• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

selam arkadaşlar nasılsınız?bende össye hazırlanıyorum kursdanbahsetmişinizde.inş emeklerimizin karşılığını alırız tam on yıl oldu liseden mezun olalı dile kolay

corelcum iyiki doğdun. Allah bu yaşında sana güzellikler nasip etsin. nası bi duygu acaba. bende 28im az kaldı .

kpss, öss girenlerin hepsine başarılar. çok çalışın kızlar hiç motivasyonunuzu yitirmeyin.
2 arkadaşım eşinden ayrıldı son 1 ayda. ikiside erkek kaynaklı. ikisininde eşleri istedi ayrılmayı, bende çok üzüldüm. yuvaları dağıldı. şimdi diyorum ki isterse geç olsun, iyi olsunda.
dua edelim arkadaşlar.

çok haklısın canım bende öyle düşünüyorum.okul kariyer her zaman olmuyor.evlenince hele çok zor.en iyisi bence önce kendinle ilgili kariyer okul falan bunları halletmek zaten bi yerlere geldiğin zaman elini sallasan ellisi:dance:vallaa i.h.l mezunuydum malum katsayım problemi okuldanda temelde yoktu imkansız gibi bişeydi.en son a.öf ten sosyal bilimleri okudum.mezunum şu an dgs yle sosyolojiye geçiş durummum vardı sosyoloji geliyodu amma istemedim .zaten yıllarım yeterince heba oldu bide formasyon almak stajla falan uğraşmak istemedim.yeni baştan öss dedim katsayı sorunumda yok artık önlisans mezunu olduğum için.tek sorun matemeatik onun için de ders alıyorum.istediğim bölüm pdr.hem alım çok hemde bana uygun bi meslek.bu yıl inş diyorum.kendime güvenim yeniden geldi inanın .pozitif düşünceler yeniden.iyiki böyleyim diyorum bazen on yılı geçti çokta güçsüz bi insan olsaydım dayanamazdım. hani ne okulne evlilik ne iş pes ederdim amam etmedim alllaha şüükür bu yıl olacak inş.önce okul sonra da gelsin evlilik yaşıma uygun biri çıkar herhalde okuldan felan:dance: DUALARINIZI BEKLİYORUM ÇOK YIPRANDIM ÇOK ZORLUKLAR ATLATTIM BU SON ZORU DA GEÇMEK İSTİYORUM ÇOKCA DUA LÜTFEN ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

Kızlaaaarrrrrr nasılsınız?
Eskisi kadar sık giremiyorum siteye...
Özledim hepinizi...
Benim hayta iyi...
Bugün buluştuk...
Dikkat edin kendinize...
Allah'a emanet olun...
Çok öpüyorum sizi canlar...

günaydın canlarım hepinize hayırlı geçicek bir hafta hatta bir ömür diliyorum allahtan..dün arkadaşımla hamama gittik bi keselendik bir keselendik kendimize geldik nasıl rahatlıyor insan...corelcim allah sana uzun ömür versin bu uzun ömürün içinde hep mutluluk sevgi saygı olsun...cimcimem gelmemiş ben en çok onun haberini merak ediyoruumm hatta akşam bile bahsettim kulakları çınlamıştır belki...dichacımm sen gelde arada gel onada razıyız ee sen artık iş kadınısın =)...buarada mermaid vardı artık onu hiçbiryerde göremiyorumm..acaba nickinimi değiştirdi..

