Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi hak veriyorum sana badem ilk ha ha falan yazınca gerçekten alındım..balıkesirin küçük bi ilçesinde yaşıyorum burda erken evlilikler daha fazla kızlar liseyi okur okumaz evlenir kimsede aa daha yaşı çok küçük ne işi var kocada demez ki benim çevrem ailem dahil bizim aileden de kimse kalmadı bir ben kaldım kuzenimde evlendi allah mesut etsin benim sevgilim yok görüştüğüm yok bi de görücü geliyo kabul etmiyorum herkes iyice üstüme geliyor ben diyorum daha düşünmüyorum diye anlatamıyorum laf kalbime göre bulamadım diyorum mantık evliliği yap diyorlar yok işte bu yaz düğünümüz olsun sıkıldım gerçekten eminim birsürü kişi vardır bu sorulardan sıkılan burda varsa yoksa koca herkes aklını kocayla yemiş ve bu ortamda dura dura insanın beyni çalışmıyo bi süreden sonra kimse demiyo ki daha küçüksün dur bakalım ha bide ben 25 şime kadar bana koca bulmayın 25 e kadar ben bulamassam siz bulursunuz dedim bana dedikleri laf ne biliyomusun aa 25 inde çok geç evlendiğin zaman civcik zmanında evlencen ayy nasıl moralim bozuldu çizim yapmam gerekiyo ben sinirden yapamıyorum almayada gelcekler
melikecim bende saçımı boyadım sonuç hüsrannnsenağlamabu arada günaydınnn kızlar dün parka gittik gezdik tozduk ama tık ayol kıtlık var kıtlık hiç gözüme çarpan biri bile olmadı hepsi minyon tipli küçüçük:1shok:yok yok allahtan ümit kesilmez ama ben kullarından kestim ümidi kimse almıcak beni hele bu saçla gören hiç almıcak
canım ameliyat dedi dr lar şuan tetkikleri yapıyoruz tarih belli değil..
kızlar evlilikte aşk o kdr önemli diil bence önemli olan saygılı ve dürüst olması aşk evlendikten sonrada olur ama saygı evlendikten sonra olmaz ikisinin dengesini iyi ayarlamak lazım
saol çenebaz zaten evlenmeyi geçtim ben aşık olmak istiyorumm:asigim:heyacan gelsin azıcık hayatıma
senı okadar ıyı anlıyorum kı anlatamam canımmm bende 21 yasındayım 22 olcam bende d.bakırlıyım gercı hayatımda hıc gormedım ama aynı kurallar buralardada var ben kulagımı tıkıyom kendımı gelıştırmekle meşgul oluyom yarın obursu gun evlendgmde mutsuz olsam kımse derdın ne demez kımseye uyupda mantık evlılg yapma emınım aşkların en guzelı bızı bulcakdır:)
aaa cnm neden hüsrana uğradın yoksa saçların yandımı bende bugün eltime gittim akşama kadar bırakmadı malum onlarda da net yokdu giremedim cnm
cnmm geçmiş olsun acil şifalar versin rabbim :Saruboceq:
cnmm kafana takma bence çok sorun ediyorsun bitanem bekle aşk seni bulucak sen arayış içindesin ya ondan psikolojin bozulmuş en hayırlı güzel bir kısmet eminim seninde olucak ve çatır çatır çatlatcan herkesi kaydirigubbakcemile3 hatta bir parca varya eskilerden bimmbammbommm çok şükür dostlar benimde artık bir sevgilimmm varrrr diycen hihoyyyt
ben buradyım canım kaydirigubbakcemile2