• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydın kızlar oooo cimcimeciim hadi hayırlısı olsun güzelim
bak ne güzel bu gelişmeler işallah bu büyü bozulmaz :Saruboceq:

Günaydın kızlaar nasılsınız...
Açılışı ben yapayım dedim ama sen erken davrandın lavantam...
Kızlaar noluyo bana yaa görüştüğüm kişiyle çok güzel gelişmeler oluyor, anlamıyorum nasıl bu kadar hızlı geliştiğini ama hiç şikayetçi değilim :))
Bu günlerin bitmesini hiç istemiyorum....

ahh canım inş..inş..hiç bitmez daha güzel gelişme haberlerini alırız ..yanlız sana diyim mi derler ki olucağı varsa hiç anlamadan olur hiç anlamassın bile derler haberin olsun...alkisalkisalkis

ınşallah öyledir canım...
Dün ilkez telefonda görüştük, ilk önce "uzun süre konuşanlar ne bulurlar acaba" dedim. Sonra bi açıldık saatlerce...
Akşam eve gittim msnde, msnden çıktım yine telefon etti 45 dk. görüştük.
Saat 1'di msj geldi, uyandım 2 ye kadar masjlaşma, noluyo bana yaa, böyle olacağım hayatta aklıma gelmezdi...
Asteğmen olduğu için kışlada arayamıyor, sabahtan beri görüşemedik bakalım ne zaman arayacak...

cimcimecimm...hadi allahın izni ilee seni baş göz edelimm ...

bugün müştermiz geldi geçen demişlerde subay var yapalım diye bayramda gelip görmekk isityormuş benii hadi bakalımmm

Vaay lavantam asker mevsimi galiba :))
Dün akşam msnde konuştuk artık yüzük konuları açılmaya başladı, aslında bu sene askerlik yapmayı düşünmüyormuş ama son anda karar vermiş, iikide gelmişim diyo :))

Selam kızlar ben geldim
Topicteki kızlar yavaş yavaş gidiyor galiba ben burda tek kalacam sankim :hulya:
Cimcimemmm ve lavantam hakkınızda hayırlısı olsun

derya hoşgeldinn avatara bakılırsaa sözlenmissin yada nişanlanmıssın tebrik ederimm...allah tamamına erdirsinn

Vaay lavantam asker mevsimi galiba :))
Dün akşam msnde konuştuk artık yüzük konuları açılmaya başladı, aslında bu sene askerlik yapmayı düşünmüyormuş ama son anda karar vermiş, iikide gelmişim diyo :))

canımm yüzük konuları açıldıı haaaveriyoruzz seni desene ..bende beğenirsem subayıı belki bende gelirim =) buarada subaylar ne iş yapıyorr çok merak ettim bide cimcimcimcim tayin işi zor olcak sizin iş olursaa ama sen ist sıkılmıştn belkide tüm duaların ayn anda kabul olcakk

ooooooooooooooooo bendenizcimm hoşgeldinn sefalar getirdinn özledik senii nasılsın bakalımmm

Lavantacım gerçekten çok sıkıldım buradan.
ızmirde evi var benimkinin ancak orada kalmak istemiyor, ailesiyle aynı binada orası denize çok yakın yazları gider yazlık gibi kullanırız diyo...
ıstanbuldan uzaklaşmak istiyorum ama çokta değil yani yine yakın olayımki sık sık gidip gelebileyim:))
Kız lavanta oda senin gibi kirpiklerime taktı :))

çok güzeller ama bende yok bide yaa benim içinn her kirpik güzel değildir o yüzden uzun uzun çok severimm insanın gözlerine daha da anlam katar..cimcimem yaaa yazlık gibi kullanırız diyoo haa demekki sana kaldıı bu iş beğenmese (ki seni beğenmemek zor olsa gerek) öyle demezdii inş..senin düğünün yaparızzz topikteee

ayyy habrie habire yazmak istiyorum içim içime sığmıyorrr bide böyle güzel haberler duyuncaa sanki kendimm evlencekmisim gibi mutlu oluyorumm...aaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çığlık atasımm var oynayasımm varrrsositososito

cimcimecimm boğalar sadıktır çok sever ama ben burca göre söylemiyorum 2 erkek tanıdım boğa burcu biri beni çok severdii diğeri ise canım gibi sevdiğim ablam vardı onu severdii iyi boğa burcu erkeği benim gözümde..kovaları koçlarıı bide yayları hiç sevmem =) aslında anlaşırsınız merak etme burçlara kalsaydı herşeyy

Back