• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

benimki erkek saçı gibi :)
annem saçıma bayılır kestirdim diye bi tükürdü :P
eğer boyayla felan yıpratmasam çok canlı ve dolgun saçlarım var.
kuaförüm hep der senin yerine başkası olsa kel kalmıştı diye
o yüzden nisan sonu son kez boyatıp nadasa bırakıcam saçlarımı.

:roflol:

kızlar benim saçımda düz ve ben uzatıyorum bakalım ne kadar sıkılmadan uzatıcam uzun saçı seviyorum ama kısa saçıda seviyorum sıkıldımı kestiririm ben değişiklik yapmayı seviyorum yakışmadığı zman ilk bir pişmanlıktan sonra yola devam ediyorum

daha dinlemek kısmet olmadı sadece 1 şarkısını dinledim oda aramızda sular barajlar var gibi bişiler diyodu ama başka bişeyle meşgul olduğumdan kulak veremedim

yok daha dinlemeye fırsatım olmadı
mutlaka dinle cnm parcaların adını yazim sana
1- Giden günlerim oldu
2-Eskiden olsa
3-Üzgünüm

bnmde ara ara saçlarım dökülüyor kuaförümde diyorki korkma kel olmazsın daha 3 kişinin saçı var sende senağlama

ben 5 yaşıma kadar annem saçlarımı hiç kestirmemiş.. o zamandan kalma uzun saç sevdası var bende kaydirigubbakcemile3
senelerdir saçlarım belimde şimdide kestir diye kzıyor uzatmamı istemiyor :roflol:

kızlar benim saçımda düz ve ben uzatıyorum bakalım ne kadar sıkılmadan uzatıcam uzun saçı seviyorum ama kısa saçıda seviyorum sıkıldımı kestiririm ben değişiklik yapmayı seviyorum yakışmadığı zman ilk bir pişmanlıktan sonra yola devam ediyorum

bnm gibi düşünüyorsun nasıl olsa kök sende gene uzar demi ben aşkımı öyle kandırıyorum kaydirigubbakcemile3

1- Giden günlerim oldu
2-Eskiden olsa
3-Üzgünüm

bnmde ara ara saçlarım dökülüyor kuaförümde diyorki korkma kel olmazsın daha 3 kişinin saçı var sende senağlama

tamam canım ilk fırsatta dinleyeceğim ve dinlerken seni hatırlayacağım yerimseniben

ben 5 yaşıma kadar annem saçlarımı hiç kestirmemiş.. o zamandan kalma uzun saç sevdası var bende kaydirigubbakcemile3
senelerdir saçlarım belimde şimdide kestir diye kzıyor uzatmamı istemiyor :roflol:

ayhh bnm annmde öle yapmış bide örmüş kuaför ordan keşmiş halen örgülü saçımı saklar annem epeyde uzun bir ara değerlendircem bende çıt çıt yaptırcam hatta düğünüme düşünüyorum istediğim bir saç modeli varda o kadar uzatıp düğünümü bekleyemem bakımı acayip zor olur cnm

1- Giden günlerim oldu
2-Eskiden olsa
3-Üzgünüm

aslında o kadar gür görünmüyor saçın gayet normal geldi bana foto da benim saçlarımı ellesen yok gibi azcık ve çok dökülüyor ben kel kalmıyosam sende hiç kalmassın üç kişilinin saçı ilesırnaşık şeyşaka yapıyorım alınma hiç sakın çok hoşuma gitti 3 kişinin sözü

ayhh bnm annmde öle yapmış bide örmüş kuaför ordan keşmiş halen örgülü saçımı saklar annem epeyde uzun bir ara değerlendircem bende çıt çıt yaptırcam hatta düğünüme düşünüyorum istediğim bir saç modeli varda o kadar uzatıp düğünümü bekleyemem bakımı acayip zor olur cnm

benim annemde saçlarımı saklar.. ben de onları tekrar ektirsem mi acaba :roflol:

aslında o kadar gür görünmüyor saçın gayet normal geldi bana foto da benim saçlarımı ellesen yok gibi azcık ve çok dökülüyor ben kel kalmıyosam sende hiç kalmassın üç kişilinin saçı ilesırnaşık şeyşaka yapıyorım alınma hiç sakın çok hoşuma gitti 3 kişinin sözü

yok kız hiç alınırmıyım kaydirigubbakcemile3 evt görünmüyor çünkü daha pazar günü saçlarım gitti incelticiyiyle bir yastık yapim ben dedi kuaförüm :roflol: görsen böyle olurdun :1shok:

benim annemde saçlarımı saklar.. ben de onları tekrar ektirsem mi acaba :roflol:

delikafadulden ektiremezsinde şık bir postiş ya da çıt çıt yaptırabilrsin orjinal saçlar çok pahalı dışarda ucuz olanlar japon malı naylon saç hem içimde rahat kendi saçımı boyatıp ne renkse o zamanki saçım öle değerlendirmeyi düşünüyom işte cnm kaydirigubbakcemile2

delikafadulden ektiremezsinde şık bir postiş ya da çıt çıt yaptırabilrsin orjinal saçlar çok pahalı dışarda ucuz olanlar japon malı naylon saç hem içimde rahat kendi saçımı boyatıp ne renkse o zamanki saçım öle değerlendirmeyi düşünüyom işte cnm kaydirigubbakcemile2

şaka bi yana 21 senedir bozulmuştur herhalde o saçlar tekrar işe yaramaz bence

ne güzel ama benimde çok ince telli ve az saçımı ben taramasam hiç dolaşmaz fazlada tarak sürmem zaten bide ıslandımı gör kediye dönüyorum hemen sönüyo temiz saçım bile zaten günaşrı banyo yapmasam saçlarım çok kötü oluyo

niye yaramasınki cnm onu yıkayıp bakım yapıyorlar saçı canlandırmak için sonra saç renginin aynısına boyuyolarmış bnm kuaförüm böyle anlattı cnm gerçi bilmemde duran saç bozulurmuki acep :uhm:

ne güzel ama benimde çok ince telli ve az saçımı ben taramasam hiç dolaşmaz fazlada tarak sürmem zaten bide ıslandımı gör kediye dönüyorum hemen sönüyo temiz saçım bile zaten günaşrı banyo yapmasam saçlarım çok kötü oluyo

şampuanını değiştirdinmi cnm belki yetersiz kalıyor ?

evet cnm geçen gün değiştirim rejeico kullanıyodum snr efne özlü sabun dediler kullandım 2 hafta snr blendax ısırgan özlü aldım daha 2 kere yıkamak kısmet oldu eve gittimi de yıkıcam saç kremi kullanmıyorum çünkü onlar çok sönük gösteriyo ben kabarık havalı saçı seviyorum

Back