Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye yaramasınki cnm onu yıkayıp bakım yapıyorlar saçı canlandırmak için sonra saç renginin aynısına boyuyolarmış bnm kuaförüm böyle anlattı cnm gerçi bilmemde duran saç bozulurmuki acep :uhm:
evet cnm geçen gün değiştirim rejeico kullanıyodum snr efne özlü sabun dediler kullandım 2 hafta snr blendax ısırgan özlü aldım daha 2 kere yıkamak kısmet oldu eve gittimi de yıkıcam saç kremi kullanmıyorum çünkü onlar çok sönük gösteriyo ben kabarık havalı saçı seviyorum
bilmem bana bozlur gibi geliyor pek bilgim yok açıkcası
canım şampuanı sık değiştirmek iyi değil diye biliyorum. çünkü saç derisi ve saç bir şampuanın ph sine alışıyor değiştirince sıkıntı oluyor. bazılarına kepek ve dökülme yapar değiştirmek. bünyeye göre değişir tabi
Allah korusun cnm stres yapma psikolojik olarak hemen etkileniyorsun cnm bi dene bakalım birkaç ay olmazsa değiştir ama aa 1 hafta denedin işe yaramadı başkasını kullanim yapma bi saçın alışsın buna
evet ya balık burcuyum bide özel günlerime yakın daha çok hassas oluyorum bazende hiçbişeyi umursamıyorum çok karışık halim var ben bile tanıyamıyorum kendimidelikafadulden