• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

bendeniz tmm cnm sana iyi seyirler müsait olunca hangi film izliyosun yazarsın

canım geldimmm
birazdan çıkcam gerçi bi merhaba demeden çıkmıım dedim
nasılsın neler yaptınız ben yokken cnm

iyiym cnm sen nasılsın sen neden giremiyosun tam anlayamadım ben ameliyat olcaksın onun için mi yoksa ameliyatı başka zaman olcanda iş işin mi

evet haklısın sordum çünkü ben kimseye ısınamıyorum kafama göre birini bulamadığım için hep diyorum aşık olamıcam ben ve evlenemicem diyorum da bana mantık evliliği yap diyorlar ısrarla bende sıcak bakmıyorum cnm senin gibi bendenizin dediği gibi ikisi bi arada varsa onu alayım

canım ameliyat dedi dr lar şuan tetkikleri yapıyoruz tarih belli değil..
kızlar evlilikte aşk o kdr önemli diil bence önemli olan saygılı ve dürüst olması aşk evlendikten sonrada olur ama saygı evlendikten sonra olmaz ikisinin dengesini iyi ayarlamak lazım

aşkın evlendikten sonra olacağına inanmıyorum.
saygı olmadığı takdirde aşık olacağımıda sanmıyorum :)
ben evlenebilceğime artık pek ihtimal vermiyorum zaten.

slm arkadaşlar her mevsimde evlenecek olanlara bölüm açılmış bide evlenmek isteyip evlenemeyen aradığı aşkı kişiyi bulamayanların bölümü olsun...ben daha 20 yaşındayım yaşım geldi ben hala gönlüme göre birini bulamadım sanırım evde kalıcam senağlama
bizim ailede bi ben kaldım sayılır ve laflar beni çok üzüyor

Hahahaha hiç güleceğim yoktu..:roflol: :roflol: :roflol:

Sizin oralarda 12 sinde mi evleniyor kızlar...kaydirigubbakcemile3

20 yaşına geldim evde kalıcam diyorsun...

Sen daha çocuk yaşlarını yeni geride bırakmışsın....-tatlicadiarzu-:icecream:

Hahahaha hiç güleceğim yoktu..:roflol: :roflol: :roflol:

Sizin oralarda 12 sinde mi evleniyor kızlar...kaydirigubbakcemile3

20 yaşına geldim evde kalıcam diyorsun...

Sen daha çocuk yaşlarını yeni geride bırakmışsın....-tatlicadiarzu-:icecream:

hayır 12 sinde evlenmiyorlar 12 sinde sevgili bulup 4 5 sene çıkıyorlar tanıyorlar zamanı gelincede evleniyorlar sizin orda da pat diye evleniyorlar mı?20 yaşındayım sevgili yok olucağı da yok kafama göre bulamadım şimdi bulsam evde kaldım diye tanımadan evlencek değilim tanıma zamanını katmadan dalga geçmisin sen canım en az 2 sene veriyorum tanıma sürecinede 22 oldum dimi..eh hadi ben 20 de bulamadım 21 de de bulamadım 22 buldum 2 sene tanıma süreci oldu 24 tam zamanı gelmiş oluyor ama ben bulamadım diye dertleniyorum zaten sorun evlenmekten ziyade evlenecek birini bulmak nasıl yazdım bilmiyorum müşterim geldi anlamadığın bi yer olursa sor snr ayrıntılı açıklarım

hayır 12 sinde evlenmiyorlar 12 sinde sevgili bulup 4 5 sene çıkıyorlar tanıyorlar zamanı gelincede evleniyorlar sizin orda da pat diye evleniyorlar mı?20 yaşındayım sevgili yok olucağı da yok kafama göre bulamadım şimdi bulsam evde kaldım diye tanımadan evlencek değilim tanıma zamanını katmadan dalga geçmisin sen canım en az 2 sene veriyorum tanıma sürecinede 22 oldum dimi..eh hadi ben 20 de bulamadım 21 de de bulamadım 22 buldum 2 sene tanıma süreci oldu 24 tam zamanı gelmiş oluyor ama ben bulamadım diye dertleniyorum zaten sorun evlenmekten ziyade evlenecek birini bulmak nasıl yazdım bilmiyorum müşterim geldi anlamadığın bi yer olursa sor snr ayrıntılı açıklarım

