Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki erkek saçı gibi :)
annem saçıma bayılır kestirdim diye bi tükürdü
eğer boyayla felan yıpratmasam çok canlı ve dolgun saçlarım var.
kuaförüm hep der senin yerine başkası olsa kel kalmıştı diye
o yüzden nisan sonu son kez boyatıp nadasa bırakıcam saçlarımı.
mutlaka dinle cnm parcaların adını yazim sanayok daha dinlemeye fırsatım olmadı
benimki erkek saçı gibi :)
annem saçıma bayılır kestirdim diye bi tükürdü
eğer boyayla felan yıpratmasam çok canlı ve dolgun saçlarım var.
kuaförüm hep der senin yerine başkası olsa kel kalmıştı diye
o yüzden nisan sonu son kez boyatıp nadasa bırakıcam saçlarımı.
kızlar benim saçımda düz ve ben uzatıyorum bakalım ne kadar sıkılmadan uzatıcam uzun saçı seviyorum ama kısa saçıda seviyorum sıkıldımı kestiririm ben değişiklik yapmayı seviyorum yakışmadığı zman ilk bir pişmanlıktan sonra yola devam ediyorum
mutlaka dinle cnm parcaların adını yazim sana
1- Giden günlerim oldu
2-Eskiden olsa
3-Üzgünüm
bnmde ara ara saçlarım dökülüyor kuaförümde diyorki korkma kel olmazsın daha 3 kişinin saçı var sende senağlama
ben 5 yaşıma kadar annem saçlarımı hiç kestirmemiş.. o zamandan kalma uzun saç sevdası var bende kaydirigubbakcemile3
senelerdir saçlarım belimde şimdide kestir diye kzıyor uzatmamı istemiyor :roflol:
mutlaka dinle cnm parcaların adını yazim sana
1- Giden günlerim oldu
2-Eskiden olsa
3-Üzgünüm
bnmde ara ara saçlarım dökülüyor kuaförümde diyorki korkma kel olmazsın daha 3 kişinin saçı var sende senağlama
tamam canım ilk fırsatta dinleyeceğim ve dinlerken seni hatırlayacağım yerimseniben
ayhh bnm annmde öle yapmış bide örmüş kuaför ordan keşmiş halen örgülü saçımı saklar annem epeyde uzun bir ara değerlendircem bende çıt çıt yaptırcam hatta düğünüme düşünüyorum istediğim bir saç modeli varda o kadar uzatıp düğünümü bekleyemem bakımı acayip zor olur cnm
aslında o kadar gür görünmüyor saçın gayet normal geldi bana foto da benim saçlarımı ellesen yok gibi azcık ve çok dökülüyor ben kel kalmıyosam sende hiç kalmassın üç kişilinin saçı ilesırnaşık şeyşaka yapıyorım alınma hiç sakın çok hoşuma gitti 3 kişinin sözü
benim annemde saçlarımı saklar.. ben de onları tekrar ektirsem mi acaba :roflol:
delikafadulden ektiremezsinde şık bir postiş ya da çıt çıt yaptırabilrsin orjinal saçlar çok pahalı dışarda ucuz olanlar japon malı naylon saç hem içimde rahat kendi saçımı boyatıp ne renkse o zamanki saçım öle değerlendirmeyi düşünüyom işte cnm kaydirigubbakcemile2
ne güzel ama benimde çok ince telli ve az saçımı ben taramasam hiç dolaşmaz fazlada tarak sürmem zaten bide ıslandımı gör kediye dönüyorum hemen sönüyo temiz saçım bile zaten günaşrı banyo yapmasam saçlarım çok kötü oluyo