• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

oooo cimcimem hadi hayırlısı ile şu sitede fotolarını gelinliklik fotolarını yeni gelin evini görelimm

günaydın canım arkadaşlarım..bugün keyifsiz başladım güne yataktan çıkasım gelmedi 5dk daha 5 dk daha baktım doyulmuyor kalk kızım dedimm ...kalktım ama nasıl kalktım keyfisizimm canım hiçbirşey yapmak istemiyorr ....ehliyetede yazıldım canım gitmek sınava girmek istemiyorr dayımın olayından sonra...içim o kadar kararık ki inş..sizin mutlu haberlerinizi duyarımda bende azda olsa mutlu olurum..bu arada dichacım sanırım sen işe devam ediyorsun

Slm kızlar lavanta gibi bende hiç istemedim bugün kalkmayı...
Dişçiye gittim kurtuldum dişten ama uyuşuk olması çok kötü yaa ağzım yamulmuş gibi hissediyorum...

geçmiş olsun cimcimem..allah kısmet ederse bende dişlerimi yaptırıcam önlerini porselen kullanım olarak iyide görüntü olarak kötü olduğu için para biriktirebilirsem zirkonyum yaptırmak istiyorum istda..param hazır olunca araştrıcam bakalımm en iyi yeri

slm kızlar hani nerelerdesiniz yoksunuz hiç bende bütüngün siteye girmek için çabaladım ama anca girebildim...nette mi sorun sitedemi anlamadımm..

spediii cnm aynen bende aynı hamam aynı tass bakalım ne zman hayatmıza heyecan girecekk yada hayatmıza heyecan grecekmi =(

slm kızlar hani nerelerdesiniz yoksunuz hiç bende bütüngün siteye girmek için çabaladım ama anca girebildim...nette mi sorun sitedemi anlamadımm..

spediii cnm aynen bende aynı hamam aynı tass bakalım ne zman hayatmıza heyecan girecekk yada hayatmıza heyecan grecekmi =(

Kısmet hayatım vallahi artık aramıyorum heycan
Benim nefes almam büyük adrenalin laelaelaelaelae

slm kızlaar nasılsınız, sonunda site düzelmiş ama yine aksaklıklar var.
nasılsınız bakalım, kimsecikler yok...
Bu akşam benimki annemle tanışmak için geliyor, ablamda kalıp yarın dönecekler çok heyecanlıyım aynı zamanda eniştemin doğum günü herkes ablamda olacak, hepsi birbirine karıştı ne yapıcaz bilmiyorum...

slm kızlra nasılsınız sinirlerim çok bozuktu neysekii cimcimecimin güzel haberini aldımm heyecan bastıı benii sanki benimle tanışmaya geliceklermiş gibi..canımm yaa senin o kadar güzel yüreğin varki herşeyin en güzelini hakediyorsunn..hayırlısı ile çok çok çok güzel geçer inş..

Ay noldu bu siteye açmak için bin dereden su getiriyorum...
Lavantam noldu hazı rsite düzelmişken anlat açılırsın, inşallah canım dediğin gibi güzel geçer.
Telaşlanıyordum akşam için ama yarın geleceklermiş, daha iyi oldu...

cimcimemm senin için en hayırlısı olur inşallah ..
böyle heyecanla verirsin haberlerini bizde okuruz
benim kendimden yana ümidim yok nasılsa bari sizinkileri okuyayım

günaydınn kızlarr..cimcimecim şimdi senin heyecann tavan yapmıştır gider gitmez hemen olanı biteni bize haber ver olur mu meraktan çatlamayalım bizde..benim morelim bozukk iştee yaa hayatıma bir sürü insan giriyor bitanesine sen benim sengilim olacaksın diyemiyorumm..hayırlısıı acele yok şeytan karışmasın..

merhaba kızlar. nasılsınız?
site açılmıyo bi türlü sinir oldum :kızgın:

cimcimecimm hayırlı haberlerin bekliyoruz :Saruboceq:

bu arada kpss kursuna yazıldım. yoğun ders maratonu başlıyo benim için. inşallah başarırım bu sınavı :1rolleyes:

bendenizicm nasılsın cnm görünmüyorsun ne zamandır..sitede sorun vardı heralde bende giremedim kaçgündür...buarada bende kpss kursuna yazıldım halkeğimin açtığı ..pazartesi başlıyorr bakalım pek başarılı olucamı sanmıyorum ama eğitim eğitimdir en azında unuttuklarımı tekrar kazanırım

bende yazıldım kpss kursuna kızlar sakıncası yoksa hangi dershaneye yazıldığınızı söylermisiniz inş kazanarız

bendenizicm nasılsın cnm görünmüyorsun ne zamandır..sitede sorun vardı heralde bende giremedim kaçgündür...buarada bende kpss kursuna yazıldım halkeğimin açtığı ..pazartesi başlıyorr bakalım pek başarılı olucamı sanmıyorum ama eğitim eğitimdir en azında unuttuklarımı tekrar kazanırım
iyiyim lavantacım. sen nasılsın. moralin yerine gelmiştir umarım. canım kursa gittiğinde dersleri iyi dinlersen. çalışırsan neden olmasın. başaracağına inan.

bende yazıldım kpss kursuna kızlar sakıncası yoksa hangi dershaneye yazıldığınızı söylermisiniz inş kazanarız

ben kayseride bi dersaneye yazıldım. fazla araştırmadım orası kısmetmiş

umudum ben halkeğitime yazıldım ücretsiz bizimki bi ücret veriyorsun ama çok değil 20 tl veya daha 30 tl tam olarak bilmiyorum..bir seferliğine..

Back