeden farkındayım bunun eminim sen daha farklısındır
Gerçi ailemde herkez biliyor ama işte söz daha bi farklı resmiyet oluyorhihoyyyt

aynen öyle be canım..bak gör bir sözlen var ya öyle rahatlıyorsun ki... opuyorumnanaktan

Vallahi ben bide birazcık stres fazla yaparım.
Yüzümde gözümde garip garip şeyler çıktı cokacimcoookÇok üzgünüm çoook

ay bende bi sözlenseydim hayırlısıyla...
Şimdiden ağlamaya başladı annem yaa, akşam ağladı çok duygulandım, oysaki daha 1 sene beklicez.
Kayınvalidem aradı iç çamaşır ve terlik alacakmış ölçülerimi sordu :))

Şimdiden ağlamaya başladı annem yaa, akşam ağladı çok duygulandım, oysaki daha 1 sene beklicez.

Sözde bohça mı yapıcaksınız canım
Bu arada biz cumartesi günü kesin alıcaz alyansları sizde alıcakmısınız
yoksa fikir edinmek için mi canım geziceksiniz.vereliniortak
Bizde öyle gezicektik karar verdik alıcazŞeniz

Bohça yapmıcaz aslında ama kayınvalidem alacakmış, ızmire gidicemya belki o zaman verir bilmiyorum.
Almayı düşünmüyorum aslında ama belki alırız, şimdilik sadece bakalım dedik. Bu arada kuyumcularda gümüş varmış yaa enişteminkini kuyumcudan gümüş almışlar.

Vallahi ben bide birazcık stres fazla yaparım.
Yüzümde gözümde garip garip şeyler çıktı cokacimcoookÇok üzgünüm çoook

bende öyle olmustum canım yaaa.. kaydirigubbakcemile2

ayyy ayy ayy kayınvalıdeye bakınızzz amann amann elemtere fişş kem gözlere şişş diyorum yaniiii :Saruboceq:

Bohça yapmıcaz aslında ama kayınvalidem alacakmış, İzmire gidicemya belki o zaman verir bilmiyorum.
Almayı düşünmüyorum aslında ama belki alırız, şimdilik sadece bakalım dedik. Bu arada kuyumcularda gümüş varmış yaa enişteminkini kuyumcudan gümüş almışlar.

canım benımmm zaten sozde kızın soz gunu gıyecegı hersey alınır.
ıc camasırından corabından terlıgıne elbısesıne kadar
bızde bohca yapmadık sözde ama alındı alınır yanıı.. opuyorumnanaktan

valla hayırlısı neyse o olsun yaaa
dahada fazla konuşmak istemiorum herşey olacapına varır zaten
ii dilekleriniz için sağolun kızlar işallah bende doğru yolda ilerlerim hayırlısı kısmet....

ya bebişim bende istiyorum ama malesef koca adayım yok hala sürünüyoz bizde napalım bekar ölücem galiba hiç evlilige dair umut yok bende :((

bulursun cnm bulursun hepımızın kısmetı bıyerlerde gızlı..hepımızınkı yavas yavas gızlendıgı yerden ckmaya basladı..sennkıde cıkıcak mrk etme

Back