Selam kızlaaar işte geldim burdayım :))
Ay nereden başlasam bilmiyorum, en önce şunu söyleyeyim muhteşem bir haftasonu geçirdim...Kısaca özetleyeyim.
Cuma eniştemin doğum günü vardı, cumartesi sabah benimki komutanıyla geldi ablamlara orada kahvaltı yaptıktan sonra bize geldiler...
Bir süre oturdular tabi annemin tereddütleri olduğu için baya sertti, saolsun onlar gelmeden beni bi güzel ağlattı.Komutanıyla biraz oturduk, eniştemle onlar dışarı çıktılar, biz evde yalnız kaldık. Kızlar çok güzeldi yaa gözleri, bakışları gözümün önünden hiç gitmiyor :)) 2 saat kadar yalnız konuştuk sonra eniştemler geldi yemek hazırlıklarına başladık yemek yediler. Güya cumartesi gelip hemen döneceklerdi, eniştem dediki bugün maç yapıcaz adam yok sizde kalın maç yaparız dedi. Onlarda hiç tereddütsüz tamam dediler :)) Akşamda benim kuzenlerle maç yaptılar tabi onlarlada tanışmış oldu.
Sonra yengemler geldi bize, onlarla da tanıştı hepsi çok sevdiler kuzenim çok sıcakkanlı diyo. Gece 12'ye kadar hep beraber oturduk, tabi ben koşuşturmaktan öldüm. Sonra onlar ablama gidip yattılar, biz kuzenlerle bir süre daha oturduk. Gece msjlaştık. Pazar günü 11 gibi kahvaltı yaptıktan sonra yine geldiler, bu esnada amcamlada tanışmışlar amcamda çok sevmiş. Ben kahveleri yaparken yanıma geldi beraber hazırladık, çok güzelsin dedi :)) Sonra bana evlenme teklif etti, "ben kararımı verdim, bundan sonra seni eşim olarak görmek isterim, evlenirmisin benimle" dedi. Tabi ben şok elim ayağım birbirine dolaştı, kahveyi fincanın kulpuna döktüm :)) Ya nasıl oldu bilmiyorum ama sanki beni büyüledi ve bende evet dedim. Sonra annemin yanına gitti "biz kararımızı verdik" dedi. Annemde herkesin içinde "evet" diyin sonra sorun olmasın dedi. İkimizde evet dedik.
Sonra "ben vakit kaybetmeden sizi ailenin bazı fertleriyle tanıştırmak isterim, Annem İzmirde ama İstanbulda dayım var onu buraya getirmek istiyorum tanışmak istermisiniz" dedi anneme. Annemde tamam dedi, yaklaşık 1 saat sonra geldiler, yine bir yemek faslı oldu. Onlarda çok beğenmişler, hatta yengesi "artık bizede gelirsiniz beraber" gibi laflar etmeye başladı. Daha sonra yengem geldi yengemle baya anlaştılar, çay verdik, o esnada yine mutfağa geldi benimki, resim çektirdik. İlk önce ben istemedim ama zorlayınca hayırda diyemedim, düşünsenize mutfak manzaralı bir resim :)) Ve kalkma zamanı geldi... Ve artık gidiyoruz dedi, yine mutfakta vedalaştık, gittiler. Gece 12 gibi msj attı, "Esram nasılsın, içimde tarifsiz bir sevinç var, seninle bu yola beraber adım attığım için çok mutluyum, bizimkiler sizden çok memnun kalmışlar, en kısa zamanda annemde gelecek".
İşte böyle kızlar son bir ayda hayatımda o kadar güzel gelişmeler olduki, Allah bozmasın diyorum. İnanın hepinizin bu güzellikleri tatmasını istiyorum, tabi sonucunda acı olmadan, bir kere o acıyı yaşadım ikincisinde yaşamayı istemem.

cimcimem rüyan gerçek oldu..hayatımm yaaa çok çok çok sevindim senin adına baksana o kadar bekledin bugünleri nekadar çabuk zamanda gerçekleşti ve herşey sorunsuz senin ailen onun ailesi nasılda sevmişler damadını ve seni...rabbim bu mutluluğunu hiç bozmasınnn ama sen şimdi düğün nişan telaşına bizleri unutursunn =(

