• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Lavantam yaa orada sonbahar görmüştüm, ay evet rüyam çıktı umudumu kaybetmiştim aslında...
Kasımın sonuda geldi diyordum :))
Canım nişanlılık evet ama evlilik uzak biraz daha çok tanımalıyım onu, herşey çok hızlı gelişiyor çünkü...
Sinemcim bayramda bence bol bol dinlen senin için iyi bir fırsat...
Bayramlarda eski bayram değil artık önceki heyecan kalmadı, şimdi sırf tatil için gelsin istiyorum, içimi acıtıyo aslında.
Lavantacım geçen bayrama yakın bende dayımı kaybetmiştim, takdiri ilahi yapacak bişey yok, ne kadar ağlasakta geri gelmez sonuçta, onun zaten duaya ihtiyacı var...

mrb arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun

iyi bayramlar güzeller
ben istanbuldayım.
kalbimi akdenizde bıraktım.
bende görebilecek miyim acaba evleneceğimiz günleri.
hayrolsun.

ıyi bayramlar kızlar.
bu konu başlığını bugün içimden geçirdim başka bişey düşünseymişim o çıkacakmış karşıma.
öptüm sizi

slm arkadaşlar her mevsimde evlenecek olanlara bölüm açılmış bide evlenmek isteyip evlenemeyen aradığı aşkı kişiyi bulamayanların bölümü olsun...ben daha 20 yaşındayım yaşım geldi ben hala gönlüme göre birini bulamadım sanırım evde kalıcam senağlama
bizim ailede bi ben kaldım sayılır ve laflar beni çok üzüyor

bende 20 yaşındayım ne evde kalması daha çook genciz :)
şahsen bana evlilik çok uzak en azından şuan için.yaşımız daha çok erken evlenmek için
hem sıkma canını daha çok zaman var önünde mutlaka çıkıcaktır evlenceğin insan karşına daha geç değil :)) a.s.

kızlar hepinizin bayramını kutlarım bende.

kızlarrr en son yazdığım mesjdan snr haber aldımm dayım trafik kazası geçirmiş şok oldum geçirmiş dediğime bakmayın geçirememiş olay yerinde can verdii çok üzgünüm bugün toprağa verdik..allah herkesin yardımcısı olsun çok zor gerçektenn

lavantacım ALlah rahmet eylesin, size sabırlar versin. mekanı cennet olsun.

Günaydıın nereye kayboldun kız kimsecikler yok zati...
Valla lavantam şuan devam, ilk günler pek resmiydi beyefendi ama bi açıldıki sorma, bayramda izmire gidecek ailesinin yanına, akşam bi ton işim vardı illa msni aç diye tutturdu izmirde yoğun olurmuş beni göremezmiş, 10'da o yorgunlukla bide onunla konuştum.
Her zaman bir duam vardı, Allah'ım içimdeki şu aşkı evleneceğim adama karşı hissetmemi nasip et, onu artık unutayım derdim. İnşallah kabul olmuştur, şuan çok iyiyiz Allah bozmasın.
Bayramdan sonraki cumartesi gelecekler, daha sonra annesiyle gelecek...Planlarımız o yönde inşallah bir aksilik çıkmaz, aşktan yana yeterince dersimi aldım artık üzülmek istemiyorum...

cimcimecim, çok seviniyorum adına. mutlu olun inşallah.

iyi bayramlar güzeller
ben istanbuldayım.
kalbimi akdenizde bıraktım.
bende görebilecek miyim acaba evleneceğimiz günleri.
hayrolsun.

canım ALlah gönlüne göre versin. ben olumlu düşünmenin gücüne çok inanırım.

arkadaşlar bende kendimi yalnız hissediyorum en son 1 yıl kadar biriyle görüştük. ama ilişki halinde değildik. ben onu istemedim. o çok çabaladı ama olmadı.uygun değildik ama bi yandanda ilgisi güzel geliyodu kopamadık 1 yıl kadar. bi kaç kez uzun süreli görüşmedik, telefonlaşmadık ama sonra daha özleyerek görüşmeye devam ettik. ben bu kadar istemezken ve kendimi çekerken böyle güzelse acaba ona yönelsem nasıl olur hayal edemedim
en son ağustos sonu gibi olmuyor v.s. diye konuştuk. 3 aydır görüşmüyoruz. ama bugünlerde çok özledim. ara ara aklıma geliyor. ben işimi değiştirdim ve işyerlerimiz 5 dk mesafede.
görüşmeye devam etsek olmayacağını biliyorum bu nedenle aramıyorum ama bi yandanda özlüyorum.
bişey olacağı yokda kimseyede anlatamıyorum sizle paylaşayım dedim...

