• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Günaydın kızlaar nasılsınız herkese ii haftalar dilerim...
Dün akşam bi türlü giremedim şu siteye yaa...
Kızlar bakıyorumda hemen göndermişiniz beni durun be daha burdayız henüz bi yere gittiğim yok...
Sinecim geçmiş olsun yaa, bünyen çok zayıf galiba hemen hastalık geçiveriyo sana...
Bendenizi kim sormuştu yaa, geldi bendeniz söyleyemde uğrasın buraya

günaydın kızlar nasılsınız yaaa artık benimle kimse muhabbet
etmio bu topiğe geldim ama kimsenin beni taktıı yok yaaaaa ühühühü senağlama
bende maalesef trafikten kaldıım için 26 arlıktaki sınava giricem maalesef cumartesi günüde
trafşk dersine girdim ve şunu anladımki ben trafikin kapağını bile açmamışım sınava girerken kötükedihüso kızlar işallah bu sefer hepimiz geçeriz

Secl neden öyle düşünüyosun kuzum, bazen ortadan konuşuyoruzya belki sana öyle geliyordur...
Zaten topik müdavimleri belli belirli kişiler takılıyor buraya, o nedenle hepimiz birimiz birimiz hepimiz içiniz :))
Herkese sınavlarda başarılar bende en az trafikten puan almıştım, 85 almıştım diğerleri 90 ve üzeriydi :))
Hele hiç unutmam direksiyon sınavında başlangıç çok iiydi, ama park et dediler fren yerine gaza basınca 10 puanımı kırdılar :))

tamam canlarım siz ne diyosanız odur opuyorumnanaktan
bende maalesef trafikten 70 ile kaldım bu haftasonu da dayım
hem bayram hemde pazar günü senin doğum günün bende
sana araba sürdüriim bari dedi haftasonu bayramda düt düt
kullanıcam bakalım ne olacak kızlar yaa içim içime sığmıyor hem bayram gelio ben bayramları çok severim hemde bayramın 3. günü benim doğum günüm büyüyüp kocaman oluorumm :lepi: :lepi: kötükedihüso

ben hamur işlerini felan yapmyı yemek yapmayı felan çok severim anneanneminde bir huyu vardır mutlaka her arife günü oturup baklava felan açar tatlılar börekler poğaçalar felan yapar bende bayılırm böyle şeyler yapmaya bana da dün ne dersin perşembe günü seninle tatlı felan yapalım dedi bende seve seve olur dedim şimdi perşembeyi sabırsızlıkla bekliorummm alkisalkisalkis

Bu bayram pek güzel geçmeyecek galiba...
Küs olduğumuz amcamlara el öpmeye gidicem, umarım bir tatsızlık çıkmaz...
Speedy'nin dediği gibi kasvetli geçiyor, sırf uyumak için seviyorum şu bayramları...
Temizlik, baklava börek telaşıda cabası...

Bu bayram pek güzel geçmeyecek galiba...
Küs olduğumuz amcamlara el öpmeye gidicem, umarım bir tatsızlık çıkmaz...
Speedy'nin dediği gibi kasvetli geçiyor, sırf uyumak için seviyorum şu bayramları...
Temizlik, baklava börek telaşıda cabası...

Aynen yaw tek onu seviyorum bende işte ama ilk günden sonra sıkıoyr bide kurban bayramı
Her evde etler :tomato::tomato:

bende tam tersi yaff baklava börek işine girince diorumkiii keşke hergün bayram olsa gerçi bana hergün bayram deli olduum için ama herkeste bi kasvet havası var yavvv belkide dayım anneannem ile bir bayram geçireceğimiz için ben çok mutluyum çünkü en son bayramı 9 yaşındayken yaşamıştık annenannemlerle en büyüğümüzde bi tek anneannem kaldı başımızda allah başımızdan ayırmasın... opuyorumnanaktan

Et kısmını hiç hatırlatma zaten, zaten et sevmem bayramlarda o yüzden yemek bile yiyemiyorum.
Evlenince bu et kısmını nasıl halletcem bilemiyorum, umarım eşimde beni gibi sevmez...

Bizde de büyük kalmadı malesef, zaten 9 yıldır babamsız bayramın hiçbir tadı yokki, geçen bayram kardeşimle tartıştık ağlamakla geçti bayramım, o sessizlik herkesin içindeki hüzün ay şimdiden çok kötü oldum :(((

Bizde büyük çok Vallahi bizimki bi değişik bayram olur ilk günü mezarlık babanneme
sonra hep beraber kahvaltıya bize falan görmek bile istemem et ;)

ayy bende kalmam inş..yaa korkuyorumm sınavda zatiii

kurban çok telaşeli oluyor o etleri taşı yıka ayır pişir hiç işi bitmiyor insanın ne giydiğin bayramlık kıyafeti anlamı var nede ziyaretlerinn bende et yemesini severimm ama uğraşmasını hiç sevmem bu bayramda köye gidicez babanemde yaşlı ben temizlik mi yapayım etlerlemi uğraşayım köyümü gezeyimm off off bide saçlarım hmen yağlanırr bu bayramöda yandım pis pis gezicem

bende kurban kesilmesine karşıyım ama annemler beni dinlemeyip her kurban bayramında kesiyorlar mutlaka neymiş bizi düşmanlardan korurmuş ne alakası varsa... kurban eti feci şekilde burnuma kokyor oda midemi kadlrıryor hele bide kanlı kanlı görürsem kafayı yiyorum o yüzden kurban bayramında pek evde olmayı ya da evde olsam bile ortalarda pek gezmeyi sevmiorum bayramın en sevdiğim yanı yediğim çikolatalar , tatlılar ve aldığım harçlıklar yerimseniben

selam kızlar opuyorumnanaktan uzun zamandır uğramıyordum kusura bakmayın :kedi: ama inanın aklımdasınız Şeniz

Selam kızlar ben geldim
Cimcimemmm benim bünyem çok zayıftır en ufacık bir soğuk algınlık bile bende kolay kolay geçmez mafoldumben

sonundaa cnm geçen gün gördüm seni topikteydin ama yazmadın gittinn =( nasılsın bakalımm

istanbula dönmeme çok az kaldı
özledim yahu şehri
kalbimi burda bırakıcam ama mecburen döneceğim
evimi toparlamam,sınavımı halletmem gerek.
tabi o boş aylarımda iş bulursam çalışcam
yemek yapmayı öğrencem
bide aşkıma kazak örcem
örgü ördüğümü öğrenince istedide :hulya:
bayram benim koşturmacayla geçer özledim herkesi 1,5 aydır göremiyorum laelaelaelaelae

Corel nan bana da kazak ör:hulya:
Kazak olmazsa atkı ör, eldiven ör...
Ör işte birşey; ör:hulya:
opuyorumnanaktanzemuszemus

Back