- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
bende hiç sevmem koçları. ıyyy. aslanları severim. ama boğa erkeği iyi derler. eniştem boğa burcu. iyidir.cimcimecimm boğalar sadıktır çok sever ama ben burca göre söylemiyorum 2 erkek tanıdım boğa burcu biri beni çok severdii diğeri ise canım gibi sevdiğim ablam vardı onu severdii iyi boğa burcu erkeği benim gözümde..kovaları koçlarıı bide yayları hiç sevmem =) aslında anlaşırsınız merak etme burçlara kalsaydı herşeyy
Günaydın kızlaar nasılsınız...
Açılışı ben yapayım dedim ama sen erken davrandın lavantam...
Kızlaar noluyo bana yaa görüştüğüm kişiyle çok güzel gelişmeler oluyor, anlamıyorum nasıl bu kadar hızlı geliştiğini ama hiç şikayetçi değilim :))
Bu günlerin bitmesini hiç istemiyorum....
Selam kızlar ben geldim
Topicteki kızlar yavaş yavaş gidiyor galiba ben burda tek kalacam sankim :hulya:
Cimcimemmm ve lavantam hakkınızda hayırlısı olsun
GÜnaydın sİnemcİmm nasılsnn
geçmiş olsun canım
iyiyim şükür.
istanbula dönüş için gün sayıyorum :)
günaydınn kızlar shewall hoşgeldinn nerelerdeydin enzamandırr yoktunnn
Lavantam canım ya şu hastalık beni bırakmıyor bir türlü boğazım şiş burnum tıkalı ve sesim kısılmış nefes almakta çok zorlanıyorum mafoldumben
Sen nasıl oldun
Corel canım sen nasılsın
ya bende evde kaldcam galıba 22 yasındayım cok sevdigim biri var ama bi türlü beraber olamıoruz hep sorunlar cıkıyo karsımıza ve uzak duruyoruz birbirimizden ben onunla evlenmeyi cok istıorum ama olmicak sanırım bide aramızda uzaklık var buda insanı cok yoruo yıpratıyo daha ne diyim ki
hiçbir zaman hiçbirşey için geç değil ayrıca çok güzelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?