günaydın kızlarr bayramınız mübarek olsun biraz geç oldu ama güç olmadı..

tusiki canım hoşgeldin öncelikle ben bu başlığı boşluk zamanımda açtım kuzenim evlenmişti herkes benim üzerime geliyordu kuzen benden küçük olunca aaa üstüne evlendi küstün mü küsmedin mi dargınlık varmı falan herkes farklı sorularla beni bezdirmişti...zaten sevgili bulamııyordum iyice sinirler o mutlu günde hat safadaydı..şimdi yolunda çok şükür artık alıştı herkes cvplarını veriyorum ve görüştüğüm insanlarda oluyorr deniyorum ama yinede isterim ki şöyle sevdiğim herşeyi ile benimsediğim bir sevgilim olsun isterdimm çok geç olduğundaa daha fazla detay arıcam ve iyice sevemememkten korkum...hayırlısı tabii önemli olan şuan çok iyiyimmm çok şükür

ıyi bayramlar hepinize... Misafir ağırlamaktan yorgun düştüm... Bugün alışverişe çıkacaktım biraz... Hayallerim suya düştü... Yine misafir gelecekmiş... Allah kimseyi yalnız bırakmasın tabi... Nankörlük etmeyim... Yarın işe tamam mı devam mı belli olacak... Deneme sürem bitti... ınşallah devam ederim. ışimi çok sevdim çünkü... Öpüyorum hepinizi.. Bu arada benim hayta ile barıştık... Allah sonumuzu hayretsin...

İyi bayramlar hepinize... Misafir ağırlamaktan yorgun düştüm... Bugün alışverişe çıkacaktım biraz... Hayallerim suya düştü... Yine misafir gelecekmiş... Allah kimseyi yalnız bırakmasın tabi... Nankörlük etmeyim... Yarın işe tamam mı devam mı belli olacak... Deneme sürem bitti... İnşallah devam ederim. İşimi çok sevdim çünkü... Öpüyorum hepinizi.. Bu arada benim hayta ile barıştık... Allah sonumuzu hayretsin...

dichacım başarılar ve mutluluklar zemuszemus

günaydın canlarım nasılsınız bakalımm..ben bugün epey durgun ve keyifsizim...sizler nasılsınız tatilde bitti dün mesai bakladı benim...
Dichacımm buarada inş...herşey gönlüne göre olurrr

Günaydın kızlaar yeni bir haftadan herkese merhaba...
Kızlar çok yorgunum yaa şöyle ayaklarımı uzatıp oturamadım,dün kahvaltıya bile misafirimiz vardı, mutfaktan odaya bi gidiyorum biri gelmiş, çıkıp tekrar gelene kadar bi bakıyorum biri daha gelmiş, gece 23:30'da zor attım kendimi yatağa...
Dichaaa bu sabah aldığım en güzel haber bu, zaten tahmin ediyodum barışacağınızı...
Benimkide dün gece yola çıktı, gece konuştuk ama şimdi ulaşılamıyor, umarım sağ salim dönmüştür...

AYY cimcimecimm siz yüzyüze görüşüp konuştunuz muu nerdeydi nereye gidiyorr geri kaldım az anlatt yahuu

Yüzyüze görüştük canım, cumartesi günüde annemle tanışmak için gelecek.
Keşanda olduğu için her zaman gelemiyor malum askeriyede, ama her akşam msnde görüşebiliyoruz, uyku düzenim kalmadı artık yaa, önceden evde pc yüzüne bakmayan ben şimdi eve gidince ilk işim pc başına geçmek oluyo...
İzmirdeydi canım ailesi izmirde, bayram için gitmişti, inmiş Allaha şükür...
Ailesi diyormuşki iki esmer gelinden sonra bir beyaz gelin geliyo :))

günaydın canlarım
istanbulda evimdeyim
dichacım başarılı olacaksın gör bak :)
diğer konuda yorumlarımı yazıyorum msn'den zaten.
sen benim ilişkime ,ben senin ilişkine yakınen tanığım zemuszemus

Back