canım sizleri hiç unuturmuyum. En önce sizlere anlatmayı planlıyordum ama maç vesilesiyle halamlar amcamlar herkes duydu ve dün geceye kadar telefonlar susmadı. Tek endişem annem ve annesinin anlaşması şuan başka hiçbir sorun yok. Komutanı o kada övüyoki "ben durup dururken kimsenin peşine düşüp ta Keşandan ıstanbula gelmem, ikisi gerçekten birbirine çok uygun, bunlarda gelecek görüyorum" dedi. Tabi annem ona çok güvenir ikna olmasında onunda payı var. Bu arada farklı yerlerdende kısmetler çıktı, bi polis varmış, bide komşu abisinin oluna istiyor. Ama benim gözüm kimsecikleri görmüyo. Yengem diyoki gözleriniz birbirine çok benziyo, birbirine benzeyenler mutlu olurlarmış. ınşallah öyle olur.

günaydın kızlar herkes nasıl bakalım?
cimcime kızz hadi hayırlı uğurlu olsun canım maşallah ne güzel
işallah buralarda düğün resimlerini görürüz canım opuyorumnanaktan

canım sizleri hiç unuturmuyum. En önce sizlere anlatmayı planlıyordum ama maç vesilesiyle halamlar amcamlar herkes duydu ve dün geceye kadar telefonlar susmadı. Tek endişem annem ve annesinin anlaşması şuan başka hiçbir sorun yok. Komutanı o kada övüyoki "ben durup dururken kimsenin peşine düşüp ta Keşandan İstanbula gelmem, ikisi gerçekten birbirine çok uygun, bunlarda gelecek görüyorum" dedi. Tabi annem ona çok güvenir ikna olmasında onunda payı var. Bu arada farklı yerlerdende kısmetler çıktı, bi polis varmış, bide komşu abisinin oluna istiyor. Ama benim gözüm kimsecikleri görmüyo. Yengem diyoki gözleriniz birbirine çok benziyo, birbirine benzeyenler mutlu olurlarmış. İnşallah öyle olur.

cimcime kısmet duası falanmı okudun ne?
varsa söylekaydirigubbakcemile3

valla cimcimem söyle bakalımm hangi duaları okudunkaydirigubbakcemile3bizde okuyalım..hem annesi ile annein anlaşmasına çok takılma sen idare edersin ikisinide herşey çok güzel olucak inş..ama senden ricam bu topikte paylaş gelinliğini davetiyeni vs.vs işte hani 2010 gelinler vs.falan o topiklere dalıpta bizi unutursannmafoldumbenkaydirigubbakcemile

canım nişanlılık dönemi 1 yıl sürecek çünkü şuan asker, askeriyede kalmak istemiyor o nedenle kpss'ye girecek, kalacağımız yer ona göre belli olacak.
Valla kızlar aslında yeni aklıma geldi bi dua okumuştum ben tesadüfen nette karşıma çıkmıştı.
Acaba o olabilirmi bilmemki...
Valla o kadar çok dua ettimki hangisini söyleyeyim :))

cimcimem iyi hatırla canım bak okuyacak kişi çok corel.bendeniz,sinemcim,gülendam ,biricik ,shewall,ben,başka kim vardı aklıma gelmedi ama sıra çok ona göre hatırla cnmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:hulya:

kızlar ben bu topiki sevdim bikaç sohbet topiği dolaştım ama soğuk geldi bundan sonra bende burdayım vakit buldukça tabiii kabul ederseniz
bu arada yaş 19 iki ay sonra 20 topikin başlığına pek uymuyo ama olsun:)

Son düzenleme:
günaydın kızlar. keyifler nasıl? beniö ki idare eder :)

cimcimecim ya ne güzel haberler bunlar. benim bile içim kıpır kıpır oldu. çok sevindim. allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin canım kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin biricikk herzman bekleriz....bende 3 ay snr 21 olucam yaş gidiyor gitmesine ama beni üzen ben hiç birşey anlamıyorum seneler geçiyor geriye baktığımda ne çabuk geçti diyorum şu yaşımda ilerde göz açarım olmuşum 80 yaşında =) bendeniz nbr cnmcım

Back