cnm o alıntı yaptığın msja edit var ona tıklayıp klavyeden silme tuşuna basıyorsun cnm
oldu sanırsam
bu sayede bişe daha öğrenmiş oldum :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm o alıntı yaptığın msja edit var ona tıklayıp klavyeden silme tuşuna basıyorsun cnm
oldu sanırsam
bu sayede bişe daha öğrenmiş oldum :roflol:
iyiyim bendenizciğim bende biraz karnım ağrıyo o kadar
canım çok geçmiş olsun :1hug:
merhaba bayanlar:)
anemon geçmiş olsun canım
ben saçlarımı hiç boyatmadım daha ve boyatmayıda düşünmüyorum şimdilik
saçlarım baya uzun ince telli boyatırsam iyice yıpranır diye korkuyorum
ben de saçımı değişik bi renge boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum esmerim bende beyaz tenli olsaydım sarı yapardım mutlaka çok yakışmış melike cidden
ben saçlarımı hiç boyatmadım daha ve boyatmayıda düşünmüyorum şimdilik
saçlarım baya uzun ince telli boyatırsam iyice yıpranır diye korkuyorum
benimde incetelli ve çabuk yağlanan cinsinden ben kuaförde hiç boyatmadım ama bigün değişiklik yapmak için kuaföre gidip aralarına değişik bişeyler yapmayı düşünüyorum daha nasıl renk attırılır nasıl olur karar vermedim ama istiyorum
tskr ederim cnm ama ben kendimi bildim bileli sarıyım ne zamanki liseye geçtim saçlarımı siyaha boyatmak zorunda kaldım normalde saçlarım gölgeli gibiydi heryıl tatile gittiğimden saçlarımın rengi açılıyordu ama müdür inanmamıştı boya var demişti sonra 3 yıl boyunca siyah yaptırınca saçlarımın rengi gitti maalesef ((
hşg. a.s.
hımm ama bitkisel boyalar var cnm onlarla boyat bnm saçlarım kalın telli ama bakım yaptırıyorum çünkü saçım tek renk boyatsam sorun olmaz ama sarı olduğu için bakım istiyor yoksa yıpranıp kopabiliyor ama hiç boyatmaman çok güzel ilk boyanıda bitkisel boyadan tercih et cnm mutlaka
saçımı sokmadığım şekil ve renk kalmadı :)
maviden kızıla,sarıdan kahveye ..
kalın telli ve çok gür saçlarım var :)
dalgalılar birde .
en son kısacık kestirdim.
şimdi nisan sonu tekrar boyatıcam.
hiç boyatmamış olanlar en güzelini yapmış.
bendensin cnm bnmde saçlarım gürr nefret ediyorum o yüzden hep incelticiyle saçlarımı azalttırıyorum kuaföre ve birde kıvır kıvırr saçlarım gören ben yaptım sanıyor ama kendiliğinden öle keşke saçlarım dümdüz olsa ne güzel olurdu