24 de olunca evde kalınmaz canım..ama bu düşünce yapısında olursan çok yanılıp üzülür,hayal kırıklığı yaşarsın...illa senelerce çıkmak gerekmez evlenmek için..10 sene çıkarsın ama evlenemezin,2 ay çıkarsın adam parmağına yüzüğü takar...öyle çıkarak flort ederek kimse tanınmaz..bir erkeği evlenmeden aynı evde yaşamadan asla tanıyamazsın..evliyken de kısmen tanırsın...Önce biraz yaşın büyüsün,biraz daha olgunlaş derim..Abla tavsiyesi..Daha çok gençsin....Kısmetse gelir seni bulur..Yok şu kadar zamanda bulmalıyım şu kadar zamanda tanımalıyım şu yaşta evlenmeliyim diye kota koyma kendine..anlamadığın sormak istediğin bir şey olursa ayrıntılı açıklamayı ben yaparım..senin açıklayacağın bir şey yok bitanem...Ben anladım çünkü...:kahve:

24 olunca evde kalınır demedim tam zamanı gelmiş olcak dedim şuan seni anlıyorum ama ilk mesajdaki uslübün kırıcıydı yaştan ziyade bu gidişle evlenemeyeceğimi düşünüyorum çünkü kafama göre birini bulamadım bu benim görüşüm kendimi tanıyorum şuana kadar aşık olmadım bundan snr da zor olucağımı hesaba katarak ben bu topiği açtım ben bu gidişle evlenememicem ve çevredeki insanların sürekli sorularından sıkıldım zaman zaman ümitsizliğe kapılıyorum benimle aynı fikirde olan kişilerle konuşmak için açtım bu topiği neyin ne olduğunu biliyorum hatalıda olsam bana doğru yolu göstermek için bu şekilde yaklaşılmasından hoşlanmıyorum sizi kırmak istemiyorum yanlış anlamayın beni sadece görüşümü belirtiyorum

24 olunca evde kalınır demedim tam zamanı gelmiş olcak dedim şuan seni anlıyorum ama ilk mesajdaki uslübün kırıcıydı yaştan ziyade bu gidişle evlenemeyeceğimi düşünüyorum çünkü kafama göre birini bulamadım bu benim görüşüm kendimi tanıyorum şuana kadar aşık olmadım bundan snr da zor olucağımı hesaba katarak ben bu topiği açtım ben bu gidişle evlenememicem ve çevredeki insanların sürekli sorularından sıkıldım zaman zaman ümitsizliğe kapılıyorum benimle aynı fikirde olan kişilerle konuşmak için açtım bu topiği neyin ne olduğunu biliyorum hatalıda olsam bana doğru yolu göstermek için bu şekilde yaklaşılmasından hoşlanmıyorum sizi kırmak istemiyorum yanlış anlamayın beni sadece görüşümü belirtiyorum

Canım seni kırmak için çabam olmaz..Ama henüz 20 sindeki çok genç bir bayanın bunu dert etmesi bana doğru gelmiyor.Çünkü yaşın henüz 20...Ben de sandım ki 30 küsur yaşında bir bayan ...Kusura bakma ama konu başlığındaki mesajın bu yüzden komik geldi bana...30 unda hatta 40 ın da olsan bile evde kaldım,evde kaldı düşüncesi olmamalı..ınsan hangi yaşta evlenirse evlensin doğru kişiyi bulmuş olması önemli olan...Yaşın daha 20 yken neden sana evliliği soruyorlar ki..Çok saçma....Soranlara kısmet,daha yaşım genç,dersin olur biter..Sırf miletin ağzını kapatmak için evlenmek olmamalı...Hazır cevap olup gereken lafı söylersin,insanların seni üzmesine izin vermemiş olursun...:delphin: Milleti takma..Onlar vermiyor senin ekmeğini suyunu...Kendine layık biri karşına çıkar..ıyi ki acele etmemişim ,işte hayatımı geçirceğim adam dersin...a.s

Ben en son 26 sında aşık oldum,evlendim...Hamile kaldım...
Demek yaşın önemi yokmuş aşık olmak için..Sana şimdi aşık olamayacakmışsın gibi gelir, ama hiç ummadığın zamanda aşık olursun..Tabi sırf aşık olmak yetmez..Mantığı da elden bırakmamak gerekir.....

ben de geldim :))
ben ikinize de katılıyorum.....

ben 26 yaşındayım, evde kaldığımı düşünmem asla, ablam var 30 yaşında o da daha evlenmedi, bir ilişkisi var ve evlenicek. peşimizden kovalayan yok. buraya da geyiğine yazıyorum :)) bu tarz geyikler hoşuma gidiyor... ama milletin ne dediğini önemseyecek olursak okulum biter bitmez evlendiricekti millet beni. ben daha yapmak istediklerimi yapmadım.

yapmak istediklerim bekarken yapılacak şeyler. evlendikten sonra tüh keşke demek istemem. kimsenin lafıyla hayatımı şekillendiremem. sonra sorun çıktığında kimse benim yerime o sorunlarla uğraşmıcak, o konuşanlar gelip çözmicek o sorunları. onun için hazır olunmalı.

erken evliliklere de bariz karşıyım...

