Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

nasılsın güzelim diğer kızlar nerde ki cnm istediğin her tarzda yazabilirsin ben en sevdiğim şiiri yazdım bloğa cnm

iyiym bende cnm ne olsun dün müşterilerim vardı öyle geçti gün bugün bakalım nasıl geçsek biraz rahatsızım

geçmiş olsun cnm bende de biraz kırgınlık var birkaç gün hava güzeldi ince giydim kısakollu falan bitki çayları varsa iş yerinde onlardan iç cnm

melikecim koyarsan sevinirim bakalım da gözümüz gönlümüz açılsın azcık ben f5 basmayı unutmuşum diyorum büşra burda niye yazmıyor

ıhlamur içtim ama malum şey bu karnım ağrıyor bide hava soğuk kapıyıda kapatmadım öle donarak ölcem burda

ıhlamur içtim ama malum şey bu karnım ağrıyor bide hava soğuk kapıyıda kapatmadım öle donarak ölcem burda

çok geçmiş olsun cnm öle saçma sapan konuşma Allah korusun kendini sıcak tut suyu bile soğuk içme boğazların yumuşasın cnm

hoşbuldum canım Şeniz
mutfakta biraz işlerim var arada ona gidiyorum.
sizin gününüz nasıl geçiyor

kolay gelsin cnm ne yapim bende nete takılıyorum işte kimse olmayınca buranın tadı çıkmıyor

cnm alıntı yapmazsanız sevinirim resimleri silicem cnm bendeniz sende alıntı yapmışsın cnm onu silermisin yoksa bnm ki parcalar beni kaydirigubbakcemile3

parçalamakta haklı benimde bu kadar güzel sevgilim olsa ben kapı dışarı koymam :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…