• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

bende rejeicoyu kullanmıştım felaket kepek yaptı sonra panten kullanıyorum boyalı saçlar olanı saç kremimde loreal cnm saç kreminde neler denedim onun gibisini görmedim ama bir ara avon yapmıştım onunda boyalı saçlar için kremini denedim o da ipek gibi yaptı şimdi saç kreminde onu kullanıyorum

niye yaramasınki cnm onu yıkayıp bakım yapıyorlar saçı canlandırmak için sonra saç renginin aynısına boyuyolarmış bnm kuaförüm böyle anlattı cnm gerçi bilmemde duran saç bozulurmuki acep :uhm:

bilmem bana bozlur gibi geliyor pek bilgim yok açıkcası

evet cnm geçen gün değiştirim rejeico kullanıyodum snr efne özlü sabun dediler kullandım 2 hafta snr blendax ısırgan özlü aldım daha 2 kere yıkamak kısmet oldu eve gittimi de yıkıcam saç kremi kullanmıyorum çünkü onlar çok sönük gösteriyo ben kabarık havalı saçı seviyorum

canım şampuanı sık değiştirmek iyi değil diye biliyorum. çünkü saç derisi ve saç bir şampuanın ph sine alışıyor değiştirince sıkıntı oluyor. bazılarına kepek ve dökülme yapar değiştirmek. bünyeye göre değişir tabi

benim saçımda önceden hiç şampuan kokusu kalmazdı rejeico kullnadıkdan snr saçım çok güzel kokuyodu ve havalı oluyodu ama alıştımı snr ne yaptıysa eskisi kadar güzel olmuyo değiştirdim ısırgan otlu özlü aldım bakalım bu nasıl olcak

bilmem bana bozlur gibi geliyor pek bilgim yok açıkcası

canım şampuanı sık değiştirmek iyi değil diye biliyorum. çünkü saç derisi ve saç bir şampuanın ph sine alışıyor değiştirince sıkıntı oluyor. bazılarına kepek ve dökülme yapar değiştirmek. bünyeye göre değişir tabi

evet bende öyle biliyorum ama çok sık değiştirmedim uzun süre rejeico kullandım bide sabun tavsiye üzerine kullandım fayda görmedim blendax a döndüm bakalım daha iyi önerisi olan olursa saçım buna alışmadan farklı şampuna alabilirm

defne özlüydü ilk yıkadım bi tuhaftı snr ağırlaştı saçım iki hafta yaptım işte baktım değişiklik yok dökülmede falan geri döndüm şampuana

ben hacışakir şampuan kullanıyorum. hiç saçlarıma özenmem yani. sadece sabun kullanmamaya ve sık şampan değiştirmemeye özen gösteririm o kadar. benimki de çok dökülüyor ama yapısından ve sitresten kaynaklanıyor

evet stres yok mu şu stress kel bırakcak beni dökülmemewsini istiyorum ama bişey yaptığımda yok ne yapsam ki hint yağ kullundım bi ii kere svmedim onu ısırgan okudum onu denicektim bizinkinler almayı unutmuş pazardan

benim bi arkadaşım vardı kafasına sürmediği kalmamıştı. sarımsaklar sirkeler zeytin yağı daha bir sürü şey. ne duysa sürerdi kafasına. hiç bir zaman saçlarrının gürleştiğini görmedim
:roflol:

Allah korusun cnm stres yapma psikolojik olarak hemen etkileniyorsun cnm bi dene bakalım birkaç ay olmazsa değiştir ama aa 1 hafta denedin işe yaramadı başkasını kullanim yapma bi saçın alışsın buna

sabun değil şampuna dimi ben otocanın sabunlarını duydum şampuna duymadım hiç bi bakayım bakalım

şampuan
tesadüf eseri buldum 3 yıl önce annemle ablamın saçlarına çok iyi geliyor
annemin kepek sorunu vardı
ablamında ince tellidir.
benim saça bütün şampuanlar iyi gelir :)
değiştirmiyoruz hiç.

Allah korusun cnm stres yapma psikolojik olarak hemen etkileniyorsun cnm bi dene bakalım birkaç ay olmazsa değiştir ama aa 1 hafta denedin işe yaramadı başkasını kullanim yapma bi saçın alışsın buna

evet ya balık burcuyum bide özel günlerime yakın daha çok hassas oluyorum bazende hiçbişeyi umursamıyorum çok karışık halim var ben bile tanıyamıyorum kendimidelikafadulden

tamam bende denicemm saçlarımda dökülmeyi kesse yeter diğer hallerine alıştım nasılsa

Back