Son düzenleme:
ben de geldim :))
ben ikinize de katılıyorum.....

ben 26 yaşındayım, evde kaldığımı düşünmem asla, ablam var 30 yaşında o da daha evlenmedi, bir ilişkisi var ve evlenicek. peşimizden kovalayan yok. buraya da geyiğine yazıyorum :)) bu tarz geyikler hoşuma gidiyor... ama milletin ne dediğini önemseyecek olursak okulum biter bitmez evlendiricekti millet beni. ben daha yapmak istediklerimi yapmadım.

yapmak istediklerim bekarken yapılacak şeyler. evlendikten sonra tüh keşke demek istemem. kimsenin lafıyla hayatımı şekillendiremem. sonra sorun çıktığında kimse benim yerime o sorunlarla uğraşmıcak, o konuşanlar gelip çözmicek o sorunları. onun için hazır olunmalı.

erken evliliklere de bariz karşıyım...

Allah hayırlısını çıkartsın önünüze inşallah :Saruboceq::1hug:

şimdi hak veriyorum sana badem ilk ha ha falan yazınca gerçekten alındım..balıkesirin küçük bi ilçesinde yaşıyorum burda erken evlilikler daha fazla kızlar liseyi okur okumaz evlenir kimsede aa daha yaşı çok küçük ne işi var kocada demez ki benim çevrem ailem dahil bizim aileden de kimse kalmadı bir ben kaldım kuzenimde evlendi allah mesut etsin benim sevgilim yok görüştüğüm yok bi de görücü geliyo kabul etmiyorum herkes iyice üstüme geliyor ben diyorum daha düşünmüyorum diye anlatamıyorum laf kalbime göre bulamadım diyorum mantık evliliği yap diyorlar yok işte bu yaz düğünümüz olsun sıkıldım gerçekten eminim birsürü kişi vardır bu sorulardan sıkılan burda varsa yoksa koca herkes aklını kocayla yemiş ve bu ortamda dura dura insanın beyni çalışmıyo bi süreden sonra kimse demiyo ki daha küçüksün dur bakalım ha bide ben 25 şime kadar bana koca bulmayın 25 e kadar ben bulamassam siz bulursunuz dedim bana dedikleri laf ne biliyomusun aa 25 inde çok geç evlendiğin zaman civcik zmanında evlencen ayy nasıl moralim bozuldu çizim yapmam gerekiyo ben sinirden yapamıyorum almayada gelcekler

Allah hayırlısını çıkartsın önünüze inşallah :Saruboceq::1hug:

hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inşallah...... :Saruboceq: :Saruboceq:

şimdi hak veriyorum sana badem ilk ha ha falan yazınca gerçekten alındım..balıkesirin küçük bi ilçesinde yaşıyorum burda erken evlilikler daha fazla kızlar liseyi okur okumaz evlenir kimsede aa daha yaşı çok küçük ne işi var kocada demez ki benim çevrem ailem dahil bizim aileden de kimse kalmadı bir ben kaldım kuzenimde evlendi allah mesut etsin benim sevgilim yok görüştüğüm yok bi de görücü geliyo kabul etmiyorum herkes iyice üstüme geliyor ben diyorum daha düşünmüyorum diye anlatamıyorum laf kalbime göre bulamadım diyorum mantık evliliği yap diyorlar yok işte bu yaz düğünümüz olsun sıkıldım gerçekten eminim birsürü kişi vardır bu sorulardan sıkılan burda varsa yoksa koca herkes aklını kocayla yemiş ve bu ortamda dura dura insanın beyni çalışmıyo bi süreden sonra kimse demiyo ki daha küçüksün dur bakalım ha bide ben 25 şime kadar bana koca bulmayın 25 e kadar ben bulamassam siz bulursunuz dedim bana dedikleri laf ne biliyomusun aa 25 inde çok geç evlendiğin zaman civcik zmanında evlencen ayy nasıl moralim bozuldu çizim yapmam gerekiyo ben sinirden yapamıyorum almayada gelcekler

mahalle baskısı, boşver takma onları canımcım, sen de geyikle cevap ver, bak bisürü insan var senin gibi düşünen kaydirigubbakcemile5

Back